¯e co? A co sposób ratowania ludziego ¿ycia ma wspólnego z poca³unkami????? Chyba za du¿o siê uczysz PO
Co do poca³unków. Uwielbiam ale tylko z moim mê¿czyzn±. Szczególnie w trakcie seksu i gdy mnie nimi budzi...
Do³±czy³a: 03 Mar 2007 Posty: 79 Sk±d: z nad jeziorka ³ez
Wys³any: 2007-03-15, 11:11
d³uuuuuuugie namiêtne poca³unki i delikatne muskaj±ce skórê
_________________ Maria - cechuje ja doskona³o¶æ, mistrzostwo i wszelkie osi±gniêcia, daleko wykraczaj±ce poza to, co zwyk³e i pospolite. Poci±ga je wszystko, co tajemnicze. S± wymagaj±ce, ale opiekuñcze, uczuciowe. Oddane ¿yciu rodzinnemu, ale i wiele ¿±daj±ce od tych, których kochaj±. Ceni± sobie wysoka jako¶æ ¿ycia.
Uwielbiam siê z ca³owaæ z moim ch³opakiem. I mo¿e to byæ ka¿dy styl. Byleby nie zasysa³ jêzyka bo to strasznie boli:D I nigdy nie jestem obojêtna gdy go ca³uje. Wk³adam w to ca³e serduszko i mi³o¶æ I jest to dla mnie wspania³ym prze¿yciem za ka¿dym razem, choæ ca³owa³am go ju¿ milion razy
ja lubie calowac sie namietnie... czasem delikatnie... wiadomo z jezykiem... Oczywiscie z UCZUCIEM, nie obojetnie.. ale nie musze calowac sie z osoba ktora kocham zeby mi to sprawia³o przyjemnosc...
_________________ ... ¯YJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ M£ODO ...
pocalunki sa przyjemne z zalozenia (mowimy o pocalunku z woli "wszystkich obecnych"), nie jest to wydzieranie sobie kawalka serca. i nie musza one wcale laczyc sie z miloscia.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
Wiek: 12 Do³±czy³: 22 Mar 2007 Posty: 313 Sk±d: Sankt Petersburg
Wys³any: 2007-04-27, 22:28 Re: ca³owanie
golbi napisa³/a:
jak lubicie sie calowac ?? co wam odpowiada a co nie ?? i czy robicie to z uczuuciem czy obojetnie ??
Oczywi¶cie ¿e z uczuciem, inaczej nie wchodzi w ogóle w rachubê. Obojêtnie to mogê ca³owaæ ciotkê na powitanie ;-P Nie lubiê 'ca³owania siê na czas' - IMHO powinno byæ powoli i z magi±.
A je¶li o sposoby chodzi to nie wybredzam.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
jasne ¿e ma znaczenie!!! np.: je¶li calujesz sie z chloapkiem ktory Ci sie podoba ale nic do niego nie czujesz to nie ma on dla Ciebie znaczenia??hehe ka¿dy poca³unek ma znaczenie!!!
_________________ "W ¯YCIU MO¯NA LICZYÆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
ja do tego stopnia uwielbiam siê ca³owaæ, ¿e momentami brakuje mi tchu a ja dalej to robiê, bo lubiê.
mam nawet swój ranking ca³uj±cych ;-)
pierwsza ró¿nica Sis.... Ja np, tez lubiê siê ca³owaæ, nawet lubiê bardzo, la e nie z przypadkowym facetem.... Wolê jednak z kim¶, do kogo czujê s³abo¶æ.... To duza przyjemno¶c wtedy... W³±scciwie, przynajmniej dla mnie, tylko wtedy to przyjemnosæ... Ca³uj±c kogo¶, do kogo nic nie czujê, skupiam siê tylkko na samej czynno¶ci ca³owania, a ona sama nie dostarcza mi tyle przyjemno¶ci
_________________ "Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."
pocalunki sa przyjemne z zalozenia (mowimy o pocalunku z woli "wszystkich obecnych"), nie jest to wydzieranie sobie kawalka serca. i nie musza one wcale laczyc sie z miloscia.
¦wiêta prawda
Jakby tak g³êbiej siê zastanowiæ, poca³unki mo¿na podzieliæ ze wzglêdu na yyy... genezê ich powstania
- z mi³o¶ci
- namiêtno¶ci
Tym drugim czê¶ciej i ³atwiej dajê siê porywaæ Bo z prawdziwym zakochaniem u mnie trudno
Poca³unek jak poca³unek, ale jego otoczka, to ju¿ prawdziwy majstersztyk, który sprawia, ¿e poca³unków siê nie zapomina
Dwóch napewno nigdy w ¿yciu nie zapomnê, w³a¶nie ze wzglêdu na otoczkê
O ca³ej reszcie poca³unków pozostanie pamiêæ...tyle, ¿e mglista
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-04-29, 07:28
luba napisa³/a:
niby co?
¿e poca³unek bez uczucia nie ma znaczenia.
wszystko co robisz ma jakie¶ znaczenie.
forma 'bez znaczenia' jest nielogiczna.
luba napisa³/a:
pierwsza ró¿nica Sis.... Ja np, tez lubiê siê ca³owaæ, nawet lubiê bardzo, la e nie z przypadkowym facetem.... Wolê jednak z kim¶, do kogo czujê s³abo¶æ.... To duza przyjemno¶c wtedy... W³±scciwie, przynajmniej dla mnie, tylko wtedy to przyjemnosæ... Ca³uj±c kogo¶, do kogo nic nie czujê, skupiam siê tylkko na samej czynno¶ci ca³owania, a ona sama nie dostarcza mi tyle przyjemno¶ci
tyle, ¿e z mojego posta nie wynika, ¿e dotycz± one pierwszych lepszych przypadków.
prawda jest taka, ¿e im g³êbsza wiê¼ z t± drug± osob±, tym wiêksze emocje.
ale s± te¿ wyj±tki - z moj± kole¿ank± z pracy nie ³±czy³o mnie nic oprócz spraw zawodowych, a jednak z ni± by³o mi o wiele przyjemniej ni¿ z niejednym facetem.
[ Dodano: 2007-04-29, 17:30 ]
luba napisa³/a:
i z dziewczyn± siê ca³owa³a¶? a nie z panami xD
no w³a¶nie dlatego napisa³am, ¿e to ¿e lubiê nie zawsze znaczy, ¿e bêdê siê z kim¶ ca³owa³a. tamci panowie byli zbyt nachalni, wrêcz bezczelni i nie mia³am ochoty nawet na ich towarzystwo. na pocz±tku próbowali nas nawet rozdzieliæ, a¿ w koñcu uwierzyli, ¿e jeste¶my rzekomo innej oreintacji i dali nam spokój :-)
Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 60 Sk±d: Ostrowiec ¦w.
Wys³any: 2007-05-01, 17:13
golbi napisa³/a:
jak lubicie sie calowac ?? co wam odpowiada a co nie ?? i czy robicie to z uczuuciem czy obojetnie ??
Jak? Hmm... Na to pytanie trochê trudno odpowiedzieæ. My¶lê, ¿e w moim przypadku to zale¿y od sytuacji. Czasem wolê najzwyklejszy poca³unek, czasem d³ugi (lub d³ugie) po³±czony (po³±czone) z jakim¶ przytuleniem siê do siebie czy co¶ w tym stylu... A czasem co¶ jeszcze innego.
My¶lê, ¿e jak siê kogo¶ kocha to i z jakim¶ uczuciem siê to robi...
mimo wielu sprzeciwów zgadzam siê z tym... mozna siê ca³owaæ wk³adaj±c w ten poca³unek ca³ego siebie, ale jak siê ca³owanego nie kocha to... mnie by to szybko wyskoczy³o z pamiêci... magia i ca³y czar poca³unku tkwi w uczuciu, bo to przez ten poca³unek siê je przekazuje ukochanje osobie... m. in.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.