Hmm ja tam nie mam nic do tego. Przynajmniej wybieram jakiś ciuch dla dziewczyny i wiem ,ze to Jej pasuje i że mi się Ona w nim bardzo podoba. Poza tym często to moze byc fajną zabawą.
Ale tak na 5 godzin łażenia to bym sie chyba nie zdecydował. W końcu ja nie baba ,żeby łazić tyl po sklepach (ale te 2-3 godzinki jakoś przeżyję).
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ja juz po 15 minutach stania czuje ze trace moje cenne godziny zycia a jak mial bym 5 godzin stan oooo... chyba bym uciekl albo przynajmiej TROCHE poganial chociaz gdyby to byly sklepy z damska bielizna to mogl bym troche postac
Dla mnie to jest zabawne ze faceci smieja sie z kobiet ktore wiekszosc czasu spedzaja w przymierzalni!! My chcemy dla WAS wygladac pieknie i chcemy zebyscie pomogli nam wybrac to co WAM sie najbardziej podoba... Koleś nie przymierza bo mu sie nie chce?? Moze nie lubi patrzec w czym lepiej wyglada ?? czy w czym się lepiej czuje!! A pozniej sa rezultaty gdy przychodza do domu zakładaja wdzianko i za małe albo za duże!!
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Trzeba przyznać, że chodzenie z kobitkami po sklepach to istny sajgon, żadnego sklepu nie ominą, a w dodatku to niezdecydowanie...ehhh, pocieszam się jedynie tym, że jak tak starannie wszystko wybierają to bosko potem wyglądają Oleee...
Staram się tego unikać, bo jak dla mnie za dużo łażenia... A do tego można zbankrutować, bo kiedy dziewczynie podoba się 5 par butów jednocześnie i na żadne nie może się zdecydować, to trzeba jej kupić wszystkie.
_________________ ...Nienawidzę słów "NIC NAS NIE ROZŁĄCZY..." !!!
"Staram się tego unikać, bo jak dla mnie za dużo łażenia... A do tego można zbankrutować, bo kiedy dziewczynie podoba się 5 par butów jednocześnie i na żadne nie może się zdecydować, to trzeba jej kupić wszystkie. "
Sama nie moze sobie kupic? Widac,ze preferujesz typ kobiet, ktore cenia sobie sponsoring. Jesli zmienisz obiekty na takowe, ktore potrafia same na siebie zarobic,wowczas moze zakupy w celu wylacznie doradczo-towarzyskim stana sie przyjmniejsze.
A moze i nie xD
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-09-27, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Sama nie moze sobie kupic? Widac,ze preferujesz typ kobiet, ktore cenia sobie sponsoring. Jesli zmienisz obiekty na takowe, ktore potrafia same na siebie zarobic,wowczas moze zakupy w celu wylacznie doradczo-towarzyskim stana sie przyjmniejsze.
A moze i nie xD
A co mam jej na buty żałować? I chciałbym tu wprowadzić pewną poprawkę... nie preferuję kobiet, które cenią sobie sponsoring tylko ja nie mógł bym pozwolić żeby ona sama za siebie płaciła. Po prostu bym nie mógł...
A pieniędzy to mi akurat nie brakuje, więc bankructwo mi raczej nie grozi...
_________________ ...Nienawidzę słów "NIC NAS NIE ROZŁĄCZY..." !!!
Wniosek ,ze to lubisz. Nie narzekaj wiec , bo to nie paradoks a kpina. Kpina z samego siebie.
[ Dodano: 2007-09-28, 23:54 ]
A i jeszcze sam sobie zaprzeczasz.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-09-28, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-09-28, 23:00
Art_88, Ty wez sie czlwoieku zastanow co miwisz, najpierw jedno potem drugie. POwiedz poprostu ze lubisz obkupic panne zeby Ci slodzila dziekowala i uwazala jaki to Ty ei zajebisty jestes. Myslisz zejak zasuniesz pannie kasa to Cie bedzie szanowac? gowno prawda, bedzie Cie traktowac jak sponsora, obsmiewywac z kolezankami az w koncu odejdzie do innego. Kurwisz sie, tyle Ci pwoiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.