Witam mam problem....a tym problemem sa moje dwie kolezanki..to nie jest jakas tak kolezenska klotnia...to sie ciagnie juz od ponad roku..juz nie moge wytrzymac...to moze po kolei: jedna z nich jes les...przyjaznilam sie z nia zanim sie dowiedzialam ze nia jest wiec glupio mi bylo zrywac znajomosc tylko dlatego ze nia jest...druga to typ glupiej blondynki<naprawde jest blondynka>...sprawa wyglada mniej wiecej tak: jednego dnia jest dobrze gadamu sobie razem...nastepnego juz les stroi humorki bo blondi jej cos nagadala...nastepnego dnia godze sie nimi i tak w kolko!!! a jak sie klocimy to one mnie obgaduja i robia to nie za moimi plecami tylko prosto w oczy!!! Pomozcie co mam robic??? Czekam na szybka odpowiedz:)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-12-17, 14:35
Ziomalka21 napisał/a:
Pomozcie co mam robic???
dać se siana i poszukać normalnych znajomych.
Ziomalka21 napisał/a:
przyjaznilam sie z nia zanim sie dowiedzialam ze nia jest
.. a co Ci przeszkadza, że jest lesbijką? od razu widać, jakimi nićmi była szyta ta Wasza 'przyjaźń'
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-12-17, 14:38
Ziomalka21 napisał/a:
No ale chyba mowie ze z tego powodu nie zerwalam przyjazni:/
Ziomalka21 napisał/a:
glupio mi bylo zrywac znajomosc tylko dlatego ze nia jest
wychodzi z tego, że po tym jak się dowiedziałaś, że nią jest, chciałaś zerwać znajomość ale było Ci głupio TYLKO z tego powodu. Więc rozumiem, że innego powodu nie było?
Byly i to duzo...chciala bys isc z kims przez miasto a ona idzie i przeklina...albo mnie gdzies maca i mowi ze to nie chcacy?? bo dla mnie to nie jest mile
Wysłany: 2007-12-17, 14:45
aa, no chyba że. Skoro Ci te znajomości nie odpowiadają, to zerwij kontakt lub ogranicz, nie ma sensu się męczyć na siłę.
Swoją drogą ludzie tu przychodzą z naprawdę banalnymi problemami czasami.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-12-17, 14:46, w całości zmieniany 2 razy
Probowalam tylko ze....jak ona nie koleguje sie ze mna to idzie do tej blondi i mnie obgaduja i to tak perfidnie ze mam ochote podejsc i jej przywalic...;/
Wysłany: 2007-12-17, 14:49
Ziomalka21 napisał/a:
.jak ona nie koleguje sie ze mna to idzie do tej blondi i mnie obgaduja i to tak perfidnie ze mam ochote podejsc i jej przywalic...;/
poobgadują, poobgadują a jak zauważą, że nie zwracasz na to uwagi i nic to nie daje, to im się to znudzi. I będziesz miała spokój.
Robilam tak to one robily rozne rzeczy...np zakladaly bloga za mnie i pisaly rozne glupie zeczy...albo wysmiewaly mnie przy wszystkich...ja juz nie wiem co mam robic probowalam nie zwracac uwagi ale one jak to zauwazyly to zaczely obgadywaac glosniej zebym ja to uslyszlala...jakby chcily zeby zrobilo mi sie przykro:(
[ Dodano: 2007-12-17, 14:56 ]
Byly i to duzo...chciala bys isc z kims przez miasto a ona idzie i przeklina...albo mnie gdzies maca i mowi ze to nie chcacy?? bo dla mnie to nie jest mile
kup tej lesbie wibrator i wrecz go przy wszytskich znajmoych mowiac ze jak znowu bedzie miala ochote sie na tobie powyzywac to niech sie neim zadowoli.. a od ciebie niech spier...
mozesz dorzucic tej drugiej kretynce ze jak jest tak zapatrzona w tamta to nich ja jeszcze ladnie poposi to moze jej go pozyczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.