chyba jednak nie ma konkretnej metody na podryw. Na jednego/jedna dział coś w stylu kozaka ze wsi a na kogoś innego coś innego. xD
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-30, 15:28
Idia napisał/a:
chyba jednak nie ma konkretnej metody na podryw. Na jednego/jedna dział coś w stylu kozaka ze wsi a na kogoś innego coś innego. xD
Zgodze sie z tym w zupelnosci. Kazda dziewczyna ma inny chcarakter. I do kazdej trzeba sie przystosować bo jesli sie tego nie zrobi to i jej sie nie dostanie.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-05, 05:42
Kinder116 napisał/a:
o jak co ale czyste buty i szeroko rozumiana szarmancja zawsze daje dobry skutek
Taa mam czyste buty i jak chcesz mogę wyczyścić Twoje. Skutek gwarantowany.
Znam takich co podrywają na "buntownika bez powodu" albo "straceńca" powiedziałabym ubaw po pachy. Jeżeli jednak nie śmierdzisz, nie jesteś garbaty i niedorozwinięty umysłowo to rodzaj podrywu jest nie istotny bo albo się podobasz albo nie. Z prespektywy żeńskiej większość tych podchodów jest zabawna.
Ostatnio zmieniony przez Wróżbiarka 2007-06-05, 05:44, w całości zmieniany 1 raz
to juz jest kwestja wychowania...ja uwazam ze jest (w koncu sie o niej mowi)
*Apple
Wysłany: 2007-06-07, 06:50
Mordred napisał/a:
moglbys sie chociaz wysilic i sprawdzic, czy istnieje takie slowo.
Ja się wysiliłam ;-) Poprawna forma to rycerskość ? W google za dokładnie nie pisze ;p
Ale każdy wie o co chodzi, a Ty jak zwykle się czepiasz.
I ja się zgadzam w tym wypadku z Kinder116, gdyż osoba, która zachowuje się szarmanacko czyli jest gentelmanem ma u mnie większe szanse. Kiedy się tak konkurent zachowuje, kobieta czuje się niezwykle doceniona, dowartościowana i to działa!
A jeżeli chodzi o zaręczyny, to co prawda już nie należy do podrywu, to nie wyobrażam sobie, aby mnie narzeczony poprosił o rękę bez klęczenia.
Mówię wam, kobiety strasznie lubią takie romantyczne chwile ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.