[...]Majoretka , opinie niektorych potraktuj z luzem gdyz niektorzy maja tu chyba wielkie problemy ze soba! [...]
deela napisał/a:
***KOSMITKA*** napisał/a:
bylas zadowolona z tego ze podczas tanca widac bylo majteczki??? jesli tak to hmm po prostu lubisz pokazywac swoje cialo czyz nie?
napalilas sie na to pustogłowe dziewczę czy jak?
btw machać gołą dupą to jedno
a jaranie się tym i obwieszczanie na obcych (my tej pani nie znaju) forach internetowych to żenujący przejaw zaniku mózgu
no wiec wlasnie to mam na mysli wiec prosze mi nie wmawiac ze mam problemy ze soba O.o
no zal.pl -.-
_________________ kochaj szalej nie pytaj co dalej. caluj i grzesz miloscia sie ciesz.
Ostatnio zmieniony przez slim 2007-11-14, 01:19, w całości zmieniany 1 raz
o czym tu sie wogóle rozmawia? jeżeli sie tak dziewczyna ubiera to facet sie "napala" teraz pytanie co chcesz z tym zrobic, jeżeli nic to sie ubierz jak trzeba;]
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-11-17, 00:26 Re: Zajrzyj pod spódniczkę w tańcu!
Majoretka napisał/a:
Na Sylwestra włożyłam króciutką spódniczkę typu "lambadówka", a pod spód założyła mocno wycięte, skąpe białe majteczki (spódniczka była czerwona, a bluzka też...). Faceci najbardziej interesowali się mną, gdy tańczyliśmy szybkie kawałki, a zwłaszcza podczas obrótów. Chyba widok majtek pod spódnicą dziewczyny musi być bardzo podniecający dla Was, co? Nie było gościa, który nie patrzał na mnie, a właściwie mój tyłek w samych majteczkach (lambadówka unosi się mniej więcej na poziom pasa...). Lubicie to?
Na pewno chodziło im o plamę na majtkach. Nie sprałaś!
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
tentyp
Wysłany: 2008-02-18, 18:13
Napewno musiałas sie rzucac w oczy i mężczyzni niemyśleli pewnie tez tylko o twoim ubiorze ale oczymsc innym
markes01
Wysłany: 2008-03-11, 19:38
Nie no dobre, ale nie wypróbuję.... Nie będę ryzykował
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.