a więc . od ponad roku "jestem" z mężczyzną poznanym w internecie . dzieli nas duża różnica wieku(18 lat )(nie mam jeszcze ukończonych 18 lat , ale jak będę miała myślimy razem zamieszkać) mieszkamy daleko od siebie (ponad 500 km)otoczenie nie akceptuje naszego związku . lecz jednak postanowiliśmy się spotkać . jest naprawdę cudowny , miły , troskliwy , czuły .... itd. bardzo go kocham , ale jakoś nie czuję do niego pociągu fizycznego . na następnym spotkaniu chce żebym go pocałowała , ale jakoś nie mam ochoty . nie chcę mu o tym mówić , bo nie chcę go zranic . on mnie tak bardzo kocha . co zrobić ?
bez głupich komentarzy .
*faris
Wysłany: 2008-07-15, 13:50
lovely_girl napisał/a:
bardzo go kocham , ale jakoś nie czuję do niego pociągu fizycznego
Może po prostu kochasz go jak przyjaciela ?
Duża różnica wieku sprawia, że czujesz się bezpiecznie, lubisz jego towarzystwo (chociaż spotkaliście się raz?), lubisz z nim rozmawiać, bo robi wrażenie że jest starszy i bardziej odpowiedzialny i bla bla bla.
Póki co, jesteś nieletnia i podchodzi to pod pedofilię.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
duża różnica wieku jest problemem dla otoczenia gdyz społeczeństwo nie akceptuje inności czegoś nienormalnego odstajacego od normy moja kumpela ma chłopaka 10 lat starszego (ona 18lat) i jest szczęśliwa i ajkos sobie radzi z rodziną itp. najlepiej nie przejmuj się innymi
ale jednak weź przemyśl sprawę bo związki sie rozpadaja a ty możesz przegrać przyszłosc:P a jednak 18 lat zeby zamieszkac z kolesiem ktorego sie zna od roku i to glownie gadajac przez net to dla mnei niedorzecznosc chodzi o to ze moze klamac przez net tyle ile chce a ze dzieli was duza odleglosc to zadko go spotykasz wnioskuje wiec tak naprawde nie znasz go dobrze a to ze nie pociaga cie fizycznie to nie wazne moze to byc milosc umyslów a nie ciał
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Dziewczynko jeśli ten facet ma ponad 30 lat a ty go nie chcesz pocałować no to sory Cie bardzo.On już na pewno myśli o czymś bardziej że tak napisze Szalonym
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Jak cos do niego czujesz powiedz mu tooo ... Nie mozesz przeciez zrobic cos wbrew sobie ... On jest dla Ciebie ważny i zrozumiałe jest ze nie chcesz go zranić lecz pomysl tez o sobie i przemyśl to co do niego czujesz.... i bedzie dobzre
_________________ Moje życie CzarnoOo-Białe ... bez miłości w odchłani ciszy własnego serca ... ;-(
nie spotykaj sie z nim. jezeli nie pociaga Ciebie fizycznie to Twoje "kochanie" jest urojone. lubisz go, ale jezeli on sie dowie ze nie chcesz go pocalowac itp to moze okazac sie psycholem. nie radze.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Posłuchaj Lenki i się z nim nie spotykaj. Następnym razem chce buziaka, potem będzie chciał loda. I co, znowu założysz temat na forum "bo ja nie chce, ale on mnie tak kocha"? Co z tego, że ktoś chce, skoro Ciebie nie ciągnie?
Na takich zasadach, będąc (hipotetycznie założywszy) ładną dziewczyną, powinnaś dawać połowie facetów w kraju.
szprotka napisał/a:
tak jaka jest prawdziwa milosc....
Bo w prawdziwej miłości jest ruchańsko podczas okresu? Skrzywiony masz nieco obraz.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.