Forum Dyskusyjne :: Czy my się znamy...?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Czy my się znamy...?

Czy my się znamy...?
Autor Wiadomość

#deela 

Wysłany: 2006-12-09, 00:08   

Mania napisał/a:
deela napisał/a:
grunt to odwaga

(czyt. Głupota)

nazywaj to jak chcesz, ale nie sadze zeby zaczepienie podobajacej sie osoby bylo glupota

Mania 

Wysłany: 2006-12-09, 13:50   

deela napisał/a:
ale nie sadze zeby zaczepienie podobajacej sie osoby bylo glupota

Hmm zalezy od osobnika. Jak widze jakiego gogusia z portkami ponad pepek z drwiacym usmieszkiem ktory zaczepie jakas "laske" to predzej nazwe to ceche charakteru glupota niz odwaga. Mysli ze zwojowal juz pol swiata i jest taki hop do przodu.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2006-12-09, 19:38   

deela napisał/a:
a ja lubie jak ktos zagada, grunt to odwaga
też to lubię
pod warunkiem, że nie jest to tekst z serii "hej niunia"

Najczęściej poznaję ludzi w klubach podczas imprez, a swojego czasu biłam rekordy stojąc za barem - wtedy wszyscy lgną do człowieka i automatycznie sie on osmiela do tego stopnia, że naprawdę jest w stanie z każdym porozmawiać.

Nie wiem czy potrafiłabym zaczepić faceta na ulicy tylko dlatego, że mi się spodobał, więc to chyba znaczy, że muszę to sprawdzić;-)

#deela 

Wysłany: 2006-12-10, 03:52   

Magda, Mania, mowimy oczywiscie o kulturalnych metodach zapoznania sie
a nie gwizdach albo "fajne masz cyce" moje qwa ulubione
bo to nie odwaga tylko szczeniactwo, co dowodzi tylko tego ze szczeniakami sa faceci w kazdym wieku i ze szczeniaczeja zazwyczaj wprostproporcjonalnie do wielkosc stada w ktorym aktualnie przebywaja

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2006-12-10, 12:37   

deela napisał/a:
grunt to odwaga
dokładnie nie czaić sie, jakies podchody czy cos w tym stylu....
Magda napisał/a:
no dajcie spokój jakbym cos takiego usłyszała to bym wyśmiała to nie można nazwać odwagą tylko prymitywnym zachowaniem...

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

Prince 
Bordeline

Wysłany: 2006-12-22, 23:15   

Brawa dla miss irony . Serio.Wspułczuję gorąco tym którzy nie mają pojęcia o co biega .Poznajecie ludzi u cioci na imieninach albo w internecie (patrz dział samotność).u cioci też nie mają odwagi podejść albo tak się szanują że podchodzą do nich ludzie tylko po np kasę. Przyjmijmy że grunt to odwaga . Jeśli tak to odważnych nie brakuje( to zwykła determinacja).Czy chciałybyście żeby jadąc autobusem każdy spocony palant zagadywał do was?
"System" jest taki: wysyłacie do upatrzonego wcześniej obiektu sygnał(wzrokowy).A jeśli tak to kto na prawdę robi pierwszy krok?

Revenga 

Wysłany: 2006-12-28, 14:53   

jak sobie to tak czytam, to mi sie przypomina jak w nocy siedzialam pod sklepem kolo jakiejs debilnej dyskoteki, i jakis koles podchodzi i pyta 'ejjj, niewiesz gdzie tu jest kort do tenisa..?' ja mam troche opozniony zaplon i tak patrze na niego 'yy no chyba..znaczy.. tu nie ma kortu'
-'a. to nic. itak zapomniałem rakiety.'

i to chyba najoryginalniejsza zaczepka z jaka sie w zyciu spotkalam, bo smiac mi sie chce kiedy ktos pyta która godzina stojąc pod zegarem albo mając go na ręce..

Ale cięzko z takimi zaczepkami, bo nie wiemy na jaka osobe trafimy, a wiadomo. liczy sie pierwsze wrażenie..

Kasieczek 
szybko mówiąca

Wysłany: 2006-12-28, 15:23   

Apple napisał/a:
A więc czekam na niego i doczekac sie nie mogę? hmmm...

i właśnie w tym tkwi Twój problem ;)

Magda napisał/a:

na takich też są sposoby

-jaki jest Twoj znak?
-Zakaz wjazdu

-Czy my sie już kiedyś nie spotkaliśmy?
-nie możliwe, 2 razy tego samego błędu nie popełniam.

czy jakoś tak to było. w każdym razie w tym słodkim 'oczekiwaniu na miłość'[o my god O_o] / znajomość najgorsza jest właśnie bierność. Czekajcie aż książe z bajki się do was pierwszy odezwie. mhm. powodzenia.

Bywają i tacy, którzy są bardzo nieśmiali, a zalet mają więcej niż Ci odważni. I co wtedy? Największy skarb świata przelatuje [a raczej przechodzi] wam pod nosem, bo Wy, kobiety!, tkwicie w błędnym rozumowaniu, że to facet musi ZAWSZE zrobić ten pierwszy krok.

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-12-28, 20:42   

Kasieczek napisał/a:
Bywają i tacy, którzy są bardzo nieśmiali, a zalet mają więcej niż Ci odważni. I co wtedy? Największy skarb świata przelatuje [a raczej przechodzi] wam pod nosem, bo Wy, kobiety!, tkwicie w błędnym rozumowaniu, że to facet musi ZAWSZE zrobić ten pierwszy krok.

Bo ci nieśmiali uznawani są pewnie za "facetów bez jaj", a tacy się przecież na nic kobitkom nie przydadzą. Przeca mężczyzna ma być oparciem, a nie trząsącym się pantofelkiem na stópce niewiasty... :p

Kasieczek 
szybko mówiąca

Wysłany: 2006-12-28, 22:45   

booooze.. nie rozumiem waszego podejścia.. ja np wolałabym tego co sie nie narzuca z textem 'bolało kiedy spadałaś z nieba?' bo taki jest u mnie na wstępie skreślony. nienawidze typu - casanova. wole juz tego niesmialego.

*miss irony 

Wysłany: 2006-12-29, 11:02   

Tyle, ze w całym tym temacie chodzi o w miarę inteligentną zaczepkę. Jasne?! :P
A ja cie kocham

Prince 
Bordeline

Wysłany: 2006-12-29, 11:17   

Nie ma czegoś takiego jak uniwersalna zaczepka na poziomie.A jeśli by ktoś wymyślił uniwersalną formułę to zaraz przestała by być interesująca.Całe szczęście że w ciągu pierwsztch pięciu sekund(najczęściej zanim zdążymy otworzyć usta) kobieta ocenia czy spławi adoratora czy może być zainteresowana.Sądzę że na poziomie może być tylko spławianie.Jakieś propo?

Odpowiedz do tematu