też sie kiedys zastanawiałam lol
alr tak na poważnie to samo jakoś idzie.... kiedy juz zbliży usta do Twoich ust to po porstu na początku lekko musnij jego wargi swoimi, on też napewno to zrobi na początku a potem juz tylko taniec jezyczków..... mozesz jego jezyk masować swoim, lekko przygryzać jego wargi, delikatnie kąsac ząbkami..... teraz musisz użyć swojej wyobraźni
powodzenia
_________________ "Chodź połóż sie obok mnie.... chcę w księzycu, w ksieżycu tulić Cię.... KOchać, kochać, kochać tak.... bez pamieci...... "
kazdy na poczatku sie boi i rozmysla jak to sie robi. Ale jak to sie juz stanie, to idzie tak łatwo i z gorki całowanie jest takie... niach, niach boskie
_________________ kochać, to nie znaczy patrzeć sobie w oczy, lecz patrzeć razem w tę samą stronę...
Hej. Jestem Marina, ale moja ksywka to Aquamarine. Mam pytanie- MÓJ CHŁOPAK NIGDY NIE CAŁOWAŁ SIĘ Z JĘZYCZKIEM, A JAK JA TO ROBIŁAM Z INNYM, TO ZAWSZE ON ZACZYNAŁ I DALEJ JA PO PROSTU ROBIŁAM TO CO ON. WCZEŚNIEJ MOJEGO AKTUALNEGO CHŁOPAKA TYLKO CMOKAŁAM A ON JEST BARDZO NIEŚMIAŁY I NIE ZACZNIE MNIE CAŁOWAĆ A CO DOPIERO PO FRANCUSKU, WIĘC JA MUSZĘ TO ZROBIĆ. NAPISZCIE MI JAK MAM ZACZĄĆ TEN POCAŁUNEK, BO DALEJ WIEM CO ROBIĆ, ALE NIE WIEM PRZY JAKIEJ OKOLICZNOŚCI, W JAKIM MIEJSCU I JAK MAM ZACZĄĆ... Błagam pomóżcie!!!
[ Dodano: 2008-02-16, 22:28 ]
I napiszcie mi, jak sie zakłada nowy temat, bo jakoś nie mam pojęcia jak to zrobić... PLIS
żadnej okolicznosci nie potrzeba xD masz ochote widzisz że chłopak też się bardziej zajmuje tobą a nie (12 lat hmmm) składa klocki lego (pasuje?) i zaczynasz
aquamarine95 napisał/a:
W JAKIM MIEJSCU
wszedzie to mozna robic xD
aquamarine95 napisał/a:
JAK MAM ZACZĄĆ
Jak dobrze pamiętam to chyba bylo tak Zbliżasz się i zbliżasz się, już jesteś bardzo blisko i ... zaczynasz całowąc xD
jezeli jej sie marzy bajkowa sceneria do całowania, to raczej "wszedzie" nie bedzie dobre w tym wypadku. Zalezy tez od tego jakie ma poglady. Czy lubi publicznie okazywac swoje uczucia czy nie. Mi wszedzie pasuje ale nie kazdemu. Wiec, jezeli myslisz ze nie chcesz by ktos widział jak robicie to pierwszy raz to parki, skwerki, kawiarenki i inne miejsca publiczne odpadaja. Najlepiej to chyba w tym wypadku w domu, bo klatka schodowa to mało romantyczne miejsce na pierwszy pocaunek. Jezeli nie mozecie sie spotkac u ktoregos z was, to znajdz jakis cichy zakatek i sproboj tam:) najpierw sie przytul, potem mu powiedz co do niego czujesz... i bum... jak wiesz jak to robic to masz z gorki... jak nie no to... hmmm... przybliz usta do jego ust i wsun mu delikatnie jezyk do buzi... no a reszta to chyba oczywista
powodzenia
_________________ kochać, to nie znaczy patrzeć sobie w oczy, lecz patrzeć razem w tę samą stronę...
jak się boisz że od razu przejdzie na wyższą szkołę jazdy (z języczkiem) to po prostu gdy będzie chciał cię pocałować zapauzuj go i powiedz coś w stylu "powoli kotku" i sama cmoknij go na początek w usta jak daje się buziaka jako dzieciak mamusi na dobranoc i nie odsuwaj się - po paru takich łagodnych, miękkich cmokach może sama się rozkręcisz i nie będzie to już taki szok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.