Co myslicie o "sexbombach" - mocny makijaz, krotkie, obcisle spodniczki, duze dekolty, solarium itp. Wolicie dziewczyny naturalne, czy takie ja opisalam?
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
buhaha ja wole te nienaturalne,one przyciagaja ludzki wzrok(a moze ich tapeta na twarzy ). A tak na serio to niektore kobiety noszace sie w tym stylu sa naprawde w porzadku,ale wiekszosci ich zainteresowania sa "troszke" ograniczone.Oczywiscie zaznaczam ,ze nie wszystkie,ale typ "pustej lali" wystepuje zazwyczaj u kobiet lubiacych wyzywajace ubrania,mocna tapete i opalenizne a'la cygan.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Ja za takimi paniami nie przepadam Wole juz takie zwykle dziewczyny ktore akceptuja siebie takimi jakimi sa a nie laza na jeszcze wywalaja kase na jakies kosmetyki i perfumy za 200zl. Solarium to ja jeszcze zniose ale w pewnym stopniu a mianowicie tak zeby bylo widac lekka opalenizne a nie taka ze skora od razu wyglada jak po miesiecznym pobycie na jakichs wyspach kanaryjskich
mi takie sexbomby kojarzą się z żywymi tarczami do których powinno się strzelać (jak do kaczek ) nie powiem że nieraz za taką się obejrze ale to jest silniejsze ode mnie
ogólnie wole naturalne panny bo to natura tworzy największe cuda na tej ziemi
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Solarium to ja jeszcze zniose ale w pewnym stopniu a mianowicie tak zeby bylo widac lekka opalenizne a nie taka ze skora od razu wyglada jak po miesiecznym pobycie na jakichs wyspach kanaryjskich Kwadratowy
Mnie to smieszy, jak w styczniu, temperatura - 10 stopni, idzie dziewczyna opalona, tak jak wspominales, po miesiecznym pobycie na wyspach i jeszcze w mini wszycy w kortkach, poubierani jak sie tylko da najcieplej, a ta twardo, cala sie trzesie, ale idzie w tej spodniczce, a co!
Mnie to smieszy, jak w styczniu, temperatura - 10 stopni, idzie dziewczyna opalona, tak jak wspominales, po miesiecznym pobycie na wyspach i jeszcze w mini wszycy w kortkach, poubierani jak sie tylko da najcieplej, a ta twardo, cala sie trzesie, ale idzie w tej spodniczce, a co!
No to czasami wystarczy wyjsc na ulice by sie posmiac Oszczedzamy w tym wypadku miedzy innymi na cyrku ktory mamy po wyjsciu z domu
cóż w szkołach mimo wszystko ich jest też mega dużo, nie ma jak sie kopanie z chłopakiem w szpileczkach ;] moja szkoła ma duuzo takich karykatur, prawda Aneta ?
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Oj tak (do obu postow)
w szkole jest tego prawdziwa kumulacja
stawiam na naturalne dziewczyny... rozumiem, ze kobieta 22 letnia sie maluje(chodz nie powinna) w ogole powinno sie stawiac na nature bo czesto dziewczyny "psuja sie" makijazem, ale dzieje sie jak dzieje
To ja moze nie swpomna, ze u mnie po szkole biagaja 14 latki, wymalowane...no coz... dosc mocno
To ja moze nie swpomna, ze u mnie po szkole biagaja 14 latki
juz mnie to nie szkouje odkad widzialam 10-latke w szpileczkach
And I have no privacy
eee...?!
Michał napisał/a:
a nie w dzien ładna a w nocy potworek
Budzisz sie rano i myslisz, za jakas dziewczyna pomylila miaszkania przeciez ta, ktora tu byla wieczorem wygladala calkiem inaczej!
przeciez ta, ktora tu byla wieczorem wygladala calkiem inaczej
ta podobnie z posciela,ktorej pierwotnego koloru nie mozna odgadnac przez wytarty makijaz z buzi potencjalnej kochanki
And I have no privacy
Aneta napisał/a:
eee...?!
Coz, widac ze dzisiejsza mlodziez chce coraz szybciej dorosnac i zaczyna sie wlasnie od makijazu na twarzy I nie wiem po co sobie psuc cere w tak mlodym wieku
Coz, widac ze dzisiejsza mlodziez chce coraz szybciej dorosnac i zaczyna sie wlasnie od makijazu na twarzy
a najgorsze jest to ze one ten makijarz to chyba sobie walkiem do malowania scian nakladaja na swoje buĄki
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Co myslicie o "sexbombach" - mocny makijaz, krotkie, obcisle spodniczki, duze dekolty, solarium itp. Wolicie dziewczyny naturalne, czy takie ja opisalam?
tak na impreze mozna sie nosic.. sama lubie taki styl.. ale tylko jak gdzies wychodze na impreze.. jak sie idzie do szkoly trzeba byc naturalnym..
Chodzi mi tak nacodzien. Wiadomo, ze na impreze sie nie chodzi zapieta pod nos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.