Forum Dyskusyjne :: Zajrzyj pod spódniczkę w tańcu!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Zajrzyj pod spódniczkę w tańcu!

Zajrzyj pod spódniczkę w tańcu!
Autor Wiadomość

Majoretka

Wysłany: 2007-01-08, 17:19   Zajrzyj pod spódniczkę w tańcu!

Na Sylwestra włożyłam króciutką spódniczkę typu "lambadówka", a pod spód założyła mocno wycięte, skąpe białe majteczki (spódniczka była czerwona, a bluzka też...). Faceci najbardziej interesowali się mną, gdy tańczyliśmy szybkie kawałki, a zwłaszcza podczas obrótów. Chyba widok majtek pod spódnicą dziewczyny musi być bardzo podniecający dla Was, co? Nie było gościa, który nie patrzał na mnie, a właściwie mój tyłek w samych majteczkach (lambadówka unosi się mniej więcej na poziom pasa...). Lubicie to?

Lady Honey 
she is fake.

Wysłany: 2007-01-08, 17:21   

Ekhm...
Uważam, że to że jak dziewczynie sprawia przyjemnośc pokazywanie swoich dolnych części, bądz bielizny to chyba ma jakiś osobisty problem.. :/
Nie to że robię aluzję jakąś.

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2007-01-08, 17:36   

mnie to bardzo podnieca a nie jestem facetem...

o matko!!

Silhouette 

Wysłany: 2007-01-08, 18:28   

hmmm.... wiem, że to pytanie do facetów, ale chciałam tylko pozostawić w odpowiedzi niezwykle wymowny brak komentarza...

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-01-08, 18:28   

rozumiem, ze to moze kogos rajcowac [yeah], ale zeby specjalnie dlatego z dziewczyna tanczyc? desperat ;-] .

_Kasieńka_ 

Wysłany: 2007-01-08, 19:37   

Majoretka to, że ktoś się patrzy na kogoś nie zawsze znaczy, że podziwia ta osobe albo że mu sie podoba...

*miss irony 

Wysłany: 2007-01-08, 21:24   

Majoretka, czemu ma słuzyć ten temat. Chcesz się pochwalić, że nosisz ładną i czysta bieliznę?
A ja cie kocham

Pakito 

Wysłany: 2007-01-08, 21:54   

Primo: Dajcie jej spokoj.. Dziewczyna ma problem to jej pomozcie a nie od razu atakujecie
Sekundo: Krotkie spodniczki sa cool
Tercio: Mordred tez takie nosi

*faris 

Wysłany: 2007-01-08, 22:23   

lol, lol, BIG lol... aż chce się komentować
podam inny przykład : dziewczynka sobie szła po schodach, a ze spodni wystawały jej czarne koronkowe stringi ozdobione dwoma dużymi czerwonymi różami, chłopcy też się na nią ptrzyli, i wcale jej nie podziwiali... jak dla mnie to BAARDZO podobna sytuacja, tylko że Ty wystawiłaś od razu całą d*** do pokazania...

Seavus 

Wysłany: 2007-01-09, 00:03   

Majoretka napisał/a:
. Chyba widok majtek pod spódnicą dziewczyny musi być bardzo podniecający dla Was, co?

Tak, najbardziej podniecające dla mnie są wielkie barchany..
Majoretka napisał/a:
Nie było gościa, który nie patrzał na mnie

Hmmm, nie wiem, czy mam sie czuć dumny? Czy pogratulować ze kazdy sie na Ciebie "patrzał" ..?
Majoretka napisał/a:
a właściwie mój tyłek w samych majteczkach

Ja wiem, czy powodem do dumy jest, ze pokazałaś "tyłeczek"(oh my goodness, tyłeczek! :orany: ) i to w samych "majteczkach" :hurra: :hurra: :ups:
To musiał byc naprawde niesamowity widok...
Majoretka napisał/a:
Lubicie to?

Jasne... lubie gdy ktoś chcę za wszelką cenę być w centrum uwagi.. za wszelką cenę..

A co do spojrzeń... owszem.. może się patrzyli.. Ale myślisz ze któryś pomyślał sobie..
"Łoo rany.. niesamowita.. ..." ? Bo ja nie sądze...
Wtym epizodzie.. jestes jak zwykły banan.. moze za rok będziesz czikita.. :)
Ostatnio zmieniony przez Seavus 2007-01-09, 00:05, w całości zmieniany 1 raz  

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-01-09, 00:23   

Ciekawi mnie jedna rzecz.. Czy Ty nie masz czym imponowac ze pozostaly Ci biale majtki pasek na d*** ze spodnicy??
Masz Ty szacunek dla siebie:? Tak ciut????

Miodowo.

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2007-01-09, 00:36   

yyyyyy?
Cieszysz sie jak jacys faceci patrzą na Twój tyłek? (ja wiem wiem wtedy wydajesz sie atrakcyjna). Oni mają darmowe widoki, a Ty jesteś z tego szcześliwa i dalej tancujesz i dupe pokazujesz... jak kto lubi jak kto woli... Ludzie szanujmy się!

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

Prince 
Bordeline

Wysłany: 2007-01-09, 13:30   

eeee no nie wiem.To znaczy że jeśli kobiety patrzą na mój tyłek to nie powinienem się szanować? Rany! No to może......(patrz podpis)
Ostatnio zmieniony przez Prince 2007-01-09, 13:30, w całości zmieniany 1 raz  

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-01-09, 13:33   

Idia napisał/a:
Cieszysz sie jak jacys faceci patrzą na Twój tyłek

Patrzenie na tylek mozna podzielic na dwa rozne: spogladanie i lampienie. Pierwsze jest dyskretne, takie tylko dla pocieszenia oczu i takie poprostu. Drugie jest typowo aroganckie, malo subtelne... obrzydliwie. I na to drugie pozwalaja sobie tylko takie wsam raz na jeden raz.

#deela 

Wysłany: 2007-01-09, 13:48   

zaczne tak... nie wstydze sie swojego ciala, jak mi gdzies wystaje kawalka cycka za duzo albo pupy to mam to gdzies poprawiam i pruje dalej, ale na pewno w rak debilny i naiwny sposob jak Majoretka, nie ekscytuje sie tym ze ktos popatrzal na moj tylek, to chyba normalne ze jak pokazuje sie kawal golego ciala (no prawie golego, czasami ciut zakryte jest bardziej ekscytujace od golizny) to faceci sie gapia i co w tym dziwnego ekscytujacego?
no dobra to jest zabawne sama tak robie jak mam ochote ale nie w taki sposob! jak autorka postu!
Majoretka napisał/a:
a właściwie mój tyłek w samych majteczkach (lambadówka unosi się mniej więcej na poziom pasa...). Lubicie to?

to pytanie na poziomie jak ci spada cegla na leb czy to boli?
ciemnogrod

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-01-09, 15:11   

Jest coś ekscytującego w tym, że pokazując kawałek ciała rozbudzasz myśli u facetów (co łatwo zauwazyć) jednakże nie celowo, albo w bardziej subtelny sposób.

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2007-01-09, 15:18   

deela napisał/a:
normalne ze jak pokazuje sie kawal golego ciala (no prawie golego, czasami ciut zakryte jest bardziej ekscytujace od golizny) to faceci sie gapia i co w tym dziwnego ekscytujacego?
Patrza faceci i tekże kobiety. Jedni patrzą bo lubia takie widoki, a inni bo jest to dla nich żałosne, że dziewczyna tak się ubrała i tańczy w taki sposób, że tyłek jej widać.

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

Majoretka

Wysłany: 2007-01-10, 07:05   

A może w takim razie np.: gimnastyczki artystyczne czy łyżwiarki figurowe to też są same "puste" ...? W innym miejscu pisałam już, że występuję w formacjach mażoretkowych i cheerleaderek i nie mówcie mi tutaj, że obserwatorzy (faceci) w trakcie takich pokazów patrzą na styl tańca! A poza tym po to chyba wymyślono krótkie spódniczki, aby dziewczyny mogły eksponować w nich swoje wdzięki (np.: zgrabne nogi)... Oglądacie różne teledyski z udziałem tancerek? Często elementem są np.: obroty i wtedy spódnice idą do góry... Ale jakaś gwiazda to jest OK, a zwyczajna panna to już "dziwka", nie? A faceci to zawsze na pewno zwracają uwagę na wnętrze dziewczyny, intelekt, itp., gdy chcą jakąś poznać czy coś w tym stylu! Kto nie chce to nie musi, ale ja lubię krótkie spódnice i tak często się ubieram, a to się raczej nie zmieni!!!

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-01-10, 10:15   

Majoretka napisał/a:
gimnastyczki artystyczne

Gimnastyczki, wiem z wlasnego doswiadczenia, nie uzywaja spodniczek. Poza tym myslisz dwa pojecia. sztuka jest sztuka,a kurestwo kurestwem. W dzisiejszych czasach praktyczie nic nie dzieje sie bez prowokacji, a jak inaczej sprowokowac niz wlasnie pozkazac pol gola dupe? Tylko w showbiznesie dialaja inne prawa. Jezeli chcesz swiecic posladami wszedzie gdzie pojdziesz to prosze, ale nie mysl ze dostaneisz za to pieniadze [chociaz] tylko co najwyzej oblesne spojrzenie straego erotomana.

WhiteWolf87

Wysłany: 2007-01-10, 13:12   

Hehe ładnie się popisałaś...
Pokazując dupę, fascynująceee :D

Z tego co pamiętam jak u mnie jakaś panienka na sylwku zaczęła się brutalnie lizać ze wszystkimi to się faceci rzucili... Krwa mać jak zwierzęta, ja to chyba jakiś inny jestem bo mnie panny które obrabia każdy nie kręcą.

Odpowiedz do tematu