Forum Dyskusyjne :: jak zwrócic jego uwagę?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » jak zwrócic jego uwagę?

jak zwrócic jego uwagę?
Autor Wiadomość

misia130 

Wysłany: 2007-12-27, 20:22   jak zwrócic jego uwagę?

Mam taki problem!!! jestem zwyczajna dziewczyna!! podoba mi sie jeden chłopak ktory jest ministrantem(do twarzy mu w tym ciuszku ) co tydzien chodze do kosciola na 9 bo bierzmowanie!!! bleee on tez co tydzien jest!!! bardzo mi sie spodobal i co tydzien patrze na niego nie odrywajac oczu!! wydaje mi sie ze on tez n a mnie patrzy!! jak siedzimy na przeciwako siebie w pewnej odleglosci wydaje mi sie ze patrzy na mnie a ja na niego!!! nie wiem jak zwrócic niego na siebie!!pomóżcie!!! widuje go co tydzien w zachrysti jak odbieramy wszyscy ksiazeczki od bierzmowania!! pomocy plis :serce:

Kiep 

Wysłany: 2007-12-27, 21:07   

porozmawiaj ;]

misia130 

Wysłany: 2007-12-28, 13:14   jak?

jak mam porozmawiać!!!

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-12-28, 13:25   

misia130 napisał/a:
jak mam porozmawiać!!!

upuść torebkę pod jego nogi i wtedy romowa się sama rozwinie.

:rotfl:
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

misia130 

Wysłany: 2007-12-28, 13:35   !!!

tylko ja nie nosze do kosciola torebki a po drugie w tej zachrysti jest tyle osób ze sie nie da !!! co mam robic!!

Kiep 

Wysłany: 2007-12-28, 23:04   

Nie możesz na niego zaczekac na zewnątrz i z nim normalnie porozmawiać?

misia130 

Wysłany: 2007-12-29, 10:01   111

i co mam powiedziec cześć jestem sylwia

[ Dodano: 2007-12-29, 10:03 ]
to bedzie wyglądało daaremnie!!! a po za tym zawsze czekaja na mnie kolezanki wiec nie da rady !!! pomóż

Oluus90 

Wysłany: 2007-12-29, 16:33   

do odwaznych swiat nalezy;] splaw kolezanki... poczekaj na niego i zacznij jakas luzna rozmowe, najlepiej powiedz cos smiesznego i sie troche rozluznicie... mozesz mu trzasnac jakims komplementem, ze zawsze wygladal jak aniolek, a teraz jego czar prysl :zabawa: wymyślisz cos :super:

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-12-29, 17:04   

muah

pogadaj z nim jakoś, skoro masz możliwośc w zakrystii (romantycznie tak xD )

ale spauzuj trochę na sile ekspresji, wykrzykniki nie śa niezbędne
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

X. 

Wysłany: 2007-12-29, 18:59   

"Cześć, nie grałeś przypadkiem kiedyś w ABBIE?"

u mnie zadziałało, tyle że w formie żeńskiej.

powodzenia, zawsze też możesz w niego rzucić korkiem od wanny

*miss irony 

Wysłany: 2007-12-29, 20:02   

a myslałam, że ja się ma 15-16 lat to już się nie ma takich problemów... myliłam się.

Ja proponuje Ci wskoczyć na oltarz podczas mszy, zrobic striptiz i przez cały czas nie przestawac patrzec mu w oczy.
A ja cie kocham

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-12-29, 22:41   

miss irony napisał/a:
Ja proponuje Ci wskoczyć na oltarz podczas mszy, zrobic striptiz i przez cały czas nie przestawac patrzec mu w oczy.

nad wyraz niesmaczna próba zażartowania.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

demon23 

Wysłany: 2007-12-29, 22:52   

sory nie chciałem urazić wszystkich mocherów

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-12-30, 09:19   

raz, że tekst nie Twój, a dwa, że nie każdy kto na fantazję bronić uczuć religijnych katolików jest moherem.
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

misia130 

Wysłany: 2007-12-30, 17:25   

dziewczyny wam to tak latwo napisać!!! ale ja szukam takiego sposobu zeby czasem potem nie bylo plotek!!! wiecie mala wies plis

umbra 

Wysłany: 2007-12-30, 19:42   

nei wiem uważam, że jak idziesz do bierzmowania to napewno młodziez też szykuje mszę.. np czytanie czegoś tam ( prośby do Boga ) zgłoś się na to a przed mszą kiedy będziecie mieć próbę, możesz zagadać stojąc obok: "jeeejku w co ja się wpakowałam(...) ojeeej zaczynam mieć tremę(...)" a reszta sama się rozwiąże...

najlepszym sposobem jest udzielanie się i działanie w jego środowisku...

z drugiej strony skoro piszesz, e mała wieś to moze macie jakieś wiejskie potupajki :P gdzie chłopak przyjdzie, przy tańcu będzie ci łatwiej go "poderwać"

misia130 

Wysłany: 2007-12-30, 22:52   

czytanie nie dlamnie zdecydowanie a zabaw raczej nie mamy od czasu do czasu ale ja tak dlugonie chce czekac chcialabym sprawdzony sposób

Mika03 

Wysłany: 2007-12-30, 23:10   

U[miechnij sie do niego w zachrysti... MOZE popytaj sie znajomych o jego nr tel i napisz do niego :hurra: (propozycja spotkania)wtedy bedziesz wiedziala czy jest jakas nadzieja:) powodzenia :ok:

umbra 

Wysłany: 2007-12-31, 08:56   

właśnie, albo może masz jakiegoś znajomego ministranta, który go zna i da ci numer :]
jak wstydzisz się sama do niego podejść to popatrz dookoła napewno macie jakieś wspólnego znajomego ;P

misia130 

Wysłany: 2007-12-31, 10:12   

no mamy i to opór caly wies to nasi wspolni znajomi ale akurat my sie nie znamy :rozpacz: masz racje spróbuje tak zrobic ale to dopiero na nastapna niedziele bedzie :rozpacz: wiesz raczej skusze sie na napisanie bo świat do odważnych należy co nie!!! :ok: spróbować zawsze można co nie!!! trzeba sie wziąść do roboty!! ale najgorssze jest to ze sama musze dzialac bo moja przyjaciolka i kolezani nic o nim nie wiedzą i to mnie dreczy!!! trzeba cos wymyslec :ok:

[ Dodano: 2008-01-04, 14:22 ]
narazie nic

[ Dodano: 2008-01-04, 14:22 ]
narazie nic

[ Dodano: 2008-01-12, 20:19 ]
sprawy sie tocza tak!!! byl u mnie na koledzie jako ministrant!...() oczywiscie ta kolenda to byla.... masakra smieszna i te ...! dlugoo opowiadac potem byli u sasiadki a ja szlam po zeszyt do kolezanki schodzilam a on gwizdal pomyslalam sobie ze moze tez mnie zauwazyl!!! ale okej widzialam go w szkole cos mial do zalatwienia bo juz wyszedl chyba z tej szkoly!! no i patrzylam sie na niego a on na mnie!! ale dziewczyny mnie wolaly wiec poszlam!!! nie mam pojecia czy mnie tez zauwazyl!! wlasnie wzielam komorke mojego brata i wzielam numer tego chłopaka ale nie wiem co mam z nim zrobic czy napisac czy czekac na bieg wydarzen!! jak myslicie!!!

Odpowiedz do tematu