swoja droga - Ukrainki sa ponoc b.ladne (ach ta slowianska uroda ), tylko ze nie zaleca sie podrywania... bo 5min pozniej lezy sie obitym przez jej 8 ukrainskich kolegow na zewnatrz lokalu.
Matys, akurat w tym wypadku najlepsza odpowiedza jest ze najpiekniejsze sa polki :lol: z uwagi na to ¿e wszystkie dzieffczyny na forum to polki A zreszta nie ma sie co ok³amywac mi sie najbardziej podobaja polki Blondynki jeszcze dodajmy
z uwagi na to ¿e wszystkie dzieffczyny na forum to polki
A skad wiesz ze tak akurat jest ?? A jesli jakas dziewczyna jest innego pochodzenia niz polskiego ?? To co ?? A poza tym skoro znasz juz odpowiedz na pytanie to po co jest ten temat ??
W koncu punkt 10. regulminu mowi:
10. Temat, w którym dany u¿ytkownik dowiedzia³ siê tego czego chcia³, lub dyskusja odbiega od pocz±tkowego tematu mo¿e zostaæ zamkniêty.
ale nie zmienia to faktu ze Micha³a wypowiedz podoba mi sie najbardziej
Micha³ napisa³/a:
A zreszta nie ma sie co ok³amywac mi sie najbardziej podobaja polki, Blondynki jeszcze dodajmy
No tak bo ktora dziewczyna nie lubi jak sie mowi o niej same dobre rzeczy Chyba zadna Ale tak juz jest i tak zostanie i moze tak nadal byc bo mnie to wcale nie przeszkadza
Wiek: 20 Do³±czy³: 22 Lis 2005 Posty: 176 Sk±d: Kraków Prawie :P
Wys³any: 2005-11-24, 21:08
By³em w kilku krajach Europy ostatnio odwiedzi³em Wêgry i co ? by³em 4 dni... Widzia³em mo¿e 1/2 dziewczyny które w Polsce by³y by ¶rednie a gdy porówna³em je z Wêgierkami to by³y idea³em... tak wiêc ewidentnie POLKI
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.