Mone
Wysłany: 2007-07-16, 10:40
Przyjaźń jest dla mnie czymś wielkim. Przyjaciele zawsze mogą na siebie polegać wiedzą o sobie z reguły wszystko, nie maja przed sobą żadnych sekretów i tajemnic.
Gdy mamy jakiś problem stara sie nam pomóc go rozwiazać lub doradzić nie zawsze jest tak że się z tym zgadzamy.Posiadanie przyjaciele jest ogromnym skarbem,którego podlewamy i dokarmiamy.
_________________ "ŻycIe JaK BreakDanCe nIe FlamencO"
dla mnie przyjaźń to wzajemne zaufanie, poświęcenie, rozumienie sie bez słów, wyrozumiałość ale ważne jest też to czy potrfimy sie razem dobrze bawić, mamy podobne poczucie humoru; nie ważne jakiej plci i w jakim wieku jest "nasz przyjaciel" wazne jest to ze mozemy na niego liczyc
a powiedzenie "prawdziwych przyjaciól poznaje sie w biedzie" jest jak najbardziej aktualne, sama się o tym przekonałam ....
_________________ Why do all good things come to an end ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.