_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Pewnie nie moze zniesc spojzen napalonych facetów kiedy przechadzasz sie beztrosko w mini???? czyz nie mam racji???
Z tego co pamiętam, to deela przy kokietowaniu mężczyzn bardziej gustuje w głębokich dekoltach, niż w spódniczkach. ;] Więc jak już, to właśnie tego powinien czepiać się mąż. ;]
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-03-30, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-03-31, 08:34
Prymas napisał/a:
Jastina napisał/a:
Pewnie nie moze zniesc spojzen napalonych facetów kiedy przechadzasz sie beztrosko w mini???? czyz nie mam racji???
Z tego co pamiętam, to deela przy kokietowaniu mężczyzn bardziej gustuje w głębokich dekoltach, niż w spódniczkach. ;] Więc jak już, to właśnie tego powinien czepiać się mąż. ;]
yyy kiedys mialam zgrabnijesze nogi ale lubie chodzic w spodnicach... nie no sklamalam, tak naprawde to lubie SUKIENKI szczegolnie latem
a co do dekoltow.... jak mam co pokazywc to co bede chowac ???
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
biorąc pod uwagę fakt że przynajmniej za moim oknem jest nawrót zimy daje Wam drogie panie zezwolenie na noszenie spodni aż do odwołania
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
serdecznie dziękujemy choc nie wiem po co bo w koncu nikt sobie z twojego przymusu nic nie robi
Rdzawa dajmy mu radość, niech poczuje satysfakcję ze sprawowania władzy Swistu dziękujemy za tak piękny dar (chyba na Wielkanoc ), którym jest tymczasowy przywilej noszenia spodni
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
serdecznie dziękujemy choc nie wiem po co bo w koncu nikt sobie z twojego przymusu nic nie robi
taaaa :p tylko się nie Ľdziw jak Ci pewnoego upalnego wieczoru wtargną na chate karki z bejsbolami i "zapłacą" za nieprzestrzeganie moich rozkazów
PATI napisał/a:
Swistu dziękujemy za tak piękny dar (chyba na Wielkanoc ), którym jest tymczasowy przywilej noszenia spodni
nie ma za co wszystko dla ludu
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
Świstu, Rdzawa ich na pewno oczaruje i przejdą na jej stronę
nie po tym jak im zrobie pranie mózgu
ja uwazam ze dziewczyny powinny chodzic w spudniczkach mini
Taaak to jest ciekawe...
Faceci tak lubią jak dziewczyny noszą miniówki i ogólnie rzeczy bez 2 nogawek. Szkoda tylko że sami nigdy by tego nie założyli. Niech spróbuja jakie to niewygodne.Idziesz w miescie i wypadnie ci coś to nie ma sie jak schylic nawet bo pól dupy ci widac.Facetów by to pewnie ucieszylo, ale cos takiego do przyjemnosci nie nalezy.Ja na przyklad nie chciałabym żeby ktos tam widział jakie mam majtki.
nie ma doskonałych, nie ma idealnych, są wyidealizowane
To dość stara wypowiedź, ale jednak sprzeciw! Naadir miał rację - w męskim oku kobieta może stać się IDEAŁEM bez żadnego wyidealizowania.
Pushy napisał/a:
Faceci tak lubią jak dziewczyny noszą miniówki i ogólnie rzeczy bez 2 nogawek.
A ja, mimo że jestem facetem, nadal będę się upierał przy długich dżinsach - w moim przekonaniu nic tak ładnie nie podkreśla pewnych "okolic" jak obcisłe spodnie. :p
Ja tam wole spodnie. Lubie spódnice i nie mam nic przeciwko nim, ale zdecydowanie wolę długie. A spodnie są dla mnie wygodniejsze i czuję się w nich bardziej pewnie.
Ja jestem chlopakiem i mam 22 lata.Normalnie chodze na codzien w miniówce i nie interesuje mnie to ze ktos sie we mnie wpatruje na ulicy po prostu uwazam ze skoro dziewczyny moga nosic spodnie to i chlopak ma prawo wyboru i zakladac to w czym sie dobrze czuje!!:) Ciagle noszenie spodni jest dla mnie monotonne i czesto zakladam jakas fajna miniówke na dyskoteke czy na codzien.Leginsy i tego typu ciuchy takze!! I to nie prawda ze to chlopakowi nie pasuje!! Jesli chlopak jest szczuply i ma dziewczeca sylwetke to na prawde wyglada to super!! Ostatnio moja kolezanka powiedziala mi ze wygladam w mini lepiej niz ona i ze jej sie to bardzo podoba!! :):)
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-30, 10:26
W zimie spodnie a w lecie mini a najlepiej sukienki.
Maćk-u,
mam nadzieje że golisz nogi bo inaczej wygląda to nieestetycznie
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.