Wyprobuj sama i powiedz jakie byly odczucia.Oswiecisz nas wszystkich.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Brak totalny poprostu dysponuje przyjaciółką, która się troche pochopnie dorobiła dziecka xD i jakoś tak mnie uświadamiała kiedyś że to był : ' sto razy silniejszy ból menstruacyjny" to mi się tak powiedziało
yacek
Wysłany: 2007-08-01, 06:41
Jak to ujął pewien pisarz, opisując doznania po kopnięciu w krocze: "uczucie jakby cały wszechświat skurczył się do wymiarów podbrzusza i eksplodował"
Miałem ze dwa/trzy razy okazję doświadczyć tego bólu i muszę stwierdzić że jest nieporównywalny z niczym innym - promieniuje na całe podbrzusze i na nerki, zabiera oddech, paraliżuje nogi. I co najgorsze nie można w żaden sposób znaleźć ulgi w tym bólu, nieznacznie pomaga zwinięcie się w kłębek, trzeba go po prostu przetrzymać. A boli długo...
Kiedyś w podstawówce po takim kopniaku, miałem problemy z chodzeniem jeszcze przez cztery dni po akcji, a jak musiałem usiąść to podkładałem sobie poduszkę .
Jednym słowem MASAKRA
kiedys przez przypadek "stuknęłam" faceta w krocze..
takie lekkie,a skarżył się,jakbym mu conajmniej obcieła nogę.więc bolało:P
ta metoda może być(i jest) stosowana w obronie życia przez kobiety..napewno dosć skuteczna
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.