kiedy szczęśliwy? kiedy jadę ściśnięty w autobusie przez co nie mogę oddychać i myślę przy tym o tym ile głupców mnie otacza, kiedy ludzie tańczą jak im zagram, kiedy jadę samochodem i wystawiam łeb przez okno, aby nabrać świeżego powietrza, kiedy przeskakuję głębokie rowy ryzykując że coś sobie zrobię, kiedy udaję że śmieję się z czyjegoś nieszczęścia, kiedy staję na jednej nodze i czekam aż upadnę, aby móc znowu wstać
gdy jestem z nim=)) cudownie=)) wiem ze mam kogos kto mnie naprwde kocha... do kogo moge sie przytulic... z kim moge pogadac.. posmiac sie... i w ogole z kim jestem szczesliwa:*
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Ja sie czuję szczęśliwa gdy JESTEsmy razem.Wogóle gdy sie smiejemy,jest wtedy super.
*faris
Wysłany: 2006-12-02, 11:11
szczęśliwa jestem kiedy... wszystko jest dobrze, kiedy ptaki radośnie śpiewają, kiedy ktoś się do mnie uśmiechnie na ulicy, kiedy jakiś dzieciak pokaże mi język, kiedy mówię przepraszam jak się przepycham w autobusie, kiedy czuję, że żyję... jestem szczęśliwa wtedy kiedy czuję szczęście wokół mnie
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2006-12-02, 15:17
cd Jestem szczęśliwą gdy moge spokojnie oddychac nie leci mi nic z nosa, moge sie odezwac a nie chrypac , moge wstawac i siadac tak zeby mi sie nie zakrecilo w glowie, nie jest mi ani goraco ani zimno , kiedy moge wyjsc na dwor i spotkac sie ze znajomymi poogaladac troche swiata a nie siedziec w domu i lezec w lozku wpatrujac sie w sufit . Jestem szczesliwa gdy moge sie rozluznic i pouzywac zycia a nie tracic czas na NIC
JESTEM SZCZESLIWA GDY LUDZIE KTORZY MNIE OTACZAJA SA SZCZESLIWI
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Ostatnio zmieniony przez Mania 2006-12-02, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-02, 18:38
- gdy nikt niczego ode mnie nie chce
- gdy nie czuję się zapomniana
- gdy usłyszę chociaż jedno pozytywne zdanie na mój temat. Może to nie dużo ale biorąc pod uwagę fakt, że nie za bardzo siebie akceptuję, to miłe słowo jest dla mnie medalem po prostu.
- gdy mogę spać bez ograniczeń
- gdy jestem na wyjeździe z moimi przyjaciółmi (czyt: Szwajcaria, Niemcy, Holandia)
- gdy "meneluję" z koleżanką w jej miasteczku pod sklepem o 23 i mamy brechtę nawet z komara gryzącego kogoś w nogę
- gdy jem kolację z rodziami i wszyscy się śmiejemy, co naszczęście nie jest takie rzadkie. Chociaż kłótnie też są.
- gdy po prostu mam świetny humor ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2006-12-02, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-12-04, 20:24
Gdy siedzę przystanku po powrocie z pracy o 3:15 w nocy z koleżanką czekając dobrą godzinę i 30 minut na przyjazd autobusu gadając i wyglądając za przystanku czy to co słyszymy to nie autobus.
Wtedy wiem że nuda mi nie grozi a czas zmarnowany nie zostanie.
ja jestem szczesliwa gdy wszystko sie ładnie mi w zyciu uklada...gdy mam duzo spokoju i moge sie wyciszyc i zajac rzeczami ktore kocham;)) i osobami ktore lubie i kocham;))
_________________ Yeah well...F*ck You!
I'm fed up with You!
I'm not as good as You?
F*ck You, I'm better than You!!
Mnie najbardziej uszcesliwia dlugo rozmowa, lubie gadac z ludzmi, a najabrzdiej jest spoko gdy sie ma o czym gadac, i gada sie dlugo
Jestem szcesliwy tez gdy spotykam sie z dziewczyna, gdy mam nowa muze ktora mi sie podoba, kiedy dobrze sie bawie, gdy ktos o mnie dobrze mowi, albo mam wiele dobrych wiadomosci
Duzo by wymieniac, takich rzeczy na swiecie w zyciu jest duzo, ale sa jednak te najwazniejsze
Wysłany: 2006-12-07, 16:11
kiedy inni sa szczesliwi, gdy amma kogos bliskiego obok siebie, gdy sa powody do radosci i dy ich nie ma, ale nie ma tez do smutku, gdy nie musze sie uczyc i gdy mam faze:D...
poza tym ostatnio jestem szczęsliwa gdy z moja babcia wszystko ok. Bo ostatnimi czasy było bardzo źle i bałam sie że to już koniec. Naszczęscie jest coraz lepiej...
_________________ All good things come to an end...
;]
Jestem szczęsliwa gdy:
-siedze z moją przyjaciółką,wcinamy coś słodkiego,pijemy herbate i się ze wszystkiego smiejemy
-gdy moja sympatia pisze do mnie smsy;)
-gdy spotykam się ze wsoimi znajomymi po długim nie widzeniu sie i pijemy i wspominamy stare DOBRE czasy!!!!!!!!!!
-gdy moi przyjaciele są szczęsliwi
-gdy słucham muzyki
..................... i czasem bywa wiele innych powodów do szczęścia;p i oby było ich co raz wiecej!!!!!!!!
Ja? Gdy siedzę z kumplami na miejskiej tamie i sączę browarka. Palę papierosa i walę rozkminkę nt. przyszłości świata (albo na inny temat, który wydaje się łatwy pod "wpływem").
Kiedy zasypiam obok mojego cudownego mezczyzny.. gdy budzac sie widze Jego obok... Gdy poprostu mam go przy sobie..
Kiedy moja mama jest zadowolona ze swjeg zycia...
kied mojemu bratu wszystko sie uklada...
Kiedy przyjaciolom dobrze sie z zyciu dzieje..
Gdy mi sie udje osiagnac jakis sukces... gdy zaczyna mi sie powodzic...
I nie musza sie te powodod pojaic wszystkie naraz.. czasem uszczesliwia mni to, ze moj kot mnie uwielbia i chodzi za mna jak cien, i kladzie sie na moich nogach, ramionach, byle by sie pofroterowac
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
kiedy czuję się naprawde szcześliwa? wtedy gdy jestem sama, wokół mnie przyroda i mogę czuć na własnej skórze jej piękno, spokój.. wtedy czuję się wolna i niepokonana...
to daje mi poczucie szczęścia...
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.