Polecam "Kobiety sa z Wenus, Meszczyzni sa z Marsa" Genialna ksiazka, dzieki ktorej naprawde duzo mozna sie dowiedziec i zrozumiec zachowania, ktore moga sie wydawac "niewytlumaczalne"
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
czy to tylko ja jakos ostatnio nie mam takeigo daru
zwykly kryzys ,poradzisz sobie z tym
Michał napisał/a:
Mam dosć wszystkich kobiet
dzieki
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Moim zdaniem to trzeba się starać zrozumieć kobiety,przy odrobinie dobrej woli to jest możliwe To tak samo jak zrozumieć facetów też się da,no,przynajmniej ja chyba potrafię
_________________ Nigdy nie można ustalić z pewnością gdzie w kobiecie kończy się anioł,a zaczyna diabeł
ja uwazam ze niektore kobiety potrafi zrozumiec tylko dobry psycholog z wieloletnim stazem
bo widzisz-kobiety nie sa takie proste w obsludze jak mezczyzni
And I have no privacy
o może nam coś napiszesz o tej "obsłudze" kobiet, taką mała instrukcja obsługi ?
a chce Ci sie cytac 4 tomy dwustustronicowej instykcji obslugi bo ja osobiscie wyiekam
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Jak ktoś wcześniej wspomniał, kobietę się przyjmuje taką jaka jest. Po co ją zaraz rozumieć? Wystarczy, że można się dogadać, znalezienie wspólnego języka powinno wystarczyć na początek. My niby bardziej skomplikowane? Nie sądzę, może bardziej szczególowo zastanawiamy się nad problemem i czasem nie umiemy wyrazić tego, co czujemy. Może wystarczy nam podać rękę? Przeważnie jej od razu nie odgryzamy
"Nikt nie rozumie kobiet... one same siebie też nie"
Eliza Orzeszkowa
To powiedziała kobieta - zgadzam się z nią !!!
Jak pije to zawsze wznosze za nią toast.
_________________ Niemoge sie lekac. Strach zabija umysl,
strach jest mala smiercia, ktora niesie calkowite unicestwienie.
Stawie mu czolo, pozwole aby zalal mnie i przelal sie przezemnie.
A kiedy odplynie, obroce oko swej jazni i spojze w jego strone,
tam gdzie przeszedl strach nie bedzie juz nic. Zostane tylko ja
Ostatnio zmieniony przez Leto 2006-04-08, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
"Nikt nie rozumie kobiet... one same siebie też nie"
Eliza Orzeszkowa
To powiedziała kobieta - zgadzam się z nią !!!
Jak pije to zawsze wznosze za nią toast.
Hmm Ja raczej siebie rozumiem
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Nikt nie rozumie kobiet... one same siebie też nie
nie lubie uogolnien,draznia mnie.To,ze Panie Szymborska nie rozumie siebie,to juz jej problem,nie moj.
And I have no privacy
Nikt nie rozumie kobiet... one same siebie też nie
To powiedziała Eliza Orzeszkowa...
_________________ Niemoge sie lekac. Strach zabija umysl,
strach jest mala smiercia, ktora niesie calkowite unicestwienie.
Stawie mu czolo, pozwole aby zalal mnie i przelal sie przezemnie.
A kiedy odplynie, obroce oko swej jazni i spojze w jego strone,
tam gdzie przeszedl strach nie bedzie juz nic. Zostane tylko ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.