Dać jej poczuć, że jestes koło niej...
Bądz zaskakujący,
spontaniczny,
troche szalony...
Daj jej poczuć, że jest dla Ciebie wszytskim, że zrobisz dla niej wszytsko....
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
a po co zawarłeś chłopcze związek z dziewczyną, jeśli między wami nie wrzało od samego początku? (przynajmniej z jej strony). uczuć trzeba być pewnym. jeśli jesteś przy niej naprawdę "sobą" i uważasz, że ona za mało cię niby "kocha", to nic się na to nie poradzi (chyba że chcesz sobie kupić tę niby "miłość", czyli żyć w beznadziejnej ułudzie..).
No kochają się (tak myslie) no, ale pewnie mu chodzi o to żeby ta miłość kwitła jeszcze bardziej... Pewnie kwitnie, ale żyby ta dziewczyna była jeszcze bardziej szcześliwa (pewnie jest)...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
kwiaty
spacer
może wypad do kina ..
albo . . spełnienie jej marzeń??
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-12-10, 09:59
Cytat:
jak rozkochac jeszcze bardziej w sobie swoja dziewczyne
Mnie to na przykład można rozkochać słodyczami ;D Bułka jogurtowa-najlepiej podgrzana :p, cukierki, orzechy w czekoladzie, draże czekoladowe, żelki <amuamu> Poza tym bardzo pozytywnie działają na mnie wygłupy i niesamowita energia, która mi się również udziela, a wiadomo że im więcej energii tym więcej życia, im więcej życia tym więcej miłości, im więcej miłości tym więcej...dzieci xD
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Mozna pisac wiersze,miłosne ale to zalezy jaką ktos ma wene twórczą ja moge sie pochwalic ze spora bo dziennie pisze 10-15wierszy krótszych,dłuszych dla mojego kwiatuszka
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-08-02, 09:11
^*^Apsinka^*^ napisał/a:
Myśle ze miłym prezentem jest bukiet kwiatów (czerwonych róż szczególnie )
dla mnie najłatwiejsza droga do wkupienia się w łaski dziewczyny, więc na mnie nie działa, jak przychodzi z bukietem zwykłych czerwonych róż to równie może od razu z nim wyjść ^^
Wg mnie czerwone róże są zbyt dojrzałe aby dawać je dziewczynie.
One należą do kobiet.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
napewno nie możesz być jak ciepła klucha.dziewczyny uciekają od takich.jeśli będziesz sobą,ona będzie czuła się przy Tobie swobodnie,to dobra twoja.
oprócz tego,jesli zabierzesz ją raz na jakiś czas na lody,czy gorącą czekolade,bądź do kina,to też będziecie mieli co mile wspominać.
no i nie zapominaj o drobiazgach.jeśli wiesz co ona lubi,możesz jej kupić raz na jakiś czas(np czekoladę,lizaka,czy co tam lubi).
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.