Forum Dyskusyjne :: Zajrzyj pod spódniczkę w tańcu!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Zajrzyj pod spódniczkę w tańcu!

Zajrzyj pod spódniczkę w tańcu!
Autor Wiadomość

Lady Honey 
she is fake.

Wysłany: 2007-01-10, 18:37   

Majoretka, co innego występ cheelreaderek (dobrze napisałam?) a co innego imprezka sylwestrowa na której pokazałaś d...

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-01-10, 19:40   

Zapoznajac sie z calym tematem ciekawia mnie dwie rzeczy. Jedna - to czy przypadkiem nie jest ak, ze wszyscy - nie dalismy sie zmaniupulowac i nadawlaismy o lasce a ona sie racuje, ze wzbudza kontrowesrsje na az takim poziomie...?
A druga rzecz.. droga autorko teatu - czy Ty naprawde nie widzisz roznicy miedzy wystepem a zyciem codziennym? Czy tylko udajesz? Idac twoim tokiem myslenia.. Moja mama musialaby chodzic w strojuz Traviatty skoro spiewa w chorze iw takim stroju sie prezetuje, a ja np. musialabym chodzic w 10 cm szpilkach i kreacji Zienia na codzien.. Widzisz roznice czy nadal nie?

Miodowo.

psychol 

Wysłany: 2007-01-11, 10:14   

Myślicie, że jeśli założę sexowną bieliznę, i opuszczę spodnie w dół tak, by ją było widać, to dziewczyny będa się za mną oglądać ? ;D

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-01-11, 11:34   

Psychol myślę, że tak ale nie spodziewałabym się wzroku przepełnionego pożądaniem a politowaniem.

Majoretka bardzo dobrze, że potrafisz korzystać ze swojej atrakcyjności fizycznej, jednakże takim sposobem daleko się nie zajdzie. Uwierz mi czasem lepiej pokazać to co się ma w głowie, a nie pod spódnicą/spodniami. Poza tym praca modelki, tancerki, akrobatki wymaga pewnych zastosowań, (patrz na siebie nie na innych;-) ) Twoje pokazywanie fizyczności opiera się jedynie na wzbudzanie zainteresowania. (Swoją drogą jak zaczynam o tym coraz głębiej myśleć wydajesz mi się niezwykłą desperatką - czyzbyś w towarzystwie nie błyszczała podczas wypowiedzi?)

Majoretka

Wysłany: 2007-01-12, 14:40   

Och! Sami mądrzejsi, "wszystkowiedzący lepiej" i porządniejsi!!! Żeby przypadkiem nikogo nie urazić, albo aby nie musiał się zniżać w dyskuzji do poziomu tak żenująco niskiego jak mojej skromnej osoby napiszę jedno: pozdrawiam wszystkich, życzę Wam fantastycznego życia i czasem tylko ruszcie siedzenia sprzed komputera, bo chyba wyjdzie Wam to na zdrowie... No więc do następnego razu "alfy i omegi", hehehe

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-01-12, 17:55   

Mordred sie specjalizuje w odczytywaniu tego typu "przekazow".

jak na moj gust mozna to strescic - "jak mozecie tak po mnie jechac?? Przeciez korzystam z tego co mam najelpesze i czym moge zaimponowac - skoro bozia nie obdarzyla mnie blyskotliwoscia i rozumem, by rozwijac sie wewnetrze! Oh, jak wam zazdrosze, ze rozumiecie sie i wymieniacie pogladami ktorych ja nie rozumiem i racej nie zrozumiem. Nienawidze was!!!!"
;) ;) ;) ;)

Miodowo.

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-01-12, 18:39   

HEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
BUHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
IHAHAHAHAAHA
O_o
<Świetoszka dostala na glowe>
Nie bede udawala elokwentnej w tym temacie ;P i powiem tylko:
Babo ,dzieki Bogu,ze masz faceta, bo z takim podejsciem do plci przeciwnej szybko wyladujesz w bramie z podarta kiecka i gatkami na lewa strone. Nigdy nie myslalam,ze napisze cos podobnego...O_o
Kocham uwodzic facetow,pokrecic tylkiem , pokazac tu i owdzie co nieco,ale zawsze wychodzilam z zalozenia,ze plec przeciwna najbardziej przyciaga tajemnica. Nie odslaniaj wszystkich kart, a poczujesz sie tak seksowna jak nigdy w zyciu widzac zainteresowane spojrzenia. Ps. Poczulam sie jak 100% samica. :luka: :rotfl:
Who's playing tricks on me?"

normalna 

Wysłany: 2007-08-20, 18:19   

Ja nie mogę dziewczyno .... zero komentarza... i dziwić sie że są gwałty i pedofilia... współczuję Twoim rodzicom :dobani:

Jaśmina 

Wysłany: 2007-08-21, 12:00   

Celowe pokazywanie swojej bielizny to chyba nie najlepszy pomysł na to aby być w centrum
uwagi. Ale na wszystko są sposoby lepsze i gorszę.......

Ruget 
:*

Wysłany: 2007-09-21, 07:23   

hmm :P P mnie to juz nie rusza wole na moja kobiete popatrzec :D

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-09-21, 23:14   

Cytat:
Oglądacie różne teledyski z udziałem tancerek?

Tancerki to inna bajka. Nie wiem czy widziałaś kiedyś może, taką spódnicę treningową. Ona jest tak skonstruowana, że nawet przy potrójnych spinach, nic nie widać. A jeśli już widać, to tancerki mają coś dopasowanego pod spódnicą, przez co nie pokazują jury [dajmy na to na turniejach] dupy, tylko całość wygląda ok.
A jeśli mówimy o czymś pokroju PCD, to tylko - żal.

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-09-22, 12:54   

Majoretka

Jak chcesz pokazywać wszystkim swój tyłek to ja nie widzę przeciwwskazań tylko ja dla mnie jesteś zdesperowana bo ja nie muszę świecić gołym tyłkiem żeby wzbudzań zainteresowanie. Może się kiedyś nauczysz że bardziej podniecająca może być kobieta kompletnie ubrana niż zupełnie naga.
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Dealer 

Wysłany: 2007-09-25, 11:10   

Nastepnym razem nie zakladaj majtek i zoabczymy jaka bedzie reakcja :D

Czarodziejkaa 

Wysłany: 2007-09-26, 13:47   

tak lubimy to buehueheu :super: a swoja droga myslalas o pracy striptizerki?

''Bo życie to takie Czary-Mary...rzadziej Czary, cześciej Mary'' :/

Kinder116 

Wysłany: 2007-11-05, 16:57   

spudniczka spudniczka ale jeszcze jest pytanie jakie kształty ma osoba która ją nosi...osobiście znam dziewczyne która lubi się tak ubierać ale nie dodaje to jej sexapilu...

slim 

Wysłany: 2007-11-12, 00:51   

omg....moze i patrzeli na ciebie...ale ci faceci ktorzy maja chociaz troche w glowie na bank nie mysleli "mmm...zajefajna laska" tylko raczej cos w innym stylu..raczej bardziej negatywnym -.- np. "czy ta laska ma naprawde cos w glowie"
a moze ty masz kompleksy? musisz pokazywac swoj tylek zeby ktokolwiek plci przeciwnej na ciebie spojrzal? :?:

***KOSMITKA*** 

Wysłany: 2007-11-12, 12:40   

Majoretka , opinie niektorych potraktuj z luzem gdyz niektorzy maja tu chyba wielkie problemy ze soba! Na pewno wygladalas bardzo ladnie na tym sylwestrze , chlopcy patrzyli na ciebie bo jak to mezczyzni sa wzrokowcami tym bardziej gdyz dziewczyna pokazuje cos wiecej! Jedno pytanie do ciebie? bylas zadowolona z tego ze podczas tanca widac bylo majteczki??? jesli tak to hmm po prostu lubisz pokazywac swoje cialo czyz nie? a chlopcow to rajcuje tylko pamietaj ze wtedy raczej nie uwazaja cie za madra dziewczyne tylko wiadomo o co chodzi!
p.s. teraz pewnie bedziesz na forum objechana ze jestes latwa, tapeciara, dajesz itp! zenada!
Ostatnio zmieniony przez ***KOSMITKA*** 2007-11-12, 12:45, w całości zmieniany 1 raz  

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-11-12, 12:45   

Bo ja wiem, moje fikusne majtaski, moja sparwa. Mezczyzn zachca sie w pewnym stopniu zaslonietym cialem i podkreslaniu pewnych walorow w sposob niewulgarny. <zalezy jakich, prawda ? Osobiscie aspiruje wyzej ;-] >Jesli nie, odbieramy sobie wtedy przyjemnosc wspolnego odkrywania siebie. Ponadto pozniej nie mamy pretensji do calego swiata, ze plec przeciwna szybko przestaje sie nami interesowac m.in. w sferze seksualnej.

[ Dodano: 2007-11-12, 12:50 ]
Acha, edit. Flirt i uwodzenie to sztuka, w ten sposob idzie sie na latwizne. To tyle xD
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-11-12, 12:50, w całości zmieniany 2 razy  

slim 

Wysłany: 2007-11-12, 21:20   

Świeta napisał/a:
Flirt i uwodzenie to sztuka, w ten sposob idzie sie na latwizne. To tyle xD

zgodze sie =] :ok:

#deela 

Wysłany: 2007-11-13, 02:13   

***KOSMITKA*** napisał/a:
bylas zadowolona z tego ze podczas tanca widac bylo majteczki??? jesli tak to hmm po prostu lubisz pokazywac swoje cialo czyz nie?

napalilas sie na to pustogłowe dziewczę czy jak?
btw machać gołą dupą to jedno
a jaranie się tym i obwieszczanie na obcych (my tej pani nie znaju) forach internetowych to żenujący przejaw zaniku mózgu
Ostatnio zmieniony przez deela 2007-11-13, 02:14, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu