Forum Dyskusyjne :: Czy my się znamy...?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Czy my się znamy...?

Czy my się znamy...?
Autor Wiadomość

*miss irony 

Wysłany: 2006-12-05, 17:54   Czy my się znamy...?

Codziennie na ulicy, w szkole czy gdzieś tam indziej, mijam chłopcow/mężczyzn którzy mi się podobają. Zewnętrznie. I mam ochote ich poznać. Porozmawiać. Zobaczyć jacy są w bezpośrednim kontakcie innym niż wzrokowy. I tu zaczyna się temat własciwy. Jak ich poznać? Tak, naturalnie, bez sztucznych zaczepek. Jak?

Tylko prosze tu rady, w miarę sensowne. Mozliwe do wykonania :p
A ja cie kocham

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-12-05, 18:39   

Hmm, dziwne, bo ja idąc po ulicy/szkole nie mijam dziewczyn, które mi się podobają. :p A przynajmniej nie jest tak:

miss irony napisał/a:
Codziennie

Tak więc nie wiem... może masz po prostu niezbyt wygórowane wymagania co do pierwszego wrażenia wyglądowego. :p
Gdybym miał się tak postawić w roli tego chłopaka, którego chciałabyś poznać, to raczej nieważne co byś zrobiła, to i tak uznałbym Cię za obcą osobę, która się do mnie przyczepiła i pewnie starałbym się szybko spławić. xD Wniosek: ode mnie żadnej rady nie dostaniesz. ;]

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-12-05, 19:43   

fakt bywaja interesujące okazy. ale ja nie mam nigdy takiej potrzeby... :P

Prymas napisał/a:
starałbym się szybko spławić.

dokładnie. można pomyslec ze to jakies zboczeniec sie przyczepił czy cus :P

Dzidka:D 

Wysłany: 2006-12-05, 23:05   

fakt:(...

ale czesto wlasnie niestety jest tak, ze chce sie zapoznac z jakas osoba, ale wlasnie jak:P...

najlepiej przez znajomych...
bo jak podejdzie do ciebie obca osoba i zacznie cos zagadywac, to ty to odbierzesz jako natretny podryw...:/

tez mam czasmi takie problemy:P

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2006-12-06, 08:14   

Ech... a po co zaczepiac ludzi na ulicy? To objaw desperacji. POczekaj az pewnego pieknego dnia jakis fajny chlopak sam zagada. Szanuj sie.

*miss irony 

Wysłany: 2006-12-06, 14:05   

Matko święta. NIGDY nie mieliście ochoty poznac kogoś kogo widzicie pierwszy raz w zyciu i prawdopodobnie nigdy juz nie zobaczycie? Nie wierzę.

Cytat:
Szanuj sie.

Szanuję. I to bardzo. Ty mylisz pojęcia.
Cytat:
ode mnie żadnej rady nie dostaniesz. ;]

Offtop. Ale oczywiście dla Prymasika wszystko wolno.
A ja cie kocham

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2006-12-06, 15:48   

Prymas napisał/a:
Wniosek: ode mnie żadnej rady nie dostaniesz. ;]

nie no, to bylo soł grejt. xD i po co ten wywód?... ;-]

a co do Mokrej, to bez przesady, malo, ze ratujemy swiat, to jeszcze mamy wykazywac sie inicjatywa? wy tez moglybyscie sie wysilic, to nie boli.

Cytat:
Matko święta. NIGDY nie mieliście ochoty poznac kogoś kogo widzicie pierwszy raz w zyciu i prawdopodobnie nigdy juz nie zobaczycie? Nie wierzę.

ja mialem taka "ochote" nie raz, czasem sie wysile na jakis durny tekst, zwykle zostaje obdarzony spojrzeniem przepelnionym politowaniem. no bo co mozna w takim momencie wymyslic, zwlaszcza, ze to jest zwykle osoba naprawde przyciagajaca/pociagajaca wygladem i takie tam? hm... moze po prostu wy, dziewczyny, dajcie nam czasem szanse na rozwiniecie skrzydel po pewnym czasie i nie skreslajcie po pierwszej durnocie, ktora chlapniemy w przyplywie euforii na widok ktorejs z was?

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2006-12-06, 15:51   

A co powiesz na upuszczenie "przez przypadek" ksiązek pod jego stopy? Jeśli jest dżentelmenem to podniesie i już masz pierwszy krok zrobiony XD

Genialne, wiem.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2006-12-06, 16:12   

tak samo mozesz probowac z pytaniem o godzine, "przepraszam, czy my sie znamy?" (mnie raz tak dziewczyna spytala, odpowiedzialem, ze mogla mnie widziec w tv i juz nigdy sie nie odezwala, a chodzimy do tej samej szkoly -.-' ) i takie tam. w sumie niezbyt to moze blyskotliwe, bo to wszystko opiera sie na tym, ze "my" musimy spodobac sie "jej/jemu" rowniez od pierwszego wejrzenia, bo przy braku obustronnego zainteresowania, to mozemy komus nawet kowadlo na stope spuscic, a i tak nie zostaniemy dostrzezeni na dluzej niz "hej, pomoge ci i do zobaczenia nigdy wiecej".

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-12-06, 16:25   

Naadir napisał/a:
nie no, to bylo soł grejt. xD i po co ten wywód?... ;-]

Po to, aby zwrócić uwagę autorce tematu na to, że takie "zaloty" na obcych ludziach zazwyczaj źle się kończą. ;]

Naadir napisał/a:
nawet kowadlo na stope spuscic, a i tak nie zostaniemy dostrzezeni na dluzej niz "hej, pomoge ci i do zobaczenia nigdy wiecej".

Gdyby to było kowadło, to chyba my musielibyśmy pomóc, a nie ta osoba. :p

miss irony napisał/a:
Offtop. Ale oczywiście dla Prymasika wszystko wolno.

Żaden offtop, nie znasz się, dziecinko.

Mania 

Wysłany: 2006-12-06, 16:30   

miss irony napisał/a:
Codziennie na ulicy, w szkole czy gdzieś tam indziej, mijam chłopcow/mężczyzn którzy mi się podobają. Zewnętrznie. I mam ochote ich poznać.

Hmm a nie lepiej napawać sie widokiem zamiast sie rzucać nam z łapami...?
miss irony napisał/a:
Jak ich poznać?

Jam mam pogląd ze to facet zaczyna, kobieta tylkko kokietuje.... tak wiec wiesz co masz robic :)
Prymas napisał/a:
może masz po prostu niezbyt wygórowane wymagania

A ty masz AZ nazbyt wygórowane i w tym chyba tkwi Twój problem :P

X. 

Wysłany: 2006-12-06, 16:54   

Cytat:
Szanuj sie.

Oo hie hie, przykro mi, ale ta wypowiedz mi zakrawa o debilizm.

Cytat:

Po to, aby zwrócić uwagę autorce tematu na to, że takie "zaloty" na obcych ludziach zazwyczaj źle się kończą. ;]

ile razy zaczepila Cie na ulicy obca dziewczyna? skad te wnioski?

Cytat:
dziecinko.

phi ;0

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-12-06, 17:27   

X. napisał/a:

O ile mnie pamięć nie myli, to raz. Wysłuchałem, powiedziałem, że nie mam przy sobie pieniędzy i poszedłem dalej.

X. napisał/a:
phi ;0

Obrońca uciśnionych się znalazł. ;]

*Apple 

Wysłany: 2006-12-07, 13:39   

X. napisał/a:

O ile mnie pamięć nie myli, to raz. Wysłuchałem, powiedziałem, że nie mam przy sobie pieniędzy i poszedłem dalej.

<hahaha> :hurra: Genialne! :D

A tak co ja o tym myślę,to ja też czasem tak mam jak ty miss irony, ale mam pogląd taki jakMania, że mężczyzna pierwszy zaczyna. A więc czekam na niego i doczekac sie nie mogę? hmmm...

Dzidka:D 

Wysłany: 2006-12-07, 16:03   

fajnieby bylo gdyby tak taki przestojniak zagadal pierwszy i na dodaek okazalby sie fajna osoba (czyt. normalna):p... szkoda, ze nie ma przystojniakow, ktorzy okazuja sie byc fajna osoba....

przynajmniej ja takiego kgosnie znam:(.... ale nie ma sie co zalamywac;)

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2006-12-07, 16:09   

Dzidka:D napisał/a:
fajnieby bylo gdyby tak taki przestojniak zagadal pierwszy i na dodaek okazalby sie fajna osoba (czyt. normalna):p... szkoda, ze nie ma przystojniakow, ktorzy okazuja sie byc fajna osoba....

i jeszcze powinien byc b. madry, bogaty, odpowiednio ustawiony w zyciu.

a ty? hm. nie no, wazne, ze jestes.

Dwafmen

Wysłany: 2006-12-07, 16:50   

Jak zagadac? :] no wiesz nie ma dokaldnej recepty :P jak to uscisnic albo sie ma "to cos"
albo sie tego nie ma :) nie no to byla sciema :P widzisz faceta to na pierwszy ogien kontakt wzrokowy nie zdolasz go zatrzymac jak mu sie spieszy :) jak to jest szkola to raczej spotkasz go jeszcze nie raz :P potem podchodzisz do gropy osob ( wmoim przypadku to podaje reke wszystkim :P ) a jak jestes dziewczyna to porpostu ogolenie moze mowisz czesc czy jak sie tam witasz najpierw wyczowasz sytuacje poznaj znajomych tak z wygladu chociaz (znajomych tej osoby) przypatrz sie im i zagadaj :P jakims glopim tekstem jak tam cos czy cos innego :D mozesz przyjsc z kolezanami wtedy bedziesz sie lepiej czula bo tak na solo moze cie trema zezrec :) improwizuj nie boj sie podejmowac decyzji jak nie ten to inny masz przeciez tyle ludzi na swiecie :P oczywiscie nie osmieszaj sie nie obrazaj innych i takie tam ale to chyab wiesz :D nie da sie przygotowac na kazda sytuacje ale opisujac jedna dalem ci mniej wiecej jakis obraz tego jak to wyglada z mojej strony przelozone na twoja :P bo ja jestemn chlopakiem i inaczje to odbieram wiec teraz wiesz co mozesz zrobic ale jak to zrobisz to twoja sprawa a te glopie poradniki o podrywaniu itp to sciema trzeba wyjehac do ameryki i wziasc jakis kurs od powaznego swiatowego specjalisty inaczej niczego sie nie nauczysz ;] w kraju sa tylko nasladowcy tego sportu ^^

*miss irony 

Wysłany: 2006-12-07, 18:07   

A wy sobie biedny niewiasty czekajcie na królewicza. Tylko pamiętajcie pofarbowac siwiejące włosy...
Ja nalezy do tych, co to lubią działac. Biorę wszystko w swoje ręce. I jak ktoś mi się podoba, to nie rozumiem dlaczego nie miałabym spróbować nawiązać porozumienia. Wolę zrobić z siebie głupka, niż potem żałować.
Cytat:
a te glopie poradniki o podrywaniu itp to sciema trzeba wyjehac do ameryki i wziasc jakis kurs od powaznego swiatowego specjalisty

Buahahahahaahahahhahhahahhahahah xD
Pędze lecę. Hasta la vista baby! <wracam, za dwa tygodnie, po zakończeniu kursu>
A ja cie kocham

#deela 

Wysłany: 2006-12-07, 22:31   

a ja lubie jak ktos zagada, grunt to odwaga
najsmieszniej bylo jak w piatym miesiacu ciazy mnie podrywali :rotfl:
zboki

Mania 

Wysłany: 2006-12-08, 13:16   

Naadir napisał/a:
i jeszcze powinien byc b. madry, bogaty, odpowiednio ustawiony w zyciu.

i o to chodzi :D byle by bylo na co popatrzec :P

deela napisał/a:
grunt to odwaga

(czyt. Głupota)

Odpowiedz do tematu