Forum Dyskusyjne :: Internetowe Porady I Analizy Mi³osci

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Internetowe Porady I Analizy Mi³osci

Internetowe Porady I Analizy Mi³osci
Autor Wiadomo¶æ

Prince 
Bordeline

Do³±czy³: 08 Gru 2006
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2007-01-08, 11:18   

Go¶ka napisa³/a:
Jedyny problem w tym ¿e trafi siê osoba wra¿liwa i wtedy naprawdê mo¿e poczuæ siê niezbyt mi³o brakiem akceptacji i ludzk± znieczulic± .

deela napisa³/a:
tak sie wychowuje w dobrej wierze sieroty spoleczne

Tak trochê prowokacja

Erill 
Têskni±ca Dzioucha

Do³±czy³a: 29 Gru 2006
Sk±d: Bangkok

Wys³any: 2007-01-08, 18:16   

deela napisa³/a:
Erill, nie uwazam sie za guru z tego powodu ze jestem w zwiazku tylko z tego powodu ze sluzylam za piep%^#&^%&y konfesjonal wielu kolezankom i tyle
a brak kontroli nad swoim zyciem, nieumiejetnosc podejmowania decyzji.... tak sie wychowuje w dobrej wierze sieroty spoleczne

deela ale Ci nic nie zarzucam :)
Nie pisalam o konkretnych osobach ale o zjawisku jako takim.
I zgadzam sie, nasza wiedza na temat zwiazkow bierze sie i z naszego doswiadczenia i ze "spowiedzi" kolezanek i zwyklej obserwacji..

Miodowo.

Prince 
Bordeline

Wys³any: 2007-01-09, 13:17   

Jaka @deela wra¿liwa jest .Pewnie wzie³a do siêbie mondro¶æ wynikaj±c± ze sparowania, i z t±d ta jej wypowiedz.
Dziwiê siê ¿e tego rodzaju tematów jest tak ma³o.Bo kto sobie nigdy nie popacia³ ten niech pierwszy rzuci......

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2007-01-09, 13:28   

Prince napisa³/a:
do siêbie mondro¶æ wynikaj±c± ze sparowania

pisz po polsku bo nie idzie cie zrozumiec
wrazliwosc wrazliwoascia ale zdecydowana wiekszosc ludzi cierpi na egocentryzm i nadwrazliwosc

#Mokra 
Bobson

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2007-01-09, 13:36   

Prince napisa³/a:
Jaka @deela wra¿liwa jest .Pewnie wzie³a do siêbie mondro¶æ wynikaj±c± ze sparowania, i z t±d ta jej wypowiedz.
Dziwiê siê ¿e tego rodzaju tematów jest tak ma³o.Bo kto sobie nigdy nie popacia³ ten niech pierwszy rzuci......

belkot.

To wlasnie jest problem dzisiejszej mlodziezy. Jesli ktos starszy i w miare doswiadczony probuje cos wytlumaczyc to mlodziez mowi : Nie, ja wiem lepiej bla bla. A moze by tak w koncu wysluchac i wyciagnac wnioski. Bo moze jednak dowie sie czegos co mu pozwoli uchronic zwiazek przed jakim debilizmem.

Prince 
Bordeline

Wys³any: 2007-01-09, 13:38   

S³owniczek polsko-idzio zrozumieciowy
Mondro¶æ-to nie to samo co m±dro¶æ. Sparowanie - to bycie w zwi±zku.
Przyznajê robiê te¿ byki .Egocentryzm i nadwra¿liwosæ -no tak ale znajdz mi nastolatka bez tych cech.

Mokra napisa³/a:
Bo moze jednak dowie sie czegos co mu pozwoli uchronic zwiazek przed jakim debilizmem.
-Dziêkuje mój zwi±zek cierpi od lat debilizm.I dobrze cie z tym ma.
Ostatnio zmieniony przez Prince 2007-01-09, 13:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2007-01-09, 13:44   

Prince, ja taka bylam, mialam za duzo problemow w zyciu juz jako dzieciak zeby sie ekscytowac kto pod jakim katem przez ile nanosekund na mnie patrzal... w ogole nie mialam czasu ani glowy do facetow pierwszy zwiazek mialam dopiero jak mialam 19 lat i nigdy przenigdy nie mialam takich debilnych problemow typu on wyszedl na piwo z kumplami co robic????? pomozcie! utrzymywac ten zwiazek czy zerwac
co do moich zwiazkow i doswiadczenia juz pisalam ze mam znakomite jako konfesjonal, swoimi doswiadczeniami ze zwiazkow dzielic sie nie musze bo byly one zupelnie niestandardowe i nieprzystajace do zadnego prawie z opisywanych w tym dziale problemow
nie przyszloby mi do glowy zalic sie na forum internetowym ze swoich obaw! kto by to zrozumial skoro nikt nie zna mnie mojego faceta ani mojej sytuacji chocbym nie wiem jak ja opisywala! potrzebowalam rady jeden jedyny raz poszlam z tym do mojej przyjaciolki podyskutowalysmy i upewnila mnie w moich decyzjach i spostrzezeniach, i uwazam ze to dobra metoda na rozwiazywanie problemow a nie zakladanie z pierdola tematu na 15 forach i sluchanie co obcy ludzie maja do powiedzenia... a co do skomplikowanych sytuuacji? od trzech lat mam takie ze moglabym na ich podstawie napisac telenowele i to w 200 odcinkach hahahah ale jakos nie mam checi tego opisywac, poradze sobie z tym jak zawsze
no wlasnie poradze sobie, dlaczego ludzie NIE CHCA radzic sobie ze swoim wlasnym zyciem i oczekuja recept na powodzenie od innych? sieroty spoleczne i tyle

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2007-01-09, 15:07   

No dok³adnie deela to opisa³a. Kazdy ma inne zdanie na dany problem i doradzi inaczej. A prawda jest taka, ¿e i tak zrobimy to co sami bedziemy chcieli bez pomocy osób trzecich.

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.