Dobra pochwale sie
Dostalem wezwanie na komsje wojskowa na 28.03.2006r na godz.9:30
A wiecie ze ostatnio zniesli ta granice wieku w ktorej mogli powolywac do wojska i nawet gdy ma sie 33 lata to moga teraz sciagnac
Ale teraz jest i dobra strona tego bo gdy nie uda sie im sciagnac do wojska danej osoby (bo dostaje sie odroczki itd.) przez 18 miesiecy od pierwszego stawienia sie na komisje to automatycznie przenosza do rezerwy i ma sie spokoj z wojskiem
ktos99
Wysłany: 2006-02-26, 03:51
Matys napisał/a:
Dostalem wezwanie na komsje wojskowa na 28.03.2006r na godz.9:30
ja juz dwa dostalem, o przydzial i takie tam... ale im tylko zaswiadczenie, ze sie edukuje odeslalem co nie jest do konca prawda
Ostatnio zmieniony przez ktos99 2006-02-26, 03:52, w całości zmieniany 1 raz
ja dostalem wezwanie na wstawke przed komija lekarska beda mi badać wszystkie otwory ale ja sie nie dam tak łatwo a zanim pojde do wija to juz nie bedzie ono obowiazkowe (mam nadzieje)
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
do ukycia nie mam nic - zawsze gram w otwarte karty
aleś ty zaczepna
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
heh najlepiej iść do szkoły juz trzeciej z rzędu i tak sobie chodzić wkoncu im sie znudzi i nie będą wzywać (sprawdzone) a tak na serio to dostałem tez wezwanko ale na szczęście studia to narazie mogą mi nagwizdać nie dam sie:!!:
A na mojego brata ciotecznego wojsko wpłyneło korzystnie - schudł 12 kg i teraz z niego taki lasek....
a moja koleżanka przeżywa załamanie bo jej chłopak idzie do woja.
_________________ All good things come to an end...
;]
Ja tak jak pisalem wczesniej... wole miec to jak najszybciej za soba niz to odwlekac A teraz gdy mam kategorie "A" to i tak mnie nieominie i tak Wiec czym szybciej tym lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.