Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-26, 16:59
Nalezy po prostu zaakceptować fakt, iż nasz tok myslenia bywa tak rozbudowany, że same potrafimy się w nim pogubić... Wystarczy choć troszkę zrozumieć, bo gdybyś rozumial wszystko pewnie szybko przestałyby Cię pociągac tak bardzo kobiety ;-)
czy da sie zrozumiec kobiety ? czy to tylko ja jakos ostatnio nie mam takeigo daru Mam dosć wszystkich kobiet
Gdzieś czytałem ze nawet Brain Billa Gates'a ma z tym problemy ja nie mam nic do kobiet poza tym ze poddaja nas tym głupim i jeszcze raz głupim testom np. mówią ze nie mogą przyjsc na spotkanie 10min . przed albo płacza bez powodu i chca zeby chłopak ich przepraszał / .
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-30, 20:04
Kobiet nie trzeba rozumiec... wystarczy je kochac!!!
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
ah, to ze jestem płci żeńskiej to chyba najwiekszy błąd w moim zyciu. ja wam szczerze współczuje, sama siebie nie potrafie zrozumiec a co dopiero dogadać sie ze stadem dziwnych bab w calym waszym zyciu. ale cóż, ktos to musi robic pozatym wy tez nie jesteście superłatwi jakby się uprzeć..
_________________ My sweet revenge
Will be yours for the taking
It's in the making baby
Co to za kombinacje?Szukamy wzoru na wszystkie kobiety?Bez sęsu-Po co?To jakiś rozpaczliwy pomysł.A aforyzm brzmi dokładnie tak:"Jest wybór albo rozumieć kobiety albo je kochać".Zawęził bym to do liczby pojedynczej.
*faris
Wysłany: 2006-12-25, 23:15
Michał napisał/a:
czy da sie zrozumiec kobiety ?
ja sama siebie nie rozumiem, więc dopiero jakby ktoś miał mnie zrozumiec... phi...
a i tak mi z tym dobrze
Wysłany: 2006-12-26, 12:13
A moim zdaniem jak sie chce to WSZYSTKO sie da:) nawet zrozumiec . Nie wiem tylko czy to dobrze wam zrobi.... grono homo coraz szybciej sie powieksza...
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
nie da sie zrozumiec kobiet bo one same siebie nieraz nie rozumieja tak jest przynajmniej w moim przypadku.
Jakby omnie mówiono. Mój były raz powiedział coś takiego "Bycie z nią to czyste szaleństwo i tes na twoja odwage" No co jego ból że nie chciał skoczyć bez zabezpieczeń na bandzi Nie wiem, czy ja jestem aż tak szurnieta? Byc może...
_________________ Gdy jeden człowiek mówi
a reszta śpi ten stan nazywamy lekcją ;P
----------
Wzorowa męczycielka biedronek i doktor szajba
Powiem tak: trudno jest zrozumieć kobiety bo jak już ktoś powiedział one same często się nie rozumieją... tak niestety jest w moim przypadku... ale może właśnie dlatego.. faceci powinni pomóc kobietom zrozumieć siebie...
Byłoby fajnie tylko nie wiem czy to jest takie proste..
Nie trzeba rozumieć, trzeba je pokochać i zaakceptować. Różnimy się od siebie pod każdym względem więc jedyną drogą jest kompromis. Każdy jest wyjątkowy, poświęcając kawałek siebie, zwracając więcej uwagi na otaczający nas świat zauważamy piękno i dobro niemalże wszędzie.
Nie trzeba rozumieć, trzeba je pokochać i zaakceptować. Różnimy się od siebie pod każdym względem więc jedyną drogą jest kompromis. Każdy jest wyjątkowy, poświęcając kawałek siebie, zwracając więcej uwagi na otaczający nas świat zauważamy piękno i dobro niemalże wszędzie.
zgadzam się
a powiedz mi czy ty wyglądasz tak jak na tym zdjeciu obok nicka?
czy da sie zrozumiec kobiety ? czy to tylko ja jakos ostatnio nie mam takeigo daru Mam dosć wszystkich kobiet
oj biedny... nie chodzi o to byś zrozumiał je same w sobie, tylko zrozumiał, że są jakie są i zaakceptował... nie wszystkie się da oczywiście. Ale troche wyrozumiałości i powinno być OK:) pamiętaj że Wy też jesteście czasem nie do rozgryzienia. Myślę, jednak że dużo pomaga po prostu przyglądanie się im podczas zwykłego zycia. I nie z boku lecz uczestnicząc w nim:)
Wysłany: 2007-04-21, 08:27
"Dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie. A w szczególności zrozumie, że gdy ją boli, to tak naprawdę nie boli. Gdy jej się chce, to tak naprawdę jej się nie chce, a gdy nie chce, to właśnie chce. Gdy płacze, to histeryzuje i jest niewdzięczna. Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia, albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać, to się mizdrzy, a gdy się kimś zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza, a gdy się nie upiera, to nie wie czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochotę na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś—to znaczy, że przewróciło się jej w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupią kurą. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. Wtedy też będzie wiedzieć, że gdy dostaje furii - to jej się tylko tak zdaje. W każdym razie, może być pewna, że nie ma żadnych prawdziwych powodów do gniewu i powinna udać się po poradę do psychoterapeuty" xD Wojciech Eichelberger
Bo kiedy kobieta jest świadoma tego, że w pewnych kwestiach facet jej nie rozumie... kiedy on daje jej to do wiadomości wtedy kobiety poddają w wątpliwość swoje słowa i mimo iż oficjalnie podtrzymują, że mają rację to same pogubiły się w labiryncie własnych myśli, kolażu uczuć tłoczących się w sercu i nie potrafią pojąc a co dopiero wytłumaczyć facetowi o co im tak naprawdę chodziło.
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Ostatnio zmieniony przez Kiyoko 2007-04-21, 08:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.