jak lubicie sie calowac ?? co wam odpowiada a co nie ?? i czy robicie to z uczuuciem czy obojetnie ??
_________________ OnIjU¿OdPaDlInIcZyMb±bKa
Z
cHoInKiSpAdLi
w
KiEpSkIeKlImAtYpOpAdLi!
-------------------------------------------------------
na podstawie tego kogo masz ko³o siebie wiesz kim tak naprawde jeste¶.
obojetnie jak byle z Nim.. kazdy Jego pocalunek jest dla mnie wspanialy,cudowny; uogolniajac:lubie takie jakie On mi daje lubie calowac tak jak i On caluje <w tym zgadzamy sie 100u%owo> <tzn.caluski czule,delikatne,gorace,raczej krotkie,takie...pelne uczucia>
golbi napisa³/a:
co wam odpowiada a co nie ??
gdybym nie miala wczesniejszych doswiadczen z calusami to bym powiedziala,ze wszystko mi odpowiada. ale biorac pod uwage przeszlosc,mowie,ze nie nawidze godzinnych pocalunkow. mialam takiego chlopaka,ktory mogl calowac godzine bez zadnego "odpoczynku" i tak...nie wiem jak to okreslic...brutalnie?
golbi napisa³/a:
i czy robicie to z uczuuciem czy obojetnie ??
jasne,ze z uczuciem. nie calowalam sie nigdy obojetnie. jesli nie mam na to ochoty to nie robie tego,nawet wtedy kiedy On chce. albo z checia,uczuciem,albo wcale.
_________________ Dzi¶...
moim najwiêkszym marzeniem...
jest przesz³o¶æ...
hm ja lubie sie ca³owac bardzo namietnie ale tylko w tedy gdy jestesmy sami i nie w publicznym miejscu.Kocham poca³unki za razem z nienacka i takie dzikie sa boskie
hm ja lubie sie ca³owaæ namietnie a zarazem tak dziko to jest boskie.,.,Ca³uje sie z uczuciem bo tak nie ma to sensu.Najlepiej w zacisznym miejscu sie ca³owac
obojetnie? zadna przyjemnosc. myslalem, ze da sie w ten sposob chocby zaspokoic atawistyczne pragnienia. nie da sie. tak samo jak nie da sie w ten sposob leczyc samotnosci, nie polecam.
potrzebne jest uczucie i odpowiedni/a partner/ka. [nie to, zeby mi bylo wsio ryba]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2006-12-16, 12:41
no tak, ca³owanie wiadomo, ¿e musi byæ z uczuciem... delikatnie, lekko natrêtnie, czule, z u¶miechem, s³odko... no i w ogóle ma byæ the best
fmmmm.... oczywi¶cie, ¿e z udzia³em jêzyka, troszkê, delikatnie, tak... ¿e nie da siê opisaæ
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Ostatnio zmieniony przez faris 2006-12-16, 14:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.