podejdz do faceta i powiedz "pocaluj mnie, idioto". jesli sexappeal'u masz choc troche wiecej niz skrzynka na listy, to nie powinno byc problemu. a teraz przesłanie, dla niekumatych - wbrew pozorom jasne i klarowne sytuacje są najlepsze.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
pewnie nie. Ale zawsze można się szczerzyć (oby tylko naturalnie) i gostka to nie powinno raczej nigdy zrazić:) Są przecież różne rodzaje uśmiechu... może być zalotny, uwodzicielski, sympatyczny, mega wesoły i radosny, i Bóg wie jaki jeszcze. Do tego zawsze siła rzeczy dochodzi jeszcze wzrok. On w połączniu z odpowiednim uśmiechem ma duże szanse zwrócenia na siebie uwagi:)
Wczoraj mój chlopak powiedział mi, że to właśnie na mój uśmiech poleciał... (choć w sumie się dziwię, bo go nie znoszę ---->usmiechu)
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-04-06, 16:21
Mordred napisał/a:
podejdz do faceta i powiedz "pocaluj mnie, idioto". jesli sexappeal'u masz choc troche wiecej niz skrzynka na listy, to nie powinno byc problemu. a teraz przesłanie, dla niekumatych - wbrew pozorom jasne i klarowne sytuacje są najlepsze.
O, bardzo słuszne.
Ale czasem trzeba uważać na takie kobiety, gdyż niecne mogą być jej zamiary.
Ale czasem trzeba uważać na takie kobiety, gdyż niecne mogą być jej zamiary.
Aaa tam od razu niecne... Ty byś nie chciał, żeby taka do Ciebie podeszła?
*Apple
Wysłany: 2007-04-06, 20:22
Mój sposób na podryw:
Widzisz kolesia/kolesiankę, przyczaisz się w krzakch albo kajś tam za stolikiem, poczekasz na stosowny moment i jakoś tak z tyłu lub boku podłożysz nogę i obiket twoich uczuć leży! (tylko uważaj żeby sobie nie rozstrzasał buzi ). Wtedy z nienacka podchodzisz i pomagasz wstać z pięknym uśmiechem Don Juana
Efekt murowany!
Mój sposób na podryw:
Widzisz kolesia/kolesiankę, przyczaisz się w krzakch albo kajś tam za stolikiem, poczekasz na stosowny moment i jakoś tak z tyłu lub boku podłożysz nogę i obiket twoich uczuć leży! (tylko uważaj żeby sobie nie rozstrzasał buzi ). Wtedy z nienacka podchodzisz i pomagasz wstać z pięknym uśmiechem Don Juana
Efekt murowany!
jednego temu sposobowi odmówic nie sposób - oryginalnosci.
bez urazy, ale zalatuje nieco przedszkolem.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.