siemka mam taki problem ponieważ kiedy widzę jakoś dziewczynę lub do mnie coś powie zapuszczam buraka nie wiem ale samo jakoś tak sie robi jest coś na poradzeniu tego?
Wysłany: 2007-08-21, 18:12
Ja osobiście nie zwracam uwagi na rumieńce. Czy da sie z tym coś zrobić powiem ci w ten sposób ze jesteś młody wiec nie raz sie jeszcze zarumienisz ale z czasem przejdzie ci. Jak byłam w twoim wieku a zdążyło mi sie zarumienić to wzięłam głęboki wdech i wydech policzyłam do 10 no chyba ze znajdzie sie ktoś kto inaczej myśli i ma inna propozycje to z chęcią posłucham a raczej poczytam
_________________ Buziaczek w psiaczek dla wszystkich którzy pozdrawiają i dla tych którzy nie pozdrawiają
miłego dzionka od słonka i od asiątka
Powiedz tej osobie,ze jest tak czarujaca ,ze nie panujesz nad reakcjami swojego ciala. <zabrzmialo dwuznacznie xD>
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
im wiecej dziewczyn poderwiesz tym mniej bedziesz sie czerwinil, chyba ze jakas naprawde bedzie Cie tak oniesmielala to nic na to nie poradzisz. Ona zrozumie.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-09-21, 06:59
według mnie to z wiekiem minie .... moze poprostu masz zly wiek na kobiety
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
Barteq
Wysłany: 2007-10-01, 10:25
Jeżeli nie chcesz się "czerwienić" to najlepiej nie staraj się tego powstrzymywać. Wtedy jest to słabsze i szybciej mija. Bo jak myślisz żeby tylko zaczerwienienie zeszło, jest coraz gorzej. Głowa do góry
Jeżeli wstydzisz się podbić do maniurki,foczki,suczki proponuje dwa browarki przed spotkaniem +gumę miętową to na pewno nie będziesz taki spięty. Wypróbuj a przyznasz mi racje. Kilka takich akcji i potem na miękko będziesz do foczek podkręcał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.