Forum Dyskusyjne :: Internet a mi³o¶æ

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Internet a mi³o¶æ

Internet a mi³o¶æ
Autor Wiadomo¶æ

*simarik 
tyttö

Do³±czy³a: 01 Mar 2006
Sk±d: Biedronka

Wys³any: 2007-10-03, 14:02   

agnes23 napisa³/a:
Czy internet pomaga poznawaæ ludzi? Czy internet zastêpuje real i dlaczego? Czy gg pomaga w kontaktach, czy fotka po³±czy³a kogo¶? Czy inne serwisy tez po³±czy³y?

no ba! internet jak najbardziej pomaga poznawaæ ludzi, het lat temu zajrza³am i wpad³am na cz³owieka którego zreszt± do dzisiaj spotykam w wirtualnym ¶wiecie, nawet tutaj na znajomych ;p ma ogromny jak nie najwiêkszy wp³yw na mnie i moje ¿ycie a ¿e mieszka w ciul daleko, to ju¿ niewa¿ne, wszystko trzeba umieæ prze¿yæ

Crazy_one 

Do³±czy³: 03 Pa¼ 2007
Sk±d: Katowice

Wys³any: 2007-10-04, 19:26   

Poznawanie ludzi przez neta ma i zalety i wady. £atwiej w ten sposób nawi±zaæ kontakt, ale nie masz 100% pewno¶ci czy ta osoba na prawdê jest t± osob±. Trzeba tu bardzo uwa¿aæ, w ka¿dym razie NIE odradzam.

Onar 

Do³±czy³: 05 Pa¼ 2007
Sk±d: z Piek³a

Wys³any: 2007-10-05, 20:31   Re: Internet a mi³o¶æ

agnes23 napisa³/a:
Czy internet pomaga poznawaæ ludzi? Czy internet zastêpuje real i dlaczego? Czy gg pomaga w kontaktach, czy fotka po³±czy³a kogo¶? Czy inne serwisy tez po³±czy³y?
Dlaczego pytam? No bo wesz³am w jeden serwis i rozmawiam przez gg ju¿ 3 dni z facetem. On mi zdjêcia wys³a³, ja mu te¿ i nadal rozmawiamy. Czy to jest normalne?

No jasne ¿e pozwala poznawaæ ludzi to zrozumia³e :> Czy zastêpuje real tak oczywi¶cie jeszcze czego to pytanie to Ci siê uda³o pewnie jeste¶ za t± co czeka na wprowadzenie miejsca na pochwê i penisa ¿eby sz³o dupiæ siê przez kompa ehh ;/ ,, fotka to jest jeden wielki ¿al nie wiem na co tam dawaæ zdjêcie swoje jak i tak 10 dostaniesz dlatego ¿e komu¶ siê da³o ;/ gówno prawdziwe s± te oceny tam no ale co zrobiæ ;/ nie rozumiem na co dawaæ swój ryj tam ;/ czy po³±czy³a kogo¶ nie znam takiego przypadku :> ..

Facet Ci wys³a³ zdjêcie Ty jemu i gadacie nadal o matko to jest nienormalna ba to jest paranormalne ;/ to siê nadaje do super wizjera dziewczyno szybko musisz zerwaæ z nim kontakt to jest pedofil na bank najlepiej by by³o jakby¶ uciek³a za granicê to Twój jedyny ratunek .. Twoje ¿ycie jest w niebezpieczeñstwie .. <za³amka> ;/
Ostatnio zmieniony przez Onar 2007-10-05, 20:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

apadak 

Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2007-10-06, 18:08   

To i ja sie udziele w tym temacie. Nie jestem nastolatkiem i nie pisze tego zeby sie wyzalac itd. ale ostanio przezylem.. a w zasadzie dalej przezywam pewna historie zwiazanam z tym tematem. Chodzi oczywiscie o kobiete. Mianowicie..

pewnego dnia (bylo to jakos w marcu czy cos kolo tego) na pewnym przypadkowym forum na pewna przypadkowa sprawe odezwala sie do mnie przypadkowa dziewczyna, odpisalem. Pozniej sporawdycznie cos tam do siebie pisalismy na PW. W te wakacje ponownie zaczelismy tak jakos spontanicznie pisac, pisac.. coraz wiecej pisac coraz bardzej otwarcie skonczylo sie na tym ze nie umielismy isc spac (przynajmiej ja) nie dajac sobie tego symbolicznego buziaka na dobranoc, w skrocie .. skonczylo sie na tym ze mielsimy sie spotkac a wrecz spendzic razem weekend. Dzien przed napisala zwyczajowe "bede pozniej" i az do dzis nie otrzymalem od niej juz zadnej wiadomosci. Co sie stalo?? dlaczego?? itp .. na takie pytania moge juz nigdy nie poznac odpowiedzi. Skontaktowalem sie z jej znajomym tez przez neta i napisal mi ze do niego tez sie nagle przestala odzywac.. nie ma jej na necie, wyslal do niej kogos znajomego i okazalo sie ze rano i wiczorem nie bylo jej w domu i dom jest pusty...z tego co wiem zadnych planow nie miala.. a w zasadzie jej jedyny plan to bylem ja.. jednym slowem nie daje znaku zycia i nikt.. a przynajmiej on nic nie wie zniknela :( ... niedawno mi napisal ze jest bardzo zajety praca i nie mial czasu sie bardzej interesowac ale wciaz od niej nie ma zadnego znaku. Dlatego zadreczalem sie i zadreczam ze po prostu cos moglo sie jej stac.. coz zlego wydazyc w zyciu. Nie chodzi mi juz o spotkanie, ktore nie musialo sie udac.. o to ze to prawdopodobnie to koniec znajomosci do tego jestem przyzwyczajony ale najgorsze jest to ze nic nie wiem.. nie wiem co sie u niej stalo jak cos sie stalo, zastanawiam sie nawet czy ona zyje :( .. i to jest wlasnie najwiekszy bol internetu, nie moge nic zrobic nic sie dowiedzec a moze wydac sie to Wam nawet smieszne ale mimo tego ze to byl tylko internet i PW to stala sie ona dla mnie bardzo bliska.. dalej jest.. dalej nie umiem przestac o niej myslec.. co by bylo gdyby nie ma sensu gdybac a pojawialy sie pewne plany ale jestem przekonamy ze z mojej strony jakbysmy sie spotkali mogloby to byc cos bardzo powaznego.. najabrdzej powaznego jak to mozliwe .. dlatego z mojej strony napisze ze jestem absolutnie przekonany ze internet moze prowadzic do milosci.. oczywiscie nie moze byc mowy ze sam internet to bedzie jakis zwiazek bo do tego musi byc ze sie tak wyraze kontakt fizyczny (nie chodzi mi o sex) ale internet to moze byc napewno droga, krok do milosci. Pozdrawiam
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992

Wró¿biarka 

Do³±czy³a: 01 Maj 2007
Sk±d: ciemna dolina

Wys³any: 2007-10-06, 19:39   Re: Internet a mi³o¶æ

agnes23 napisa³/a:
Czy internet pomaga poznawaæ ludzi? Czy internet zastêpuje real i dlaczego?

Internet u³atwia poznawanie ludzi bo pozwala ukryæ swoje s³abo¶ci czy kompleksy. Nie zastêpuje jednak realu. ¯ebym mog³a kogo¶ poznaæ naprawdê muszê go zobaczyæ i porozmawiaæ z nim na ¿ywo. Zobaczyæ reakcjê drugiej osoby na mnie.

co do internetopwej mi³o¶ci?
Sama jestem ¶wiadkiem internetowej mi³o¶ci która zaczê³a siê od gg potem smsy , rozmowy a¿ wreszcie spotkania. Jak na razie obserwuje rozkwit uczuæ i im kibicuje ale jak bêdzie dalej czas poka¿e.
"Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.