Wysłany: 2006-02-20, 09:21
drobiczek, ja sie wypowiem!
oni plotkuja bardziej od bab! powiesz cos jednemu a za tydzien beda wiedziec o tym WSZYSCY i tolepiej od ciebie
z tym ze faceci gadaja glownie o sexie babkach sexie imprezach sexie sporcie i sexie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
powiesz cos jednemu a za tydzien beda wiedziec o tym WSZYSCY i tolepiej od ciebie
no, tak tak. moja koleżanka co nie powiedziała takiemu koledze to wszyscy o tym na nastepny dzien wiedzieli. ja nie miałam z nim tego problemu, to co mu powiem zostaje między nami. od czego to zależy???
_________________ All good things come to an end...
;]
OdpowiedĄ w moim przypadku brzmi: NIE. ;] Ale bywałem już świadkiem tego, jak roznoszą się wieści wśród facetów - rozmawiają o wszystkim na luzie i raczej się na siebie nie obrażają (jak to kobiety o byle co), więc przychodzi im to bardzo łatwo. Dla mężczyzny plotka jest rodzajem rozrywki, a dla kobiety jakimś wielkim emocjonalnym wydarzeniem...
Cytat:
z tym ze faceci gadaja glownie o sexie babkach sexie imprezach sexie sporcie i sexie
I jeszcze od siebie dodam, że o seksie.
a ja jeszcze dodam od siebie ze kobiety tez rozmawiaja o seksie i to wcale nie zadziej niz faceci
Prymas napisał/a:
Ale bywałem już świadkiem tego, jak roznoszą się wieści wśród facetów - rozmawiają o wszystkim na luzie i raczej się na siebie nie obrażają (jak to kobiety o byle co), więc przychodzi im to bardzo łatwo. Dla mężczyzny plotka jest rodzajem rozrywki, a dla kobiety jakimś wielkim emocjonalnym wydarzeniem...
nie zgadzam sie z tym dla kobiety tez plpotka jest rodzajem rozrywkia własciwie to czyms w rodzaju wypełnienba czasu. kiedy skoncza sie juz wszystkie tematy ..i wcale nie obrazamy sie na wszystko to zalezy wyłacznie od charakteru danej osoby zarowno u kobiet jk i u mezczyzn wiec nie uogólniaj Prymasku
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Jastina, ale z tego co zaobserwowałem wynika, że kiedy kobiety plotkują to najczęściej szukają wspólnego wroga, nad którym bez ogłady się pastwią. A faceci raczej wszystko obracają w dobrą zabawę - że niby wszystko jest "dla beki".
plotki to nie tylko celowe objeżdżanie drugiej osoby, plotkowanie to komentowanie zachowania drugiej osoby (z lekką nutą kłamstwa ) a moim skromnym zdaniem u facetów plotki krązą niewiele mniej i niewiele wolniej niż u nas
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Jastina, ale z tego co zaobserwowałem wynika, że kiedy kobiety plotkują to najczęściej szukają wspólnego wroga, nad którym bez ogłady się pastwią. A faceci raczej wszystko obracają w dobrą zabawę - że niby wszystko jest "dla beki".
czy aj wiem czy szukaja wspolnego wroga??? moze tak moze nie???czasami ale w moich "terenach" zadko ale nie mów ze faceci tez tak nie mają mysle ze przede wszystkim to o czym sie plotkuje nie zalezy od płci ale moge sie mylic
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Wspomoge Cie Prymas, bracie Ja tam nie plotkuje i plotek nie lubie. Spotykam sie z tym tez nie za czesto (wsrod facetow). Poza tym u meszczyzn nazywa sie to "Wymienianie pogladow na tematy popularne i czasem kontrowersyjne"
Wymienianie pogladow na tematy popularne i czasem kontrowersyjne
Jak zwał, tak zwał, plotkują, że hej.
Natomiast wydaje mi się, że ich ploty nie mają charakteru obmowy. Mieszają fakty z marzenimi lub jeśli są w złym humorze wymyślają sobie "ofiarę wieczoru".
Mimo to, kobiety to robią doskonalej. Komizm sytuacji najlepiej sprawdza się przez "głuchy telefon". Podajcie wiadmomość w tajemnicy koleżance, która nie plotkuje, a po jakimś czasie, wróci ona do Was w odmienionej formie od koleżanki, która nigdy nie plotkuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.