Wysłany: 2007-10-13, 12:57 FACECI i ich pewność siebie..Grrr... Skype: brak
Hmm...zauważyłam,że większość męszczyzn(choćby nie wiem jakimi paszczurami byli)jest bardzo pewna siebie,myślą,że należy im sie piękna kobieta....Ha!Ale nie potrafią docenić tego co mają!Moja przyjaciółka jest z chłopakiem który powiedzmy sobie szczerze w przeciwieństwie do niej jest:PASKUDNY....wyglądają razem jak piękna i bestia...No ale to nie jest najważniejsze...chodzi o to,ze ona bardzo sie stara,zawsze pieknie wygladać,dba o siebie....a on?! on ogląda sie za............BRZYDSZYMI OD NIEJ!!Nie szanuje jej,nie dba o nią....gdy grozi mu,ze z nim zerwie on mowi"No i tak ze mna nie skonczysz,bo wiem,ze jestem najlepszy"(a tak nie jest),pije,poniża ją.... najbardziej drażni mnie ta pewność siebie u facetów(przesadna)Nie rozumiem ich!!Zachowują sie jak dziecko kiedy zobacza kawałek Odsłoniętego ciała....Grrr..........
Wysłany: 2007-10-13, 14:17
shugar18, to że jakiś facet jest być może ćwiekiem to raczej nie określa całej płci
poza tym straszne głupoty gadasz
czy na wyglądzie swiat się kończy? nawet sie na nim nie zaczyna :o
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
I powtorze - generalizujesz.
Ze jeden jest tepym idiata, nie znaczy, ze cala plec jest taka sama.
Powiem wiecej - wiekszosc facetow jest inna.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
shugar18, zastanawia mnie jaki cel maja takie tematy
brak zrozumienia ze strony rowiesnikow? xD
Nie mają celu, absolutnie żadnego jak i większość tutejszych tematów.
Brak zrozumienia to chyba nie jest, ale brak odwagi na pewno. Powiedzialaby temu "paszczurowi i przyjaciólce" co lezy jej na wątrobie i jednego bzdurnego tematu mniej
Wysłany: 2007-10-14, 22:23 Re: FACECI i ich pewność siebie..Grrr... Skype: tofik-skype
shugar18 napisał/a:
Hmm...zauważyłam,że większość męszczyzn(choćby nie wiem jakimi paszczurami byli)jest bardzo pewna siebie,myślą,że należy im sie piękna kobieta....Ha!Ale nie potrafią docenić tego co mają!Moja przyjaciółka jest z chłopakiem który powiedzmy sobie szczerze w przeciwieństwie do niej jest:PASKUDNY....wyglądają razem jak piękna i bestia...No ale to nie jest najważniejsze...chodzi o to,ze ona bardzo sie stara,zawsze pieknie wygladać,dba o siebie....a on?! on ogląda sie za............BRZYDSZYMI OD NIEJ!!Nie szanuje jej,nie dba o nią....gdy grozi mu,ze z nim zerwie on mowi"No i tak ze mna nie skonczysz,bo wiem,ze jestem najlepszy"(a tak nie jest),pije,poniża ją.... najbardziej drażni mnie ta pewność siebie u facetów(przesadna)Nie rozumiem ich!!Zachowują sie jak dziecko kiedy zobacza kawałek Odsłoniętego ciała....Grrr..........
z twojego opisu widze ze ta koleznka moze i jest ladna ale jednak ma jedna wade.. JEST GOOOPIA! ( ze wciaz jest takim debilem )
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-10-14, 22:24, w całości zmieniany 1 raz
A może to ty masz za dużą pewność siebie?
Jeden, jedyny chłopak jakiego znam jest zadufany w sobie i pewny jakby był pępkiem świata, ale w ogóle co to za ogólniki? To tak jak powiedzieć "Blondynki są głupie, a rude złośliwe" Khe, khe. Weź się w garść.
Może jesteś zazdrosna o przyjaciółke?
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-10-17, 08:14
patologia wśród 15latków pije, poniża, bije, wyzywa...
a co ona łańcuchem jest do niego przywiązana? niech mu utrze nosa właśnie tym, że z nim zrywa
a że Twoja koleżanka jest tak niezaradna, że z taką pierdołą nie potrafi sobie poradzić, to nie znaczy, że każdy facet na świecie przesadnie pewny siebie.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-17, 11:29
shugar18 napisał/a:
zauważyłam,że większość męszczyzn(choćby nie wiem jakimi paszczurami byli)jest bardzo pewna siebie,myślą,że należy im sie piękna kobieta
Większość? może obracasz się w nie tych kręgach co trzeba? albo po prostu z góry zakładasz że facet = dzika świnia z popędem seksualnym zamiast rozumu
shugar18 napisał/a:
najbardziej drażni mnie ta pewność siebie u facetów(przesadna)
najpierw poznaj wszystkich facetów na świecie, żeby mieć pewność do tego co mówisz.
ale bzdura
shugar18 napisał/a:
Zachowują sie jak dziecko kiedy zobacza kawałek Odsłoniętego ciała
może nie masz do czynienia z facetami tylko z dziećmi z gimnazjum, którym hormony w ciele buzują
[ Dodano: 2007-10-17, 12:32 ]
A wogóle to:
shugar18 napisał/a:
męszczyzn
Cytat:
zakładam, że ci 'męszczyźni' to 15-latkowie piękne przykłady dojrzałych facetów
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Zgadzam sie z #Magda w 100% nie wszyscy faceci tacy są. I z takim "menelem" na jej miejscu bym nie był. Taki cham zasługuje na samotność do końca życia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.