Forum Dyskusyjne :: Kiedy czujecie sie naprawdę szczęśliwi? :)

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Kiedy czujecie sie naprawdę szczęśliwi? :)

Kiedy czujecie sie naprawdę szczęśliwi? :)
Autor Wiadomość

despota 

Wysłany: 2006-11-19, 22:16   

kiedy szczęśliwy? kiedy jadę ściśnięty w autobusie przez co nie mogę oddychać i myślę przy tym o tym ile głupców mnie otacza, kiedy ludzie tańczą jak im zagram, kiedy jadę samochodem i wystawiam łeb przez okno, aby nabrać świeżego powietrza, kiedy przeskakuję głębokie rowy ryzykując że coś sobie zrobię, kiedy udaję że śmieję się z czyjegoś nieszczęścia, kiedy staję na jednej nodze i czekam aż upadnę, aby móc znowu wstać

kicia070 

Wysłany: 2006-11-20, 19:19   

Kiedy jestem na placu po farze na starym miescie jest wieczor a ja nie jestem sama, gdy jestem w gronie przyjaciol, gdy nie mam powaznych zmartwien

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-11-21, 07:16   

gdy jestem z nim=)) cudownie=)) wiem ze mam kogos kto mnie naprwde kocha... do kogo moge sie przytulic... z kim moge pogadac.. posmiac sie... i w ogole z kim jestem szczesliwa:*

K.K. Baczyński

kasiula_24 

Wysłany: 2006-12-01, 19:36   

Ja sie czuję szczęśliwa gdy JESTEsmy razem.Wogóle gdy sie smiejemy,jest wtedy super. :hurra: :super: :ok:

*faris 

Wysłany: 2006-12-02, 11:11   

szczęśliwa jestem kiedy... wszystko jest dobrze, kiedy ptaki radośnie śpiewają, kiedy ktoś się do mnie uśmiechnie na ulicy, kiedy jakiś dzieciak pokaże mi język, kiedy mówię przepraszam jak się przepycham w autobusie, kiedy czuję, że żyję... jestem szczęśliwa wtedy kiedy czuję szczęście wokół mnie
Mumiiiiinki!

Mania 

Wysłany: 2006-12-02, 15:17   

cd Jestem szczęśliwą gdy moge spokojnie oddychac nie leci mi nic z nosa, moge sie odezwac a nie chrypac , moge wstawac i siadac tak zeby mi sie nie zakrecilo w glowie, nie jest mi ani goraco ani zimno , kiedy moge wyjsc na dwor i spotkac sie ze znajomymi poogaladac troche swiata a nie siedziec w domu i lezec w lozku wpatrujac sie w sufit . Jestem szczesliwa gdy moge sie rozluznic i pouzywac zycia a nie tracic czas na NIC :/

JESTEM SZCZESLIWA GDY LUDZIE KTORZY MNIE OTACZAJA SA SZCZESLIWI :)
Ostatnio zmieniony przez Mania 2006-12-02, 15:18, w całości zmieniany 1 raz  

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2006-12-02, 18:38   

- gdy nikt niczego ode mnie nie chce
- gdy nie czuję się zapomniana
- gdy usłyszę chociaż jedno pozytywne zdanie na mój temat. Może to nie dużo ale biorąc pod uwagę fakt, że nie za bardzo siebie akceptuję, to miłe słowo jest dla mnie medalem po prostu.
- gdy mogę spać bez ograniczeń
- gdy jestem na wyjeździe z moimi przyjaciółmi (czyt: Szwajcaria, Niemcy, Holandia)
- gdy "meneluję" z koleżanką w jej miasteczku pod sklepem o 23 i mamy brechtę nawet z komara gryzącego kogoś w nogę
- gdy jem kolację z rodziami i wszyscy się śmiejemy, co naszczęście nie jest takie rzadkie. Chociaż kłótnie też są.
- gdy po prostu mam świetny humor ;>
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2006-12-02, 18:39, w całości zmieniany 1 raz  

Artuuro23 

Wysłany: 2006-12-04, 20:24   

Gdy siedzę przystanku po powrocie z pracy o 3:15 w nocy z koleżanką czekając dobrą godzinę i 30 minut :mur: na przyjazd autobusu gadając i wyglądając za przystanku czy to co słyszymy to nie autobus.
Wtedy wiem że nuda mi nie grozi a czas zmarnowany nie zostanie.

ChuChu 

Wysłany: 2006-12-04, 21:45   

ja jestem szczesliwa gdy wszystko sie ładnie mi w zyciu uklada...gdy mam duzo spokoju i moge sie wyciszyc i zajac rzeczami ktore kocham;)) i osobami ktore lubie i kocham;))
F*ck You, I'm better than You!!

polcia74

Wysłany: 2006-12-05, 16:07   

ja sie czuje szczesliwa wtedy kiedy jest mi naprawde dobrze..Nie kłuce sie z nikim i wogule ..i jesli ktos mnie docenia

tabi 

Wysłany: 2006-12-05, 20:01   

Mnie najbardziej uszcesliwia dlugo rozmowa, lubie gadac z ludzmi, a najabrzdiej jest spoko gdy sie ma o czym gadac, i gada sie dlugo :)
Jestem szcesliwy tez gdy spotykam sie z dziewczyna, gdy mam nowa muze ktora mi sie podoba, kiedy dobrze sie bawie, gdy ktos o mnie dobrze mowi, albo mam wiele dobrych wiadomosci :)
Duzo by wymieniac, takich rzeczy na swiecie w zyciu jest duzo, ale sa jednak te najwazniejsze :)

Dzidka:D 

Wysłany: 2006-12-07, 16:11   

kiedy inni sa szczesliwi, gdy amma kogos bliskiego obok siebie, gdy sa powody do radosci i dy ich nie ma, ale nie ma tez do smutku, gdy nie musze sie uczyc i gdy mam faze:D...

chcialabym byc wiecznie szczesliwa, aleto chyba niemozliwe:(

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-12-08, 20:13   

dziś byłam bardzo bardzo szczęsliwa... :)

poza tym ostatnio jestem szczęsliwa gdy z moja babcia wszystko ok. Bo ostatnimi czasy było bardzo źle i bałam sie że to już koniec. Naszczęscie jest coraz lepiej... :D

Agusia 

Wysłany: 2006-12-08, 20:19   

Wtedy gdy ja daje szczęście, gdy jest przy mnie ktoś kogo kocham.
Zostawiam to, nie boje się " (Myslovitz)

Jefelinka 

Wysłany: 2007-01-06, 01:32   

Jestem szczęsliwa gdy:
-siedze z moją przyjaciółką,wcinamy coś słodkiego,pijemy herbate i się ze wszystkiego smiejemy :hurra:
-gdy moja sympatia pisze do mnie smsy;)
-gdy spotykam się ze wsoimi znajomymi po długim nie widzeniu sie i pijemy i wspominamy stare DOBRE czasy!!!!!!!!!! :zdrowko:
-gdy moi przyjaciele są szczęsliwi
-gdy słucham muzyki
..................... i czasem bywa wiele innych powodów do szczęścia;p i oby było ich co raz wiecej!!!!!!!!

don LOV 

Wysłany: 2007-01-06, 02:38   

Ja? Gdy siedzę z kumplami na miejskiej tamie i sączę browarka. Palę papierosa i walę rozkminkę nt. przyszłości świata (albo na inny temat, który wydaje się łatwy pod "wpływem").

1. Koński Łeb (Moher Squad)

2. Opalony Jędrzej (Self-Defence)

3. Crazy Twins (w PiSdu)

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-01-06, 08:48   

Kiedy zasypiam obok mojego cudownego mezczyzny.. gdy budzac sie widze Jego obok... Gdy poprostu mam go przy sobie..
Kiedy moja mama jest zadowolona ze swjeg zycia...
kied mojemu bratu wszystko sie uklada...
Kiedy przyjaciolom dobrze sie z zyciu dzieje..
Gdy mi sie udje osiagnac jakis sukces... gdy zaczyna mi sie powodzic...
I nie musza sie te powodod pojaic wszystkie naraz.. czasem uszczesliwia mni to, ze moj kot mnie uwielbia i chodzi za mna jak cien, i kladzie sie na moich nogach, ramionach, byle by sie pofroterowac :)

Miodowo.

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-01-06, 08:54   

kiedy czuję się naprawde szcześliwa? wtedy gdy jestem sama, wokół mnie przyroda i mogę czuć na własnej skórze jej piękno, spokój.. wtedy czuję się wolna i niepokonana...
to daje mi poczucie szczęścia...
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

Mania 

Wysłany: 2007-01-06, 11:21   

znowu ja:
jestem szczesliwa kiedy zapominam co zle i ciesze sie "dobra" chwila.

Tova 

Wysłany: 2007-01-06, 15:42   

Kidy chłopak mówi mi "kocham Cie ponad swoje życie"

Tak sobie siedzę i się zastanawiam, co robi pozostałe 6 cudów świata..?

Odpowiedz do tematu