_________________ " Mi³e¶ byc przy niej, mie³e¶ byæ na ka¿dy znak, takiej dziewczynie do nóg sie ¿uca ca³y ¶wiat. Na ka¿d± chwile jeste¶ jej winien powietrza przejrzystego smak, ka¿dym oddechem wo³a o ciebie i tylko ty nie widzisz jak .. (...) ''
Wiek: 17 Do³±czy³a: 03 Maj 2007 Posty: 32 Sk±d: brac na wino???
Wys³any: 2007-05-03, 20:29
Ja lubiê...w sumie ka¿de:D Nawet z dziewczynami ¼le nie by³o....jedynie co mnie wkurwia, to jak jestem ca³a ob¶liniona...ale takiego delikwenta staram siê nastêpnym razem omijac;)
A najbardziej lubiê...jak siê tak lekko, bez jêzyka muska ustami o usta...ale to wychodzi tylko w sta³ym zwi±zku niestety...trudno. Dajê rade:P
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
jak lubicie sie calowac ?? co wam odpowiada a co nie ?? i czy robicie to z uczuuciem czy obojetnie ??
hm.... ja wole jednak namiêtnie... chwila s³odkiego zapomnienia i zatracenia siê... niezwykle przyjemna rzecz... uywam przy tym miê¶nia na sta³e zameldowanego w jamie ustnej, a tak¿e (uwaga) z±bków... zdarza mi siê podgryzaæ ; )
_________________ "Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."
Wiek: 17 Do³±czy³a: 03 Maj 2007 Posty: 32 Sk±d: brac na wino???
Wys³any: 2007-05-04, 19:00
Te¿ lubiê namiêtnie, nie ma jak inaczej kiedy siê jest samym...i moze byc, wbrew s³owom paru tu zgromadzonych, bardzo przyjemnie z osob± do której nic nie czujesz.
Oprócz poci±gu oczywi¶cie;P
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
cholera, pocalunki zwykle zdawaly sie miec czynnik, ktory sprawial, ze czulem sie 'jak w niebie' mimo, ze nie bylo w nich krzty milosci. ciekaw w takim razie jestem jak jest 'z'.. normalnie orgazm paszczy chyba z tego, co wy piszecie.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-06-21, 10:50
Ubóstwiam siê ca³owaæ. W zalezno¶ci od nastroju delikatnie, namiêtnie, dziko , prawie niewinne. Poca³unki do przedsmak tego co mo¿esz dostaæ pó¼niej. Nie wa¿ne czy ca³ujesz siê z mi³o¶ci± czy nie je¿eli druga osoba wie co robiæ to z wra¿enia robi siê gor±co.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
je¶li kto¶ Ci siê bardzooo podoba to ka¿dy poca³unek z t± osob± jest wyj±tkowy przynajmniej ja tak uwa¿am.... bynajmniej nie ca³owa³am siê jeszcze z ch³opakiem który by mi siê nie podoba³....
ja lubie sie calowac ale bez przesady nie tak ze na jednym spotkaniu kilkanascie razy rozumiem buziaki ja wole na jednej randce np 2 razy sie pocalowac nawet raz ale zeby nie byl on byle jaki tylko taki mmmmmmm ale ogólnie calowac sie lubie
Ca³owanie sie to jest sztuka. akt. zeby poca³unek dobrze wyszed³ i zarówno ch³opajk jak i dziewczyna byli z niego zadowoleni , trzeba siê do niego przygotowaæ. chocia¿ z drugiej strony spontaN TE¯ JEST DOBRY.
_________________ predzio
Truskawkowa.
Do³±czy³a: 25 Lis 2007 Posty: 39 Sk±d: Dolina Muminków
Wys³any: 2007-11-28, 20:15
_________________ `Lecz w g±szczu z³udzeñ wci±¿
Gubimy siê,
I oddalamy siê od siebie.
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukaæ wyj¶cia
My wolimy b³±dziæ.
Trudniej zrozumieæ innych,
£atwiej ich os±dziæ.`
Ostatnio zmieniony przez Truskawkowa. 2008-03-23, 14:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Uwielbiam poca³unki. I te delikatne, krótkie i te d³ugie i namiêtne. Je¶li siê ca³ujê to tylko z uczuciem.
Nie lubiê, gdy mê¿czyzna wsadza mi jêzyk a¿ do gard³a i ¶lini mnie ca³±.
A ca³owaæ mnie mo¿e po ca³ym ciele.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.