Ja wtedy kiedy wszystko dobrze mi idzie i wszyscy dookoła sie do mnie uśmiechają
Po prostu wtedy, kiedy nie jestem sama
ja tak samo.
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Wysłany: 2006-11-14, 18:48
Gdy wszystko idzie po mojej myśli , świat zaskakuje mnie samymi przyjemnymi niespodziankami , nie musze sie martwic co będzie jutro , wokoło widzę same uśmiechnięte twarze dookoła ćwierkają ptaszki i przygrzewa mi słoneczko
jednym słowem gdy ktoś jebnie mnie porządnie w łeb
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Kiedy wszystko się układa. Nie mam większych problemów, jestem z moim chłopakiem, moi przyjciele są szczęśliwi. Kiedy w życiu naprawdę jest pięknie i nie trzeba się martwić o jutro...
_________________ All good things come to an end...
;]
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-11-15, 13:02
Kiedy mam skurcze od "smiacia sie" , kiedy mam przed sobą coś dobrego do jedzenia, kiedy tato mnie przytula i mówi "pamietaj zawsze mozesz na mnie liczyc" , kiedy ide z mamą a ona rzuca swoimi tekstami do ludzi xD , kiedy wiem że mam dla kogo żyć : )
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Kiedy oglądam filmik, na którym uwieczniłam super głośne pierdnięcie mojej siostry,a potem nasze 15 minutowe dzikie wrzaski i krztuszenie się ze śmiechu
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Kiedy wiem, że wywołałam uśmiech na czyjejś twarzy...
Podczas długiej kąpieli w wannie, świeczki w łazience, muzyka etc. ;D
Gdy wchodzę na wagę i widzę kilka kg. mniej :lol:
Jak kumpel daje mi pojeździć swoją A4 ;] <dziękuję ;*>
Słuchając muzyki i jednocześnie tańcząc.. mrrrrr... ;PP
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-11-15, 21:41
Gdy mam przy sobie osobe, która naprawde kocham ... ;*
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wysłany: 2006-11-15, 21:54
A ja wtedy gdy jestem uczciwa wobec siebie i innych. Jestem szczesliwa gdy jestem sama i jak jestemz kims...Jestem szczesliwa gdy tancze , maluje, rysuje...
Na przykład teraz . To znaczy wtedy, kiedy wiem, że mam dla kogo żyć, kiedy czuję się potrzebna, kiedy jest mi dobrze, kiedy mniej więcej się wszystko układa (bo idealnie nigdy nie będzie ). Po prostu, kiedy mam świadomość, że nie jestem sama.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-11-17, 14:03
cd... po gorącym seksie, po fantastycznej imprezie, po udanych zakupach, kiedy pozbędę się dręczącego problemu, kiedy ktoś da mi do zrozumienia, że bardzo mu pomogłam, kiedy widzę uśmiechniętych współpracowników... itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.