Wys³any: 2008-03-08, 21:54
Niestety talentu brak...
malvina
Do³±czy³a: 10 Mar 2008 Posty: 12 Sk±d: z domu
Wys³any: 2008-03-10, 21:36
napisa³am, jak mia³am chyba 14 lat to by³a wrêcz wierszowana opowie¶æ o moich uczuciach do tego Pana, oczywi¶cie nigdy jej nie dosta³, bo by³am za bardzo nie¶mia³a... wstyd siê przyznaæ, ale nawet nie wiem, czy ten wiersz przetrwa³ gdzies w mojej szufladzie...
Wiek: 19 Do³±czy³a: 08 Mar 2008 Posty: 99 Sk±d: okolice Krakowa
Wys³any: 2008-03-11, 12:01
ja nie napisa³am nigdy za bardzo nuiesmia³a jestem ale mój pierwszy cxh³opak napisa³ mi list mi³osny przed wakacjami, a jak sie skoñczy³y zerwa³ ze mn± ;]
markes01
Do³±czy³: 15 Cze 2007 Posty: 21 Sk±d: google
Wys³any: 2008-03-11, 19:41
Próbowa³em i dupa za przeproszeniem, nic mi nie wychodzi.... ;/
kiedy¶ napisa³am,jeden jedyny. -,-
nie wiem,czy to mo¿na nazwaæ wierszem MI£OSNYM,bo to zauroczenie i to jeszcze bardzo dawno,wiêc to nie by³a mi³o¶æ. ;)
_________________ `G³owy s± pe³ne pustych frazesów
W³osy siwiej± tu w oparach stresu
Szukaj±c drogi, wiecznie siê gubiê
Na zakrêcie w nieprzyjaznym t³umie ...
gdzie spojrzê to widzê
wszystko czym siê brzydzê.
codziennie uciekam
tam gdzie nie ma nic ...`
Ostatnio zmieniony przez immortal 2008-05-02, 17:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2008-05-03, 12:39
Dziêki bogu nie. Brak talentu i wielkiej mi³o¶ci
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 4529 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2008-05-04, 10:37
Metaxa napisa³/a:
Napisa³am, jeden, niepodobny do mnie, zapomniany.
nie wydaje mi sie zeby wspolczesna mlodziez byla w stanie naspiac inny. To nie na nasza epoke, nie na mentalnosc i nie na normalnych nastolatkow. Teraz gdy ktos chce sie uzewnetrznic musi naryswoac grafiti aldo wyciac zyletka serce na nadgarstku. Malo jest ludzi ktorz mimo tego pisza, chocby dla siebie. Ja w zyciu nie miala podobnie glupiego pomyslu i chyba miec nie bede.
Nie napisa³am, zwyczajnie brak mi talentu.
Chocia¿.. chcia³abym
Mokra napisa³/a:
w zyciu nie miala podobnie glupiego pomyslu
a czemu to g³upie?
_________________ "Codziennie tak próbuje Ciê powoli Chce by¶ na d³ugo starczy³ mi, zachowa³ smaki i kolory. Czytam Twój sk³ad.. znam prawie go na pamiêæ, a jednak dziwie siê gdy smak jest inny ni¿ ten opisany."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.