_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
"A do tego można zbankrutować, bo kiedy dziewczynie podoba się 5 par butów jednocześnie i na żadne nie może się zdecydować, to trzeba jej kupić wszystkie."
napisales powyzsze, czarno na bialym (albo tez na zielonym), takze wiec nie mydl nam oczu i daruj sobie pisanie oklepanych zarcikow. Podnieca Cie fakt,ze masz kase i mozesz laskom nia zaimponowac. Tyle na temat.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
A do tego można zbankrutować, bo kiedy dziewczynie podoba się 5 par butów jednocześnie i na żadne nie może się zdecydować, to trzeba jej kupić wszystkie."
faceci sa duzo bardziej upiedliwy... nawet jesli cos im sie podoba, to niekoniecznieto kupia, bo za drogie i w ogole, to przeciez niepraktycze, bomaja jeszcze ta spranakoszulke w ktorej moga przechodzic nastepny rok
to ze kobiety na zakupach sa straszne, to prawda, ale nie dorastamy jednak do piet mezczyznom
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
*faris
Wysłany: 2007-09-29, 14:59
luba napisał/a:
faceci sa duzo bardziej upiedliwy... nawet jesli cos im sie podoba, to niekoniecznieto kupia, bo za drogie i w ogole, to przeciez niepraktycze, bomaja jeszcze ta spranakoszulke w ktorej moga przechodzic nastepny rok
Ja na zakupach zachowuję tak samo nadal chodzę w tych startych butach z dziurami po bokach, bo po co mi nowe, skore te są jeszcze i w ogóle są wygodne, i mają cienką podeszwę... xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Mój nie ma ze mną problemów ani z ja z nim. Wchodzimy, przymierzamy, dobre i podoba się to kupujemy, nie - szukamy dalej. Bez wybrzydzania.
Znam faceta, który wybrzydza gorzej niż nie jedna baba Wejść z nim do galerii, to 3 godziny nie Twoje i jeszcze 5 razy się pokłóci z Tobą.
To złe, tamto złe, nie taki kolor, nie taki fason itp, itd
Faceci inaczej zachowują się na zakupach niż kobiety. Ja np. wolę sobie pochodzić z kobietą na zakupy niż z facetem który udaje że wie czego chce i na wszystko kręci nosem. Kobiety mają całkiem inne podejście do zakupów i to jest nawet fajne bo facet robi zakupy ot tak sobie bo mu się nie chce.
_________________ To nie sparwa cenzury i nie kwestja pieniędzy
To nie wina słuchaczy było ich coraz więcej
Nie oskarżać premierów i kościoła nie mieszać
Na nikim wogóle psów nie wieszać
To ostatnie słowa radio miłość zamknięte
Mikrofony i głośniki milczą jak zaklęte
Proszę uśiąść wygodnie i wyłączyć ten kanał
Radio miłość zamknięte - co za banał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.