czytaj "masz u mnie przechlapane" (to tak w ogromnym skrocie)
Cytat:
a ja Swistu sie załapie
na co? na kredki?
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
musisz sobie zasluzyc na pewno czlonkowie GTW mają fory
[ Dodano: 2006-03-27, 22:01 ]
Matys napisał/a:
PATI napisał/a:
Ja nic nie będę musiała
Nic nie bedziesz musiala nosic ?? JESTEM ZA Kto jeszcze do mnie dolancza ?? swistu, bierz sie za ta reforme jak najszybciej
skoro PATi sam takie coś zaproponowała to czemu nie :p uslucham ludu swego i mu dogodze spelniajac ich prosbe
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
bo chyba nie bedzie jednak wyjatkow a juz chcialem zrobic klase VIP-ów
ale masz u mnie kredki i sie do tej elity chyba nie zalapiesz
Luz
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ja MAtysowi w tych sprawach ufam bezgranicznie - nie bede wnikal jak będzie Was "sprawdzał" Ale niech mi Ľle wybierze a go w komorze gazowej zamkne
A w takim przypadku zawsze można skorzystać z broni ostatecznej - czyli lewej ręki, która jest nieomylna. ;P
nieomieszkam skorzystać ale niedaj Boze zeby lewa rączka też zawiodła wtedy dożylnie wstrzykne Ci H5N1
Ostatnio zmieniony przez swistu 2006-03-29, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
a tych duzo do głowy przychodzi czytając Twoje posty
kto chce byc moim osobistym gorylem? (ewentualnie gorylicą )
kto chce byc moim osobistym gorylem? (ewentualnie gorylicą )
Nie chcesz mnie za żonę to może na gorylicę się nadam Chociaż z moją posturą ...
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ja tak jak pisalem zbieram tylko dokumentacje i oddaje ja swistowi a on sobie wybiera kandydatki a ja je pozniej zapraszam na spotkanie informacyjne ze swistem A testowanie to juz nie moja manka tylko swista i jak on to bedzie robil to juz nie moj interes
Wiec ja w komorze gazowej nie wyladuje bo to nie ja wtedy bede wybieral kandydatki tylko swistu i gdy cos bedzie mu nie pasowalo to bedzie mial pretensje wylacznie do siebie
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-03-29, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
no tak jesli ktos umie chodzic i przede wszystkim lubi chodszic w wysokich szpilkach....ja sie ostatnio skusiłam na obcas ale niski i nie szpilke i taki mi w zupełnosci wystarczy w sumie to krótka spódniczka do niskich butów tez moze wygladac efektownie
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Krotkie spodniczki i wysokie szpilki Obcisłe spodnie i wysokie kozaczki
brawwa dla tej pani za wypowiedz!
[ Dodano: 2006-03-30, 14:49 ]
PATI napisał/a:
Nie chcesz mnie za żonę to może na gorylicę się nadam Chociaż z moją posturą ...
to ja już Cie wolaleem miec za zone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.