a ja bym chciała, żeby mój chłopak zrobił dla mnie coś miłego co sprawiło, że miłość we mnie zaczęła by jeszcze bardziej rozkwitać, tylko jak mu o tym dać znać?:/
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-15, 09:56
Cytat:
tylko jak mu o tym dać znać?:/
Może mu to powiedz ? Najprostsze metody są najskuteczniejsze.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
muszę przyznać, że stało się to czego chciałam zakochałam się ponownie w swoim mężczyźnie o sto razy mocniej:D porozmawialiśmy sobie szczerze i jest super, byliśmy wczoraj w Sopocie i było bardzo miło i romantycznie:) a dzisiaj przywitał mnie bukietem róż, jaki on kochany jest:) czuję że kocham go coraz mocniej
Dziwne pytanie, jesli jestes na tyle ograniczony,ze nie jestes sam znalezc orginalnych pomyslow <wlasnych!> by uwiesc swoja kobiete, to wspolczuje. Wiecej wyobrazni.
martuucha napisał/a:
a ja bym chciała, żeby mój chłopak zrobił dla mnie coś miłego co sprawiło, że miłość we mnie zaczęła by jeszcze bardziej rozkwitać, tylko jak mu o tym dać znać?:/
ciezko mu samej o tym powiedziec? Milion osob w internecie ma to za Ciebie zrobic?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-08-21, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
And I have no privacy
And I have no privacy
cieszy mnie to niezmiernie <EDIT, bo Mokra bedzie miala frajde xD>
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-08-21, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.