Wysłany: 2008-06-10, 18:30
a mozna. mialam cos takiego. ale nie w tym wieku...
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Ostatnio zmieniony przez Heidi 2008-06-10, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-11, 17:32
Wiesz, w życiu różnie się układa, zależy od sytuacji.
A tak w ogóle, to najpierw np. rano mówisz, że zrywasz (bo najczęściej masz jakiś powód, który potem okazuje się czymś, co jednak nie jest powodem, albo słyszysz nowe fakty czy cuś) i potem wieczorem mówisz, że jednak nie chcesz rozstania.
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
*faris
Wysłany: 2008-06-11, 19:52
Ann;-** napisał/a:
...Zerwać z kimś, potem przpraszać, a wieczorem chcąc wrócić .? ;/
To chyba dlatego, że jesteś w takim wieku
Poza tym czym się przejmować ? To życie xD
chciałabym mieć takie problemy ^^
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Moja koleżanka już chodzi z jej "chłopakiem" 15 raz. To jest głupie według mnie. Jej sprawa co robi, jej decyzja. Mam nadzieję, że choć trochę przemyślana, ale jedno wam powiem. Opinie wśród równieśników ma straszną, bo to już w przypadku dziewczyny zaniżanie swojej wartości i nieposzanowanie dla samej siebie. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
*Apple
Wysłany: 2008-06-15, 14:26
Cytat:
Nie wiem jak inni, ale ja tak robię już od dwudziestu lat i jakoś dalej żyję. xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.