Wiadomo w ka¿dym kraju znajd± siê ³adne i brzydkie kobiety, nie ma regu³y... s±dze, ¿e te pytanie nie powinno siê pojawiæ wkoñcu to rzecz gustu. Wiecie - tak samo ja moge zapytaæ jakie dziewczyny podobaj± siê Polakom ? No w³a¶nie ... jednemu bêd± siê podobaæ grubsze, jednemu szczup³e - innemu znowu bl±dynki, a jeszcze komu¶ brunetki... jak mówi³em, to rzecz gustu.
hmm.. jak tak sobie czasem wlacze jakas meksykanska lub venezuelska telenowele to niezle d¿agi sie tam kreca.. nomlanie az sie plakac kce ze niesa to filmy z seri "po 23"
tzn najlepsze jest o ze wiekosc mieszkanek tego kraju jest z metra ciete ale jakbym tego niewiedzial i sadzil po serialach to... tekiero burdello bum bum!
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-03-24, 17:01, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
polka wloszka czy japonka jak ladna to i fajna tylko problem jak sie porozumiec z japonka jak nie znam japonskiego a francuski tez prawdopodobnie sa ladne ale oczywiscie najpiekniejsze sa nasze polski dziewczyny
[ Dodano: 2007-04-05, 09:42 ]
to sie zgodze z toba Angelajka
[ Dodano: 2007-04-05, 09:44 ]
Nom tez lubie patrzec sie czasami na telenowele ale tylko poto zeby podziwiac piekne cuda ktore stworzyl bog kobiete
[ Dodano: 2007-04-05, 09:45 ]
Nom tez lubie patrzec sie czasami na telenowele ale tylko poto zeby podziwiac piekne cuda ktore stworzyl bog kobiete
Wiek: 12 Do³±czy³: 22 Mar 2007 Posty: 313 Sk±d: Sankt Petersburg
Wys³any: 2007-04-06, 16:24
Przede wszystkim Polki. Ponadto ca³a rzesza kobiet z innych s³owiañskich krajów. Do tego jeszcze chcê zwróciæ na 'kobiety z Monako' ;-P Mia³em w rêku kiedy¶ tak± gazetê, gdzie by³y prezentowane, wszystkie kandydatki na miss Monako (2005 bodaj¿e?). Muszê przyznaæ ¿e zbiera³em szczenê z pod³ogi.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
W³oszki s± stanowczo przereklamowane, no oprócz tych w telewizji. bêd±c we W³oszech widzialem ich sporo, wiêkszosc wypchana makaronem po brzegi, naprawde nic ciekawego.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
W³oszki s± stanowczo przereklamowane, no oprócz tych w telewizji. bêd±c we W³oszech widzialem ich sporo, wiêkszosc wypchana makaronem po brzegi, naprawde nic ciekawego.
Dok³adnie to samo twierdzi moja siostra, która ju¿ od d³u¿szego czasu tam siedzi i mia³a sposobno¶æ poznaæ bardzo wiele W³oszek. :p
Wiek: 20 Do³±czy³a: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Sk±d: Biedronka
Wys³any: 2007-04-09, 14:24
Mnie to poci±gaj± najbardziej Polki. Maj± bardzo subtelne rysy twarzy, u¶miech zazwyczaj przyjemny i zachêcajcy do dalszego patrzenia. Nie s± oty³e, umiej± o siebie zadbaæ i wiedz± jak siê pokazaæ aby ich cia³o dobrze wygl±da³o ;] Maj± zazwyczaj styl i klase, kszta³ty wyra¼ne i nawet kr±g³o¶ci na nich nie powoduj± negatywnych odczuæ xD
To pisa³am ja, z zawodu Polka ;>
Tylko proszê, bez lesbijskich komentarzy, tutaj obiektywizm wzi±³ górê ;p
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepcz± mi je w b³oto.
Do³±czy³a: 29 Mar 2007 Posty: 168 Sk±d: z drugiej strony
Wys³any: 2007-04-09, 15:08
polski sa takie... ró¿ne
ja uwa¿am, ¿e japonki s± ³adne i sa takie podobne
_________________ A bogowie graj± w ko¶ci i nie pytaj± wcale czy chcesz przy³±czyæ siê do gry (. . . ) Bogowie kpi± sobie z twojego pouk³adanego ¿ycia (. . . ) nie przejmuj± siê zbytnio ani naszymi planami na przysz³o¶æ ani oczekiwaniami. Gdzie¶ we wszech¶wiecie rzucaj± ko¶ci i przypadkiem wypada twoja kolej. I odt±d zwyciê¿yæ lub przegraæ - to tylko kwestia szczê¶cia.
Borys Pasternak
W ka¿dym kraju mo¿na znale¼æ ³adne przedstawicielki danej nacji. Byæ mo¿e w niektórych krajach s± one po prostu liczniejsze, ale nigdy tego nie zauwa¿y³am . Jedyna ró¿nica, jak± dostrzegam np. miêdzy Polkami, W³oszkami, Amerykankami i Angielkami (bo z tymi mia³am najwiêcej styczno¶ci).
Polki dbaj± o swoj± urodê i wizerunek zarówno przed, jak i po urodzeniu dzieci (przynajmniej wiele z nich)
panie z pozosta³ych grup na tym tle wypadaj± gorzej.... kobiety ze spor± nadwag±, odrostami na w³osach,"przypadkowo" ubranej (niechlujnie, bez zastanowienia, byle jak) z dwójk± dzieci obok w wieku ok 2-5 lat to bardzo czêsty i smutny widok.
_________________ Determination - "Whatever women do, they must do twice as well as men to be thought half as good... Luckily, this is not difficult." Charlotte Wilton
Ostatnio zmieniony przez sayuri 2007-04-24, 10:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wed³ug mnie wszêdzie mo¿na znale¼æ ³adn± kobiete wystarczy poszukaæ XD ale szczerze zawsze poci±ga³y mnie czarno w³ose i lekko opalone Francuzki XDxD w koñcu to kraj mi³o¶ci prawda heheheehxD... pozdro for all
_________________ Grass porasta mury mego miasta
Nielegalna plantacja zielonego chwasta
Nied³ugi czas min±³ gdy w p³uca me wp³yn±³
Tetrohydrocannabinol pozytywny stan nawin±³
Chmura s³odko-md³a
To ta good sensimilla, ona
Ca³a zielona, w serce w bletce skrêcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach
Ostatnio zmieniony przez Sylwek.snk 2007-04-30, 17:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.