o jeeej.. nie popadajmy w skrajności bo to do niczego nie prowadzi. i zgadzam się z przedmówczynią, co do kwestii ładnego/brzydkiego faceta. nie wolno tak generalizować.
co do ładnych dziewczyn.. może i w jakiś sposób mają łatwiej, ale ich życie też nei jest kolorowe. Pomyśl o wszystkich natrętach, którzy widząc ładną laskę na ulicy myślą tylko o jednym? Albo biorąc przykład z filmów ;p o facetach, którzy się zakładają, że uwiodą jakąś fajną laskę, żeby udowodnić, że są super? Albo o tm durnym stereotypie, który zresztą IcanALL, poniekąd przedstawiła... jak ktoś patrzy na fajną dziewcznę, dobrze ubraną [nie mówię o różu z góry do dołu, tlenionej lalce z tapetą na km, tylko o SKROMNEJ dziewczynie]* i ładną to właśnie zazwyczaj myśli, że jest mało inteligentna.. i Ty weź teraz tak żyj ;p poza tym, kto powiedział, że istnieją ludzie brzydcy? Każdy ma w sobie jakieś piękno!
Tak sobie wczoraj siedziałam w autobusie i mnie naszło…
Lepiej być ładna/ładnym i głupią/głupim czy brzydka/brzydkim i mądra/mądrym…?
No i jaka osoba wolelibyście się związać…?
Ech.. bardzo źle ze nie przyjmujesz kompromisów.. bo uroda nie wyklucza mądrości czy tez mądrości nie wyklucza brzydoty..
To tak jak by.. jedyną cechą charakteryzującą kogoś była głupota, mądrośc czy tez brzydota..
Po za tym.. tak pół zartem pol serio.. lepiej z głupim niż ładnym...
Bo.. na starośc wszyscy i tak będziemy brzydcy.. a z wiekiem ponoć się mądrzeje..
A tak całkiem serio.. trzeba znaleźc kogoś, kto spełnia nasze wymagania.. i juz.
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
Wysłany: 2006-12-30, 22:44
Seavus kto powiedzial ze nie przyjmuje kompromisow...? wiem te cechy mozna mieszac...co do strosci to ja mam inne podejscie... zmarszczki duzo znacza a na twarz zapracowanego czlowieka z rozkami od usmiechu az milo patrzec...ale moze to tylko ja tak mam... Moje wymagania to: ładny i madry
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Nie przyjmuje kompromisów w stylu : „wszystkiego po trochę” albo mieszania : „Ładna i mądrą”
Proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi
Ty powiedziałas... ?
Mania napisał/a:
Moje wymagania to: ładny i madry
Ups..
Osobiscie uwazam ze nie ma "ładnych" facetów.. są przystojni..
Mówiąc "ładny" o facecie.. to taki jakby.. "przystojna kobieta"..?
Ech.. czepiam sie.. to pewnie dlatego ze jestem brzydki
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
Wysłany: 2006-12-30, 23:02
Seavus napisał/a:
Ty powiedziałas... ?
AAAAAAAAAAAAAAaaaaa a bo nie calkiem o to mi chodzilo bardziej kierowalam to do pisanych postow: konktetna odp: taka i taka a nie mieszac. Zycie to juz inna bajka, nie ma tak latwo...
Skleroza nie boli
Seavus napisał/a:
nie ma "ładnych" facetów.. są przystojni..
to tylko slowa ale za wyprostowanie dziekuje
Seavus napisał/a:
Ech.. czepiam sie.. to pewnie dlatego ze jestem brzydki
Pamietaj ze to tylko kwestia punktu widzenia...
PS:co ty tyle kropek walisz...? Przepraszam ja Ciebie ale kropkami to rzadze ja
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.