ufff a juz myslalam, ze zaczniemy prowadzic zazarta dyskusje na szczescie nalezysz do ludzi ,ktorzy potrafia przyznac sie do bledu
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
na szczescie nalezysz do ludzi ,ktorzy potrafia przyznac sie do bledu
Nie tylko ktorzy potrafia sie przyznac do bledu ale tez do takich ktorzy potrafia pojsc na pewne ustepstwa i kompromis choc ze sie z czyms niezgadzam (ale to juz rzadziej )
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-01-26, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie tylko ktorzy potrafia sie przyznac do bledu ale tez do takich ktorzy potrafia pojsc na pewne ustepstwa i kompromis choc ze sie z czyms niezgadzam (ale to juz rzadziej
i tak potrafisz wiecej ode mnie,bo mnie az wszystko boli,gdy mam isc na kompromis
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2006-01-26, 19:54
Moim zdaniem historyjka pisana przez jakąś samotną nastolatkę, która uważała że jak stworzy i wyśle taki łańcuszek to sie coś zmieni w jej życiu. No widze że tutaj inni wymienili już te argumenty ja przytłocze je jeszcze raz.
1. Ciężko sie rozpędzić do 200 na godzine ani razu nie używając hamulca
2.Ciekawe skąd ta gazeta znała takie szczegóły (co on chciał)
3.już to widze jak puszcza ręce z kierownicy ściąga kask i daje go tej lasce
4.ciekawe jak sie mogli pocałować jak ona miała kask na twarzy
5.No ludzie nawet kask nie pomoże przy wypadku z prędkością 200km/h.
Czy coś pominąłem?
_________________ Kocham Cię Pati :* "A love is a flame..."
Wysłany: 2006-01-27, 16:54
Miodek napisał/a:
No widze że tutaj inni wymienili już te argumenty ja przytłocze je jeszcze raz.
Nie chciałbym się czepiać ale chyba powinno być "przytoczę"
A swoją drogą to ten tekst to niezłe głupości
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
drobiczek napisał/a:
Jeżeli to jest prawdziwe to fajnie było by mieć takiego chłopaka....
N/C
j/w
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
nie wierze że takie "poświęcenie" było jedynym wyjsciem
po pierwsze - istnieje takie coś jak "chamowanie biegami"
po drugie - prawa fizyki mówią jasno że żaden ruch nie trwa wiecznie więc jakby puścił ręke z gazu to by się kiedyś zartzymali
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Również otrzymałem ten tekst jako łańcuszek i gdyby nie fakt ,ze jest to zapewne wymysł czyjegoś umysłu a nie prawda to uznałbym to za smutną i bnardzo wzruszająca historię.
A tak.. łańcuszek... pfff...
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Mimo to,że ta historyjka taka trochę dziwna,(bo przecież jak można zdjąć kask jadąc 200km/h-no i w ogóle...;p)mi i tak się podoba Tylko gdyby mój chłopak miałby zginąć to ja razem z nim!!
_________________ "Zabierz mnie na drugą stronę...Zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.