bulas24
Wysłany: 2007-05-10, 20:49
witam
dla meni pojecie "sexbomba" jest dosc ogolnym trzeba rozroznic czy chodzi wam tylko o "goraca szesnastke" (ktorych na dyskotekach nei brakuje) czy o wylansowana dziewczynke. bo jesli chodzi o wylansowane dziewczynki to one sa boskie. prawda jest taka ze jak chcesz zwrocic na siebei uwage musisz miec cos innego. tylko ze nei koniecznie musi to byc krotka spodniczka i 5 kilo pudru
pozdr
Idia napisał/a:
zgadzam sie, ale sexbomby z dyskoteki czy imprezy hmm jak dla mnie gówno i nic wiecej. Nie podoba mi się jak dziewczyny na dyskoteki zakładają mini, kozaki za kolana, krótką bluzke i blond tlen na łbie .... łeee
dla mnie to nie sexbomba.
dla mnie tez nie. To namiastka kobiecosci. przedszkolak chodzacy w ciuszkach a'la mama w krzywym zwierciadle.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ja tam wole piękno naturalne niż poprawiane lubie patrzeć na dziewczyny, które są po prostu ładne i nie nadużywają kosmetyków do upiększania samej siebie, a laski mające kilo tapety nawet jak wyglądają wtedy w miare dobrze to i tak to jest dla mnie mało atrakcyjnie
Ja tam wolę naturalność (żeby nie użyć słowa naturalizm) ... naturalny kolor włosów, delikatny makijaż jak już musi być (a podobno musi).. a takie sexbomby, hm... nawet się obracać za takimi nie da, bo dźwiga.
Sexbomby?Lafcie i nic więcej...Dla mnie to ohydne,że dziewczyna w wieku 15 lat nakłada sobie półkilo makijażu na twarz
wolę dziewczyny naturalne..Lekki makijaż,prawie niewidoczny-ok może być,ale nie taki który z 200 metrów widać
_________________ All my friends have pictures made to make you cry.
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hurting you...
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hate...
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-30, 15:30
Tytek napisał/a:
Sexbomby?Lafcie i nic więcej...
Popieram. Chociaż ja taką jak już to miec jako dziewczyne na krotko niż pozniej zolozyc z nia rodzine bo puszczala by sie z kazdym, Choc napewno sa pewne wyjatki
Popieram. Chociaż ja taką jak już to miec jako dziewczyne na krotko niż pozniej zolozyc z nia rodzine bo puszczala by sie z kazdym, Choc napewno sa pewne wyjatki
Slyszalam ostatnio jakze ciekawe stwierdzenie "pewne kobiety sa stworzone by rodzic mi dzieci.Inne to te ,z ktormi chcialbym spedzic cale zycie." Co Wy na to? :-]
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-05-30, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.