HeJ ;]
Tematt...Niby prosty...ale jednak ...
Mam Taki Problem : Mój obecny chłopakk lubi się całować...Jaa zabardzo na tym nie przepadam ;/ I to może dlatego boję się tego 1 razu... On obraził się na mnie bo nie chciałam go pocałować...Dzisiaj mnie olewał...i poszedł z kolegami na piwo zamiast zostac ze mną ;(( Nie chcę go stracić bo bardzo go kocham .! Proszę pomóżcie .!
HELP .!
Jak długo jesteście razem ? Moim zdaniem jeśli go kochasz i mu ufasz to bez większego problemu powinnaś to zrobić .Czego tu sie bać przecież nie ma nic przyjemniejszego niż namiętny pocałunek .Czego najbardziej sie obawiasz ?
Wysłany: 2008-06-10, 14:35
ANN ... A co tobie tak najbardziej w tym przeszkadza, moze dalo by sie cos z tym zrobic znalezc jakis zloty srodek ale nie bardzo wiem jak ci pomoc bo sama nie wiem co tak naprawde sprawia tobie w tym najmniejsza przyjemnosc
tez tak uważałem i wiem ze czas potrafi zatrzymać uczucia w moim przypadku tak było a bylem zakochany do gwiazd ale historia skomplikowana i wyszło jak wyszło ale to były 3 najpiękniejsze miesiące w moim zyciu na moje szczęście istnieją inne typy Miłośći
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-10, 18:35
od kilku dni i już go kochasz?
kochana, ekspresowa jesteś.. ;-)
i generalnie uśmiecham się jak to czytam, bo chciałabym to jeszcze raz przechodzić ;-)
chłopcy w wieku 12 lat nie powinni pić piwa, a dziewczynki w Twoim wieku nie powinny obawiać się pierwszego razu, bo mają na niego jeszcze mnóstwo czasu. pamiętaj, że żeby był seks, potrzebne są przede wszystkim dwie chętne osoby.
a teraz głowa do góry, idź z koleżanką na spacer i się wyżal;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.