Ja w sumie też wole ubierać spodnie.
Jak dziewczyna ma ładne nogi to niech ubiera spódniczki.
W ogóle jak ma ładne kształty to niech nosi takie ciuchy ,zeby podkreslały Jej śliczną figurę.
zalogowalam sie jako madziaa ale po prostu teraz sien ie logowalam i wyszlo jako gosc a tak pozatym to ja zalozylam ten temat!!!! Moze sie zakolegujemy?
hm... w spodniczkach chodze nie za czesto mowiac prawde wogole czesciej za spodniczkami bo jak bym tego nie ujał to mini to tak rzecz która czesto nie daje oderwac oczu od kobiet ale nie jestem tyranem nie zmuszam do mini lubie spodniczki jak i spodnie ...obcisłe spodnie
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Spódniczki- mojim zdaniem fajna sprawa nie chodzę często w spódniczkach ale nie jestem przeciwna temu kazdy ma inne poglady ja np. nie założyłbym takiej strasznej minni bo moim zdaniem to przesada jestem osobą wyluzowaną i wole się czuć na lużie niż myśleć ciągle czy mi oczko nie poszło w rajstopach.
od razu widac, ze nie byles nigdy "na miescie" w mini ;P . mowie ci, sama frajda, przejdz sie raz a juz nigdy nie zalozysz spodni (twoi nowi adoratorzy na to nie pozwola ).
gwoli scislosci - nie znam tego z autopsji .
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.