Wys³any: 2006-09-18, 12:46 Jaki macie "przepis" na udany zwi±zek?
Wiem ¿e nie ma perfekcyjnych zwi±zków, ale to tylko od nas zale¿y jak± niæ relacji upleciemy wspólnie. Jak wg Was powinno wygl±daæ budowanie zwi±zku i na co zwracacie uwagê przy budowaniu zwi±zków. Czy lepiej jest zaczynaæ od zbudowania przyja¼ni?
przepis na zwiazek nie istnieje bo ka¿da osoba jest inna i nie mozemy od ka¿dego wymagaæ nie wiadomo czego..... najwazniejsze jest oczywisæie uczucie do partnera, potem oczywiscie zaufanie, poleganie na sobie, odpowiedzialno¶æ, bezpieczeñstwo - jezeli osoby które tworz± zwiazek sa odpowiedzialne i ufaj± sobie to s±dze ¿e moga byæ ze sob± bardzo d³ugo
Wys³any: 2006-09-18, 15:04 Re: Jaki macie "przepis" na udany zwi±zek?
Slawekw1 napisa³/a:
Wiem ¿e nie ma perfekcyjnych zwi±zków, ale to tylko od nas zale¿y jak± niæ relacji upleciemy wspólnie. Jak wg Was powinno wygl±daæ budowanie zwi±zku i na co zwracacie uwagê przy budowaniu zwi±zków. Czy lepiej jest zaczynaæ od zbudowania przyja¼ni?
zaufanie i lojalno¶æ, moim zdaniem s± najwazniejsze
_________________ Wiedz, ¿e nigdy siê nie poddam. Bêdê walczyæ o tê mi³o¶æ. . O mi³o¶æ która da³a mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile rado¶ci . . Mi³o¶æ jest jak magia- pojawia siê i znika.
A ja my¶la³em, ¿e co do atomu musi byæ wypleniona.
simarik napisa³/a:
1 kobieta
1 mê¿czyzna
Homofobie, Ty. ;] Có¿ za dyskriminacja.
simarik napisa³/a:
kilogram mi³o¶ci
szklanka przyja¼ni
Zdecydowanie za du¿a rozbie¿no¶æ - zw³aszcza, ¿e sk³adniki niemal identyczne.
simarik napisa³/a:
0.5 kilograma zaufania
Tego bym nie przelicza³ na wagê. To tak samo jak z wiar± w Boga - materialistycznie jej nie przedstawisz (mi³o¶ci w sumie te¿ nie, ale mniejsza z tym). Zaufanie to wiara.
simarik napisa³/a:
Przechowywaæ w ciep³ym i wilgotnym miejscu
Mam skojarzenie zwi±zane z "konsumpcj±" zwi±zku, ale nie bêdê siê rozpisywaæ. xD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.