dalem na NIE.. zdaje sobie sprawe ze sa ludzie ktorym jest gorzej, ktorzy przezywaja zyciowe tragedie itd i nie chce byc ze tak powiem niewdziecznikiem dla losu ale nic nie poradze ze szczesliwi sie nie czuje... i tyle
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-10-08, 15:12
Ostatnio czuję się bardzo szczęsliwa. Moje życie nabrało tempa i kolorytu którego dawno nie miało. I wszystko co robię i czuje jest trzy razy lepsze.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
ania5677
Wysłany: 2007-10-21, 20:06
Ja niewiem czemu ale ciesze sie z zycia. uawazam sie za szczesliwa pełna optymizmu osobe. Niewiem jaki jest powód mojego szczescia. Ale chyba taki ze jak obserwuje innych ludzi - to rzeczywiscie od wielu mam lepiej.
Truskawkowa.
Wysłany: 2007-11-26, 19:36
Najszczęśliwsza.
_________________ `Lecz w gąszczu złudzeń wciąż
Gubimy się,
I oddalamy się od siebie.
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`
Ostatnio zmieniony przez Truskawkowa. 2008-03-23, 14:11, w całości zmieniany 1 raz
Czuje się szczęśliwa, są wzloty i upadki, ale cały czas jestem szczęśliwa. Mam wspaniałego mężczyznę, gdyby tylko tak częściej się widywać, za 3 miesiące kończę studia, pracuję. Było ciężko, ale wyszłam na prostą. Czuje, że się spełniam. Gdyby tylko za 3 miesiace się obronić i dostać do szkółki policyjnej.
Często sprawiam wrażenie szczęśliwego ale to tylko pozór bo nie lubię gdy pytają co się stało.
_________________ To nie sparwa cenzury i nie kwestja pieniędzy
To nie wina słuchaczy było ich coraz więcej
Nie oskarżać premierów i kościoła nie mieszać
Na nikim wogóle psów nie wieszać
To ostatnie słowa radio miłość zamknięte
Mikrofony i głośniki milczą jak zaklęte
Proszę uśiąść wygodnie i wyłączyć ten kanał
Radio miłość zamknięte - co za banał
Wysłany: 2008-02-08, 22:10
W ankiecie zaznaczyłam bez wahania odpowiedz TAK bo jestem osoba całkowicie szczęśliwa może nie mam wszystkiego czego tylko mi sie zapragnie ale najważniejsze dla mnie jest to ze mam kochającą rodzinę,przyjaciół,chłopaka i jestem zdrowa mam dach nad głowa i co jeść. Jedynie to mi jest do szczęścia potrzeba.
Zdecydowanie jestem szcześliwy Nigdy tak szcześliwy nie byłem jak jestem teraz A bede jeszcze szcześliwszy jak skoncze skzołe xD
*Apple
Wysłany: 2008-02-09, 12:18
A ja jestem prawie szczęśliwa. Potrafię cieszyć się z zupełnie błachych rzeczy, lubię przebywać z ludźmi, ale lubię też posiedzieć sama. I mam przede wszystkim marzenia, bez których człowiek nie mógłby być szczęśliwy. Ale brakuje mi jednej rzeczy... I dążę do niej, ale często się zatrzymuję, nie mam sił. Lecz mam nadzieję, że w końcu nadejdzie ten dzień ;-)
szczeście znajduje w małych szczegółach, ale pełnia szczęcia u mnie nigdy nie wystąpiła, zawsze jest coś lub ktoś kto te uczucie spiep*** Ale lepiej sie tym nie przejmować, żyje tak aby każdy moment życia nie był stracony.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.