Wysłany: 2006-12-13, 18:08
Nie zwracam uwagi na smutek Oprócz oczywiście śmierci kogoś bliskiego...Wtedy jest mi smutno.. Ale tak to raczej sie nad sobą nie użalam...Jakoś się trzymam..No chyba, że mam ostrą kłótnie z chłopakiem, ale to sie nie zdarza...
[ Dodano: 2006-12-13, 18:15 ]
Bylo dawno tyle pamietam:P Ale pamiętam także, że nie byłam rozczarowana, a pocałunek był z moim obecnym chłopakiem
_________________ Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może
być powodem zerwania wielkiej miłości.
Nic, prócz jej braku...
O. Bardzo łatwo mnie zasmucić. Wtedy najczęściej siedzę i płaczę, a płaczę również bardzo często.
Nie użalam się nad sobą, jeśli dzieje się coś bardzo złego w moim życiu, to wtedy mogę być smutna, jednak ostatnio częściej z powodu tego, że moim bardzo bliskim osobom się nie układa.
Różnie to bywa .
Wysłany: 2006-12-15, 14:32
ja kiedys (w podstawowce) tez siedzialam sama na przerwach i nie tylko wtedy... to nie zalezalo ode mnie.... wydawalo mi sie ze zachowuje sie normalnie... na poczatku sie staralam znalezc soebie znajomych, potem to olalam i dalej bylam sama.... w gimnazjum zmienilam klase i wszystko sie zmienilo.... bylo lepiej bo nie bylam sama.... i nie jestem:)
najbardziejjj dołującą rzeczą jednak jest śmierć bliskiej osoby...oraz gdy nie możemy nic zrobic by pomóc komuś kto na naszych oczach umiera
Własnie to jest najgorsze bo świadomość, że samemu się umiera nie jest taka straszna... Ja podobną historie przeżyłam przeszło 2 lata temu i wciąż nie mogę sie z tym pogodzic i w to uwierzyć...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2007-03-15, 11:16
Śmierć najbliższych i płaczące osoby w TV w jakichś programach albo serialach.
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Ostatnio zmieniony przez [M] 2007-03-15, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.