Forum Dyskusyjne :: internet

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » internet

internet
Autor Wiadomość

ettiqstlady 

Wysłany: 2008-04-04, 18:04   

Wszystko można, choć nie znam nikogo, kto by na taką miłość trafił. Jeżeli obie osoby są od początku szczere i w realu okazują się takie, jakimi ich sobie wyobrażaliśmy, może to mieć szanse.

cameron 

Wysłany: 2008-04-10, 12:43   

2,5 roku temu poznalam faceta przez internet. duzo bylo przeciwnosci losu zanim sie spotkalismy ale dalismy rade i ... od 8 miesiecy mieszkamy razem :)
Moze to i glupie bo jak teraz to wspominamy to zdajemy sobie sprawe, ze cholernie duzo ryzkowalismy. Ja rzucilam dla niego rodzine, tzn nie doslownie bo w sensie, ze wyjechalam do niego za granice i przez to kontakt z najblizszymi mam teraz tylko przez internet, wiec role sie nieco odwrocily. Ale jestem bardzo szczesliwa i niczego nie zaluje!!
Jednak nie moge z calego serca polecic, zeby teraz kazdy szukal milosci w sieci. To jest bardzo niebezpieczne i czesto mozna trafic na kogos, kto okaze sie zupelnie innym czlowiekiem niz sie wydawalo. Dlatego zalecam ostroznosc i jak najdluzsze czekanie na spotkanie w realu :)

Pozdrawiam serdecznie :) :lamer:

MildMan 

Wysłany: 2008-04-23, 21:16   

No niby można, ale jak sam powiedziałes to rzadko się zdarza. W mojej klasie jest taka dziewczyna która sobie znalazla chłopaka w internecie. Był jej "chłopakiem" chyba jakieś 5-6 miesięcy. Mówiła, że jest wrażliwy, delikatny etc. a nigdy się z nim nie spotkała... A on ją w końcu rzucił i teraz ona jakieś idiotyczne opisy że nie chce się jej żyć etc.

mampytanie 

Wysłany: 2008-04-25, 07:20   

cameron napisał/a:
2,5 roku temu poznalam faceta przez internet. duzo bylo przeciwnosci losu zanim sie spotkalismy ale dalismy rade i ... od 8 miesiecy mieszkamy razem :)
Moze to i glupie bo jak teraz to wspominamy to zdajemy sobie sprawe, ze cholernie duzo ryzkowalismy. Ja rzucilam dla niego rodzine, tzn nie doslownie bo w sensie, ze wyjechalam do niego za granice i przez to kontakt z najblizszymi mam teraz tylko przez internet, wiec role sie nieco odwrocily. Ale jestem bardzo szczesliwa i niczego nie zaluje!!
Jednak nie moge z calego serca polecic, zeby teraz kazdy szukal milosci w sieci. To jest bardzo niebezpieczne i czesto mozna trafic na kogos, kto okaze sie zupelnie innym czlowiekiem niz sie wydawalo. Dlatego zalecam ostroznosc i jak najdluzsze czekanie na spotkanie w realu :)

Pozdrawiam serdecznie :) :lamer:

normalna sprawa w tym wieku, ale trzeba uważać, niektórzy za poważnie do tego podchodzą.

midasek13 

Wysłany: 2008-04-25, 15:44   

Nie. Można się poznać, potem spotkać i zakochać. Ale zakochać bez spotkania - nie.

poziomka! 

Wysłany: 2008-05-12, 18:07   

Sądzę, że można znaleźć miłość przez internet. Lecz wiadomo - trzeba się strzec.
No ja na przykład pisałam sobie raz z takim jednym chłopakiem. No i nasza znajomość trawała kilka tygodni. A poza tym fajnie się nam razem pisało ;)
No a w końcu on mi wyznał miłość. No i niby byliśmy razem, ale to nasze "uczucie" trwało jeden tydzień. Nie ma co, no nie??

normalna 

Wysłany: 2008-05-24, 11:37   

moim zdaniem nie da rady.... :/ ale tym co znaleźli gratuluję :) :ok:

Sachmet 
psychodela

Wysłany: 2008-05-24, 12:48   

Ha! Ja tak miałam.. związek trwał prawie rok? No, ale dziewica mu nie za bardzo odpowiadała?

lovely_girl 

Wysłany: 2008-07-15, 12:43   

można i ja jestem tego przykładem . choć taka miłość jest bardzo trudna .
Ostatnio zmieniony przez lovely_girl 2008-07-15, 12:45, w całości zmieniany 1 raz  

Giętki 

Wysłany: 2008-07-16, 23:27   

Ja kilka lat temu poznałem w ten sposób dziewczynę.
Dla mnie była to po prostu zabawa, a po kilku tygodniach wręcz prawdziwa przyjaźń. Dziewczę mieszkało prawie 400km ode mnie i przez kilka miesięcy znajomość się ciągnęła, polubiliśmy się i wogóle.
Mogliśmy rozmawiać o wszystkim i nie było żadnych tabu a po jakimś czsie przeżyłem mały szok kiedy ona mi powiedziała, że czegoś od naszej znajomości oczekuje.

Skończyło się tak, że ona rozbeczała mi się do słuchawki i więcej nie chciała telefonu odbierać ani na smsy odpisywać, a ja przez kilka dni nie wiedziałem co z tą sprawą zrobić.

Od tej pory raczej nie zawieram takowych znajomości.
Poza jedną która ciągnie się od kilku lat, ale jestem pewny że już pozostanie na etapie na jakim jest.

offhand 

Wysłany: 2008-07-17, 08:34   

Moja kuzynka poznała faceta przez internet. Wyjechali razem do Angli a w październiku biorą ślub... :)

Odpowiedz do tematu