Forum Dyskusyjne :: Kiedy czujecie sie naprawdę szczęśliwi? :)

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Kiedy czujecie sie naprawdę szczęśliwi? :)

Kiedy czujecie sie naprawdę szczęśliwi? :)
Autor Wiadomość

Angelajka 

Wysłany: 2007-03-15, 10:43   

wtedy kiedy budzę sie w JEGO objęciach :)

witam wszystkich!

*Alexandra* 
niepowtarzalna

Wysłany: 2007-03-18, 22:25   

Wtedy gdy mnie przytula ....nic sie juz wtedy nie liczy....:)

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-03-18, 23:26   

gdy tancze
gdy slucham muzyki
gdy jestem z przyjaciolmi
gdy jestem z moja miloscia ;)
gdy nikt nie ingeruje w moje zycie
gdy nie ma szkoly
gdy jest cieplo
gdy moge poszalec
gdy wszyscy wokol sa szczesliwi

ziela

Wysłany: 2007-03-19, 17:03   

Mam coś takiego ,że jak siąde na mojej starej (ale jarej) MZ 251 i jeżdże po pustych drogach... ,wtedy nic mnie nie obchodzi. Ta adrenalina ,wiatr i w ogóle wtedy dopiero czuję się szczęśliwy.

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-03-19, 22:32   

kiedy robię to co lubię: czytam, jestem na treningu, wśród przyjaciół, gdy mogę się wyspać... niewiele mi do szczęścia potrzeba ;d

LOLz 

Wysłany: 2007-03-20, 20:19   

kiedy jestem z najlepszymi przyjaciolkami i niektorymi kolegami XD, jak sie z kims pogodze i jak wszystko mi sie dobrze uklada XD no i jesczze jak slucham moich ulubionych poiosenek :D

[ Dodano: 2007-03-20, 20:23 ]
Cytat:
LOLz strzeż swój komputer Hakerzy nie śpią

dobra, ale o co tu chodzi?? czemu to wypowiedenie (:P) jest skierowane akurat do mnie (cos zrobilam czy co??)? :...:

Złośnica 
burżuazja

Wysłany: 2007-03-21, 18:17   

Jestem szcześliwa kiedy jestem z nim... moim przyjacielem. Jestem szczęśliwa kiedy jestem z nią... moją przyjaciółłką. Jestem szczęśliwa kiedy są przy mnie moi przyjaciele.
Jestem szczęśliwa kiedy dookoła mnie jest cisza... jestes szczęśliwa kiedy tańczę. Jestem szczęśliwa kiedy cele do których dążę po mału się spełniają.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-21, 20:44   

kiedy slucham muzyki, kiedy wcinam jogurtowke, kiedy ogladam Monty Pythona, kiedy wygrywam, kiedy przegrywam z klasą, kiedy ktos mnie docenia, kiedy doceniam sam siebie, kiedy wracam do domu i jest spokoj, kiedy wiem, ze nie jestem sam z niektorymi naprawde posranymi elementami mojego zycia, kiedy widze przed sobą talerz pierogów, kiedy ide na piwo z kumplami, kiedy wiem, ze nie musze robic nic, kiedy nie musze sie budzic z budzikiem, kiedy rozlana przede mna para błękitów materializuje się w końcu.

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-03-21, 21:07   

jestem szczęśliwa gdy wszystko idzie po mojej myśli, mogę cieszyć się z tego z przyjaciółmi, gdy spedzam z nimi czas, gdy żegluje w doborowym towarzystwie, gdy mam odpały...

kotlecik 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2007-03-21, 22:31   

kiedy czuje, że komuś jednak na mnie zależy

Tenar 

Wysłany: 2007-03-21, 23:16   

w tej chwili.

w kazdej w ktorej przypatruje sie zyciu i sobie. kiedy chce zrozumiec, kiedy doceniam najdrobniejsze okruchy bytu, kiedy czuje ze cos glebszego jest w kazdym i cos silniejszego jest ponad nami.

HotPepper 

Wysłany: 2007-03-22, 10:35   

Czuje się szczęśliwa gdy...
zapominam o problemach, ta chwila jest piękna ,a dzień jutrzejszy obiecujący...

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2007-03-25, 08:52   

Czuje się dobrze, kiedy leże wieczorem w łóżku i czytam książkę i gdy przytulam się do mojego chłopaka, i gdy wiem, że tak naprawde mimo wszystko jest OK:) :super:

susan1989 

Wysłany: 2007-03-25, 10:27   

Naprawdę szczęśliwa czuję się, gdy jestem z moim chłopakiem. Wtedy czuję, że jest na tym świecie osoba, która mnie kocha, która nie chce niczego we mnie zmienić, która chce być ze mną.. Wiem wtedy, że wszystko może się walić, psuć i w ogóle, a on i tak będzie przy mnie i nic tego nie zmieni. A to jest dla mnie najważniejsze.
NO szczęśliwa też jestem, gdy mogę sobie spokojnie odpocząć po ciężkim dniu przy dobrej muzyczce :D

hunter33 

Wysłany: 2007-09-28, 21:17   

nigdy... nie całkowicie, nie w pelni. zawsze czegos brakuje.

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-09-28, 21:19   

teraz
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Diabliczka_24 

Wysłany: 2007-09-28, 21:20   

Cytat:
nigdy... nie całkowicie, nie w pelni. zawsze czegos brakuje.

Nie wierzę na pewno są momenty w twym życiu które możesz uważać za szczęśliwe ?
Pamiętam dzień w którym zdałam prawo jazdy - byłam szalenie szczęśliwa .. poza tym wszystko co dobre sprawia że czuję sie szczęśliwa..;)

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-09-28, 21:41   

again

Kiedy czuje sie naprawde szczesliwa?

Kiedy okazuje sie, ze marzenia sa na wyciagniecie reki, kiedy potrafie zatracic sie w chwili nie bojac sie o przyszlosc

i kiedy jestem wsrod ludzi, kiedy jestem sama, kiedy spie, kiedy moge wziac dluzszy przysznic, kedy wstac wczesniej niez zwykle, kiedy moge zjesc co smacznego, kiedy patrze w lustro z zadowoleniem, kiedy dostaje sms, kiedy slucham muzyki, kiedy moge sobie potanczyc, kiedy moge sie wstawic, kiedy ide przez park w nocy i wiem ze nie musze sie bac, bo ktos idzie ze mna, kiedy mam sie do kogo przytulic, kiedy mam o kim myslec i za kim tesknic, kiedy nie jestem pomijana, kiedy slysze komplementy, kiedy rozmawiam zczerze, kiedy jestem pocieszana lub pocieszam....

moglabym wymieniac jeszcze dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo...
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

hunter33 

Wysłany: 2007-09-29, 09:21   

Diabliczka_24 napisał/a:
Nie wierzę na pewno są momenty w twym życiu które możesz uważać za szczęśliwe ?
Pamiętam dzień w którym zdałam prawo jazdy - byłam szalenie szczęśliwa .. poza tym wszystko co dobre sprawia że czuję sie szczęśliwa..;)

rozumiem co masz na myśli, ale zawsze w moim życiu znajdzie sie coś co to szczęscie mi zrujnuje. Nie twierdze że jestem wiecznym smutasem, bo tak nie jest. Często jestem uśmiechnięty ale w głebi duszy czuje ze zawsze moze być lepiej...

kasiek268 

Wysłany: 2007-09-29, 12:20   

to proste wtedy kiedy nie mam żadnego problemu, na drodze nie staje mi żadna przeszkoda i nikt wokół mnie nie zarzuca fochów

Odpowiedz do tematu