Wysłany: 2006-08-24, 18:22
skad wiesz czy bym sie zesral ?? wystarczy umiec nad soba panowac ... zdarzylo mi sie nie raz byc na wlosku zycia i potrafilem zapanowac nad strachem kilka razy malo brakowalo a teraz bylbym kaleka ... i co potrafilem zapanowac nad emocjami i wtedy na pewno tez bym dal rade i sry ale jak moglbym ja uratowac to zrobilbym to bez gadania bo sry ale to by nie bylo na miejscu jak kazalbym jej zginac razem ze mna moze by to bylo romantyczne ale ja chce dac jej poczucie bezpieczenstwa i pewnosc ze dla niego zrobie wszystko bez wyjatkow
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Ale co za kretyn wsiada na motor jak mu hamulce nie działają...trochr naciagane, ale pewnie prawdy w tym troche jest...ale bardzo bardzo smutne
Cytat:
Chłopak: Dobrze, przytul mnie bardzo mocno.
Dziewczyna: Dobra, dobra ale zwolnij
CZyli zwlonił skoro Go przytuliła W ogóle nie wiem, bo nie jeżdze motorami, ale skoro ktoś jedzie 200 na godzine to raczej trzeba do niego krzyuczeć A skoro ona bała się jechac tak szybko to jak mu kask zdjęła nie trzymając si ę niczego
Ale historia piękna, ale gdyby mój chłopak tak zrobił psychika by mi siadła, że oddał swoje życie dla mojego....
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-09-02, 07:26
Tak czy inaczej ktos ma bujną wyobraźnię...
Ale ta wyobraźnia działa mu nawet nawet;D Bo ta hbajeczka w gruncie rzeczy jest smutna... I daje trochge do myślenia...
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wysłany: 2006-09-02, 11:04
Autor tego tekstu wykazał się brakiem logicznego myślenia, brakiem strategii i widać, że ma tendencję do przesady... ale mimo to ten tekst ma zaletę - był krótki.
Zwykły, napisany ręką niewiedzącej nic o życiu nastolaki łańcuszek.
Gdyby ktoś przesłałby mi takiego śmiecia, to jak zwykle dostałby po łbie
_________________ "Rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje" - B. Franklin
Ten krotki tekst znalazlam w sieci, jestem ciekawa co o nim myslicie
mysle ze to czytalam ze 100 razy:P
fajny tekst wzruszający
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Chłopak: Czy mogłabyś ściągnąć mój kask bo mi przeszkadza i założyć na siebie
(Dziewczyna zdjeła kask z jego głowy i włozyła na siebie)
Chłopak: A teraz mnie pocałuj i powiedz ze mnie kochasz.
Dziewczyna: Kocham Cie.
(Dziewczyna pocałowała go)
tiaaa ciekawa jestem czy było jej wygodnie całować się z kolesiem z kaskiem na głowie... Ale pomimo tego historyjka fajna. Jednak dostałam to w tylu łańcuszkach...
_________________ le coeur a ses raisons que la raison ne connalt...
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...
Dokładnie. Średnio 2 razyw m-cu dostaję tą historię jako łańcuszek.
ale historia - popieram - wspaniała. Mogłabym napisać, że chciałabym coś takiego przeżyć, ale nie chciałabym aby mój chłopak zginął, o nie, nie...
_________________ Nie skacz, bo i tak do mnie nigdy nie doskoczysz, ha! )
Jakoś mnie to nie za bardzo rozczula. No cóż. Widać nie mam uczuć. ;]
Nie no, od razu widać, że to 'bajka'. Tysiące takich tekstów znajduję na blogach. Ehh, dziecinada jak dla mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.