s³owianki : Polki, Ukrainki i Rosjanki
latynoski s± te¿ niczego sobie
reszta nie dorasta im ^^ do piêt
_________________ ">>.. ty melinia¿u akademicki-zebys tylko nie o¶lep³..<<"
>>Trenuj tak,aby¶ móg³ przyj±æ ka¿dy cios,atakuj tak,aby¶ nie musia³ przyj±æ nastêpnego.<<
>> Krocz±c ciemn± dolin± z³a sie nie ulêknê .... bo jestem najwiêkszym Z£EM w tej dolinie <<
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-06-14, 15:00
Bardzo mnie cieszy patriotyzm lokalny. To mówi³am ja klasyczny przyk³ad urody s³owiañskiej blondyna z niebieskiemi oczami
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
>>Trenuj tak,aby¶ móg³ przyj±æ ka¿dy cios,atakuj tak,aby¶ nie musia³ przyj±æ nastêpnego.<<
>> Krocz±c ciemn± dolin± z³a sie nie ulêknê .... bo jestem najwiêkszym Z£EM w tej dolinie <<
nie masz pojêcia, o czym mówisz. Maj± ¶liczne rysy twarzy. Wyra¼ne ko¶ci policzkowe, lekko sko¶ne oczy i naprawdê piêkne usta.
³ohohohohahaha to sie na¶mia³em
widzia³em to "cudo natury" na ¿ywca nie polecam
Nie zgadzam siê z tym stereotypem. Polki s± mo¿e s± ³adne ale tylko zewnêtrznie, bo dla nich jak ktos nie pije alkoholu lub nie pojdzie na jak±s imprezê to jest cz³owiek skre¶lonym i jest zerem. czyli brak tolerancji. A w³oszki s± nie do¶æ ¿e s± piêkne.Sam w ¿yciu mia³em dziewczynê tylko w³oszkê, bo w¶ród polek nie mo¿na znale¼æ normalnej mi³ej i ³adnej dziewczyny.I ta w³oszka jest na tyle mi³a ¿e mimo odleg³o¶ci która nas obecnie dzieli wci±¿ utrzymujemy ze sob± kontakt. Poza tym dziewczyny z italii s± bardzo mi³e same nie zapytane o pomoc potrafi± zapyta co siê stalo. I jeszcze ten zwyczaj ze jak sie witaj± to ca³owanie po polikach to jest super.
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2007-09-28, 20:39
Wojtasziomal007 napisa³/a:
Polki s± mo¿e s± ³adne ale tylko zewnêtrznie, bo dla nich jak ktos nie pije alkoholu lub nie pojdzie na jak±s imprezê to jest cz³owiek skre¶lonym i jest zerem.
Eeeee? A to ¿e¶ wymy¶li³. Jeden pije inny nie, jednemu to przeszkadza innemu nie. To normalne, ka¿dy ma swoje powody, ¿eby czego¶ nie lubieæ.
A w³oszki s± nie do¶æ ¿e s± piêkne.
Nie wszystkie. Niektóre s± brzydkie. Nie maj± ³adnych rysów twarzy.
I jeszcze ten zwyczaj ze jak sie witaj± to ca³owanie po polikach to jest super.
Nie ka¿dy lubi co¶ takiego. Ja siê np. tym zazwyczaj brzydzê jak buzi w policzek to tylko z baaaaaaaaardzo ma³± ilo¶ci± osób, a najchêtniej to tego unikam. Czujê, ¿e mnie czym¶ zara¿±
Ale ka¿dy ma inny gust i co innego lubi. A co do samego tematu to Polki i w ogóle S³owianki, Japonki, Hinduski, Indianki i Filipinki, niektóre Rumunki.
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
nie s± nie prawda , w³oszki s± najpiêkniejsze zewnêrznie i wewnêtrznie.
[ Dodano: 2007-09-28, 21:46 ]
nic nie wymy¶li³em. Taka jest prawda bo z takimi tylko polkami spotka³em. Bo Polacy maj± wie¶niacki zwyczaj ¿e jak maj± wolne to lubi± se chlaæ. A ja nie cierpie alkoholu.
bo dla nich jak ktos nie pije alkoholu lub nie pojdzie na jak±s imprezê to jest cz³owiek skre¶lonym i jest zerem. czyli brak tolerancji
bullshit, pieprzone generalizowanie.
I ta w³oszka jest na tyle mi³a ¿e mimo odleg³o¶ci która nas obecnie dzieli wci±¿ utrzymujemy ze sob± kontakt.
no w³a¶nie, jest mi³a i sympatyczna bo dziel± was kilometry [tysi±ce xD]. Gdyby¶ wiêcej z ni± przebywa³ to mo¿e by¶ zmieni³ zdanie.
Nie ma co generalizowaæ, na podstawie jednej W³oszki wyrabiasz sobie o nich cud-miód opiniê, a Polki dyskryminujesz, bo akurat Ty mia³e¶ okazjê poznaæ takie.
Wierz mi, ¿e s± W³oszki, dok³adnie takie same, jak Ty opisa³e¶ Polki.
Nie wszystkie. Niektóre s± brzydkie. Nie maj± ³adnych rysów twarzy.
No to chyba nie widziales/as fajnych wloszek ,Ja jak bylem w Anglii an obozie jêzykowym to by³o tyle fajnych w³oszek ,¿e siê w g³owie nie mie¶ci, ¿e a¿ nie mog³em uwierzyæ. Oczywi¶cie w ka¿dym spo³eczeñstwie s± i ³adne i brzydkie dziewczyny.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.