Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-28, 11:15
jak to co?
jesli chłopak Ci się podoba i lubisz go - dać się pocałować.
jesli chłopak jest kompletnie nie w Twoim guście - powiedzieć mu, żeby tego nei robił.
Jeśli "wepchnie" ci ten język na siłę, to sie odsuń i strzel mu porządnie w twarz... nikt nie ma prawa całować Cię bez Twojej woli:)
_________________ Czuła...ale skrzywdzona...
potrzebująca...ale obawiająca się...
kochająca...ale i nienawidząca jeśli są powody...
możesz być tylko przyjacielem lub wrogiem...;)
"To był nasz pierwszy raz, ostatni raz...
Nie będzie nigdy nas..."
Wiem, a mimo to tęsknie i czekam(?)...
czekaj na inicjatywe i tyle. a potem zdaj sie na swoj instynkt. ;->
dasz rade.
opentana napisał/a:
Jeśli "wepchnie" ci ten język na siłę, to sie odsuń i strzel mu porządnie w twarz... nikt nie ma prawa całować Cię bez Twojej woli:)
jasne, bo to jego wina, ze probuje "nieobytą z całowaniem" dziewczynę "zaznajomić" z arkanami wiedzy na temat tegoż zajęcia, od razu zasługuje na to, żeby dostać w twarz, miano chama i pogardę. yeah, gratuluje podejscia.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie o to mi chodziło... Wydaje mi się, że Agusiia nie za bardzo jest pewna czy tego sama chce... Więc jeżeli nie chce to dlaczego ma ją całować wbrew jej woli? Nikt nie powiedział, że jej pytania wynikają ze strachu o swój pierwszy pocałunek:)
Nie będzie nigdy nas..."
Wydaje mi się, że Agusiia nie za bardzo jest pewna czy tego sama chce... Więc jeżeli nie chce to dlaczego ma ją całować wbrew jej woli?
po to jej Bozia język dała, że w razie jeśli nie chce go uzywac póki co do takich czynnosci, to niech nim w sposob werbalny wytlumaczy delikwentowi, ze nie ma na to ochoty. zreszta, to mozna dac do zrozumienia w trakcie pocalunku, zaden problem.
rozwiazanie, ktore ty proponujesz, jest beznadziejnie niedojrzale.
opentana napisał/a:
Nikt nie powiedział, że jej pytania wynikają ze strachu o swój pierwszy pocałunek:)
no jak to nie powiedziala, ze ze strachu?
agusiia napisał/a:
Ale ja sie boje
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Spoko... różne interpretacje, różne gusta... widocznie źle zrozumiałam jej wypowiedź
Nie będzie nigdy nas..."
Co zrobić gdy chłopak bedzie mnie chciał pocałować? Jak to zrobić ?
jeśli chlopak jest choc troche z całowaniem zaznajomiony to zrobi to tak że nwet nie będziesz wiedziała kiedy to nastapi a bedzie już po wszystkim więc nie masz czym się przejmować
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Co zrobić gdy chłopak bedzie mnie chciał pocałować? Jak to zrobić ?
kochaj szlaej i nie pytaj co dalej:D Całuj całuj całuj!
Chyba, że gościa nie chcesz... tomu powiedz... "nie":D
*faris
Wysłany: 2007-05-11, 18:30
Ale mili jesteście...
Dziewczyna się boi jak większość na początku a wy każecie bić, kopać, robić uniki i w ogóle w ogóle... Nie od razu Rzym zbudowano.
Drugie pytanie też zadała, może na nie odpowiedźcie mądrale.
agusiia napisał/a:
Jak to zrobić ?
Zdaj się na partnera xD Albo sama zaimprowizuj.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.